Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΕ "ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ".

15 σχόλια:

 1. Το σχόλιο κ. Ευθυμίου, περιελάμβανε και συγγενείς υποψηφίων σας. Αυτά ισχύουν ή όχι; Το θεωρείτε σωστό να έχετε τόσους υποψηφίους με συγγενείς πρώτου βαθμού στο δήμο. Πώς θα σας αρνούνταν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο όταν διοικείτε το Δήμο και φοβούνται τις συνέπειες της άρνησής τους ; Επειδή όμως έχετε επιλεκτική ευαισθησία και απαντάτε κατά το δοκούν σας θέτω και τις ακόλουθες ερωτήσεις : 1.Θα απαντήσετε τα ερωτήματα για το πολιτιστικό κέντρο ;
  2.Νιώθετε καλά με την παρουσία του Ντερέκα στο ψηφοδέλτιό σας ή σας επεβλήθη άθελά σας ; Τον εμπιστεύεστε ή όλα γίνονται στο βωμό της καρέκλας και των χρημάτων;
  3.Γνωρίζετε ότι ο υποψήφιός σας απέστειλε δια ταχυδρομείου επιστολές υπερβαίνοτας μαζί με τα άλλα έντυπα το ποσό που του αναλογεί; (του έχετε μιλήσει για τη διαφάνεια και τις επιπτώσεις, ή τον αφήνετε να καεί;)
  4.Θεωρείτε σωστό να γίνεται συνεστίαση του ΚΑΠΗ και τα εγκαίνια του Πολιτιστικού εν μέσω προεκλογικής περίόδου ;
  5.Διοικείτε ή όχι εσείς το Δήμο τα τελευταία χρόνια της πλήρους αδράνειας ;
  6.Τάζατε εσείς και οι υποψήφιοί σας την εισαγωγή παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς;
  7.Μεσολαβείτε για τη μείωση προστίμων;
  8.Ζητήσατε από υπαλλήλους του δήμου επιτακτικά να παραστούν στα εγκαίνια σας ;
  9.Έχετε κινητοποιήσει όλο το μηχανισμό του Δήμου για τη στήριξη της υποψηφιότητάς σας ;
  Ελπίζω -αν και δεν το πιστεύω- να απαντήσετε όλα τα ερωτήματα και όχι επιλεκτικά όπως κάνετε μέχρι σήμερα. Όσο για το γαμπρό σας πράγματι ήταν λάθος αφού όπως μας διαβεβαίωσε οπαδός σας σε σχόλιο πρόκειται για τον αδελφό του γαμπρού σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΑΠΗΤΕ 1203 8 ΟΚΤ
  ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ΄!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εξετάζεται εις βάθος η διαπλοκή στο μέγαρο της οδού Κοραή!
  Θεόδωρε Κολοκοτρώνη έρχεται η σειρά σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εκπρόσωπε του κ.Ευθυμίου σου λέω πως εγώ δεν είμαι ο προηγούμενος κύριος που ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα. Είμαι άλλος που διάβασε την απάντησή σου . Τι απαντάς λοιπόν .. ψάξε αλλού γιατί και δικοί σου (αν ειναι δικοί του)είναι και αυτοί σαν και εμάς. Δηλαδή τι να ζητήσω να κάνετε όλοι σας ΑΠΟΓΡΑΦΗ καί όσοι έχουν τους περισσότερους δικού τους,αυτούς να ψηφίσουμε γιατί θα έχουμε μεγαλύτερο μέσον άν εκλεγείτε??
  Τι κατάντια ρε μασκαράδες είναι αυτή !!!!!
  Είχα αποφασίσει να μην ξαναψηφίσω τώρα όμως θα σας μαυρίσω γιατί είστε επικίνδυνοι να ασχολείστε με τα κοινά.
  Δήμαρχε να χαίρεσε τούς συνεχιστές σου.. ΜΒΡΑΒΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κ. Ευθυμιου μου άρεσε ο δημόσιος εναγγαλισμός σου με τόν κ. Ντερέκα. Όλα για το καΛό της ενότητας. Αφού δεν τόν θέλετε τόν άνθρώπο, γιατί τον σπρώχνετε πρός τη κατάθληψη.
  Ζητάει βοήθεια με μηνύματα από κάθε Μοσχατιώτη, δεν θα τον βοηθήσετε να βγεί δηλαδή.
  Να ξέρουμε.. αλλά τι λέω ο τριπλοθεσίτης κ.ΜΠΟΎΤΣΗΣ ως αντιπρόεδρος του Μεταξά θα καθαρίσει για ότι συμβεί στο άλλοτε ευθυτενή εξ Άρτας Θανάση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πράκτορας....
  Μέχρι τώρα φίλε Ανδρέα παρ΄ότι αντίπαλοι ,σε σεβόμουνα. Όμως τα τρωκτικά του συνδιασμού σου χυδαιολογούν σε βάρος μου και δεν μπορώ να μένω πλέον αμέτοχος. Θα απαντήσω, και εσύ ξέρεις ότι ξέρω. Παρ΄όλα αυτά σε περιμένω στο πρακτορείο μου να έρθεις να τα πούμε από κοντά όπως στο μήνυμά σου μου έγραψες..
  Σε περιμένω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ Φανατικό, μικροκομματικό και ολιγόμυαλο 8 Οκτ. 12:03
  &
  @ Αγαπημένο μου Astroboy

