Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Μια ενορχηστρωμένη επίθεση ανυπόστατων φημών και ανωνύμων "ρεπορτάζ" σε λίγα blogς και εφημερίδες  γίνεται αυτές τις μέρες, προκειμένου να πεισθούν οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου για την  ύπαρξη μιας δημοσκόπησης που φέρνει αντιμέτωπους την δεύτερη Κυριακή τον συνδυασμό του κ. Ευθυμίου και του κ.Σπανάκη. Είναι δε τόσο χοντροκομένη και γελοία αυτή η διασπορά αυτών των φημών που δεν πείθει κανένα. 
  Κύριοι, που προσπαθείτε μέσα στον πανικό σας να σώσετε τις καρέκλες σας και τα αξιώματα σας,με ψευτιές και υπόγειες κινήσεις σας λέω ότι είναι γνωστές οι μέθοδοι σας από πολύ παλιά και σύντομα θα αποκαλυφθείτε ξανά στο λαό του νέου δήμου.
 Αν κάποιοι είχαν αποτελέσματα επίσημα από τέτοια δημοσκόπηση γιατί δεν τα δημοσιοποίησαν όταν τα έκαναν;
  Γιατί δεν βγαίνουν στους δρόμους των πόλεων μας να ρωτήσουν τους κατοίκους και να δουν τι πραγματικά πιστεύουν οι δημότες; ή το έκαναν και πανικοβλήθηκαν με αυτά που διαπίστωσαν;
  Πόσο αντιδημοκράτες είναι που φτάνουν στο σημείο να θέλουν να μεταβάλλουν χυδαία την ψήφο των κατοίκων με φήμες και ψέμματα και δεν προσπαθούν με πολιτικές αρχές και τεκμηριωμένες απόψεις να πείσουν;
  Γιατί υποβαθμίζουν την αξία και την εκλογική ικανότητα των άλλων συνδυασμών ξεδιάντροπα και χωρίς να υπολογίζουν ότι ενδεχομένως να χρειαστούν την ψήφο τους την δεύτερη Κυριακή;
Ας μην γελιόμαστε. Η προσπάθεια να παρουσιασθούν σαν συνδυασμοί της δεύτερης Κυριακής αυτοί των κ. Σπανάκη & Ευθυμίου γίνεται γιατί κάποιοι έχουν τρομοκρατηθεί από την απήχηση και την εκλογική άνοδο (πολύ πιθανώς και στην πρώτη θέση) του συνδυασμού του Αρη Κρεμμύδα και θυμήθηκαν μεθόδους εκλογικής μάχης εποχής Γκαίμπελς.
  Οτι όμως και να κάνουν,οσο και αν προσπαθήσουν με τέτοιες μεθόδους, δεν πρόκειται να αλλάξουν την ψήφο των δημοτών γιατί οι πολίτες πλέον έχουν σιχαθεί την έλλειψη πολιτικής ουσίας και περιφρονούν αυτούς που την χρησιμοπούν προκειμένου είτε να διατηρήσουν καρέκλες είτε να "πουλήσουν" μεθαύριο εξυπηρέτηση στα κομματικά αφεντικά τους.
 Να θυμούνται δε και την Ελληνική σοφή παροιμία:
"Λαγός την φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του."

17 σχόλια:

  1. Μην πανικοβάλεσσαι βρε Χάρη, γιατί κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και γράφεις άρθρα που είναι αστεία!
    Σε θέλω σοβαρό. Όταν παίζεις μπάλα, μπορεί και να φάς γκόλ! Πάρτο απόφαση και μην βάζεις αυτογκόλ, δεν προλαβαίνεις έτσι το κακό!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Χάρη
    Νομίζω έχασες την ψυχραιμία σου.
    Εσύ πως διαπίστωσες την εκλογική άνοδο καί την πρωτιά του Άρη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ2 Νοεμβρίου 2010 στις 11:27 π.μ.

    πρεπει ολοι εσεις οι υποψηφιοι δημαρχοι,να μαζεψετε λιγακι τους υποψηφιους δημοτικους συμβουλους σας του μοσχατου!