  Το μεγαλείο του επιπέδου σου, σαφώς μου δίνει την δυνατότητα να σου απαντάω με αντίστοιχες ερωτήσεις, που κάθε φορά θα πρέπει να απαντάς σωστά για να προχωράω σε επόμενη. (κάτι σαν παιχνίδι, ας πούμε.....)
  Ερώτηση Νο 1,
  Μεσολαβούσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης, όταν κατείχε την θέση του στον Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (Ο.Ν.Α.), για μείωση των κοστολογίων ή και για δωρεάν συμμετοχή ψηφοφόρων του;
  Αναμένω ειλικρινή απάντηση.

  Συναδελφικά,
  Ο «μικρούλης»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ζώταλης Δημήτριος10 Οκτωβρίου 2010 - 5:39 μ.μ.

  Κύριε Ευθυμίου στην ανακοίνωσή σας ανεφέρεται ότι δίνεται μάχη για αδιαφάνεια και αξιοκρατία.Ο πρώτος που σας κατήγγειλε για αδιαφάνεια και μίλησε για παράκεντρα εξουσίας ήταν ο μέχρι χθες υποψήφιος δήμαρχος ντερέκας θανάσης και σημερινός σας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.Ψάξτε λοιπόν στους κόλπους σας για το πρόβλημά σας αν θέλετε να είστε και αξιόπιστος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΗΜΕΝΕ ΖΩΤΑΛΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ
  ΝΤΕΡΕΚΑ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θα πάρουμε απάντηση για την ερώτηση των 9/Οκτ 6:55 κύριοι Αριανοί;;;;

  Συναδελφικά,
  Ο «μικρούλης»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ Ανώνυμος - μικρούλης
  Νόμπιλος δεν είσαι, υποψήφιος δεν είσαι, ψήφους δεν κυνηγάς, αλλά σε όλα χωμένος μέσα...
  Καλό το δούλεμα, αλλά δεν έχει δράκο φίλε ....... (παραλίγο να σε κατονομάσω). Τέλος πάντων, με ερωτάς για τακτοποιητικούς χειρισμούς του κ. Κρεμμύδα όταν ήταν υπεύθυνος στον ΟΝΑ. Που θέλεις να ξερώ; Τα δάχτυλα του κ. Άρη μυρίζω; Ότι έχεις να το καταγγείλεις επώνυμα και φυσικά με στοιχεία! Μπορείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αδιαφορώντας πλέον τα δήθεν "astroboy" ξαναρωτώ.
  Θα πάρουμε απάντηση για την ερώτηση των 9/Οκτ 6:55 κύριοι Αριανοί;;;;

  Συναδελφικά,
  Ο «μικρούλης»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ.

  ΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ (ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ) ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ;

  ΕΙΔΑΤΕ; ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Κε Ευθυμίου, πρέπει να μάθετε να διπλο-ελέγχετε την ακρίβεια των πληροφοριών που σας δίνουν.
  Δυστυχώς, για εσάς, έχουν συσπειρωθεί γύρω σας κάποια τρωκτικά και κοινοί συκοφάντες που για ποταπούς προσωπικούς λόγους, σας διοχετεύουν ψεύδη που εσείς τα υιοθετείτε αβασάνιστα, τα μεταφέρετε και εκτίθεστε.

  Η επιπολαιότητα δεν συνάδει με το αξίωμα που διεκδικείτε, όπως δεν συνάδει και η ανοχή στη συνεργασία ανθρώπων που επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές εις βάρος σας και στη ουσία προσβάλλουν εσάς και την νοημοσύνη σας, μειώνοντας το κύρος που απαιτείται και δυσκολεύοντας τον ρόλο που καλείστε να διαδραματίσετε.

  Το αξίωμα του Δημάρχου απαιτεί αρετές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ρωτώ αν έχετε ξανακούσει το παρακάτω επάγγελμα,

  Βοηθός Βουλευτή (Δασκαλάκης..... Σακοράφα....)

  Με τέτοια εντυπωσιακή καριέρα θέλουμε και
  συνέχεια???

  ΑπάντησηΔιαγραφή