    ο ταυρος δεν ειναι ουτε τεταρτοκοσμικος ουτε χαμηλου επιπεδου οι κατοικοι του ουτε γυφτοι και πακιστανοι!
    στο κατω κατω της γραφης κι εσεις στο μοσχατο,μενετε,οχι στην εκαλη!

    εαν εσεις κυριοι,δεν μας θελετε μια-εμεις δεν σας θελουμε 10!

    ολα αυτα τα σχολια σας για τον ταυρο και τους κατοικους του δειχνει οτι τελικα θελετε απλα μια καρεκλα και δεν εχετε σκοπο να λυσετε τα προβληματα μας!ουτε καν να τα ακουσετε!

    δεν θελουμε να γινουμε κι εμεις οτι ειναι ο κολωνος η τα πετραλωνα για τον δημο αθηναιων!

    ειμαστε περηφανοι για τον τοπο μας(οχι βεβαια για τον δημαρχο μας) και αυτο δεν θα το αλλαξει κανεις και για κανενα λογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΌΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ!
    ΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΗΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Μάλλον είναι και το www.zougla.gr στο βρώμικο παιχνίδι του Ευθυμίου και του Σπανάκη, γιατί αυτό έγραψε για δημοσκόπηση.

    2. 15 μέρες πριν από εκλογές είναι παράνομο να βγουν γκάλοπ στον αέρα. Οπότε, κανείς δεν μπορεί να βγάλει τα πραγματικά στοιχεία.

    3. Αφού πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι αντίθετα, γιατί δεν παρουσιάζεις εσύ κάποιο γκάλοπ;

    4. Τα ψέματα καλύτερα να μην τα χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα. Όχι όταν ανήκεις σε έναν συνδυασμό που έχει βασιστεί η ύπαρξη του πάνω στα ψέματα (παραίτηση Κρεμμύδα από Δ.Σ. λόγω μη αντιδημαρχείας, χρίσμα ΠΑΣΟΚ που κυνήγαγε ως το τέλος κλπ).

    5. Ελπίζω μετά την Κυριακή των εκλογών να είναι ανοιχτό το blog να δούμε τι θα γράφεις. Μάλλον τότε θα φταίνε οι γκεμπελίσκοι της κάλπης που έβγαλαν άλλα αποτελέσματα από αυτά που πραγματικά υπήρχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ κ. Τουφεξίδη

    Σας ενημερώνω ότι η ενορχηστρωμένη επίθεση ανυπόστατων φημών και ανώνυμων «ρεπορτάζ» όπως εσείς τις αναφέρετε, επικυρώνεται και συνυπογράφεται από τον συνεργάτη σας, «astroboy» η αλλιώς Στεφ.. Μπ…, με το πλέον άστοχο σχόλιο του, που ο ίδιος έχει αναρτήσει σε άλλο blog.
    Κ. Τουφεξίδη δεν μπορείτε από τη μία να ρωτάτε που βρήκε τα χρήματα για την σύνταξη της δημοσκόπησης ο κ. Ευθυμίου και από την άλλη να μη πιστεύετε την ίδια την δημοσκόπηση και τα αποτελέσματά της.

    Υ.Γ. Προφανώς έπεσε στα χέρια σας η δημοσκόπηση…..

    Με αξιοπρέπεια
    Ο Μικρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν να μου φαίνεται ότι κάποιο κάλο πάτησα και τρέξανε όλοι οι δημοσκόποι να υπερασπισθούν τους εντολοδόχους τους. Νάστε καλά ρε παιδιά. Μου φτιάξατε την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ κ. Τουφεξίδη

    Σας ενημερώνω ότι δεν σας φτιάξαμε απλώς τη μέρα αλλά σας φτιάξαμε την επόμενη Κυριακή…….

    Με αξιοπρέπεια
    Ο Μικρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ κ. Τουφεξίδη

    Σε ενημερώνω ότι τη φράση «κομματικά αφεντικά» τη χρησιμοποιώ εδώ και καιρό για να χαρακτηρίσω πολλούς συνεργάτες του Άρη, οπότε αν θες να θεωρείς τον εαυτό σου πρωτοπόρο τουλάχιστον μην αντιγράφεις άλλων σχόλια!!!

    Με αξιοπρέπεια
    Ο Μικρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τον πανικό σας, αντιλαμβάνομαι ότι αν δεν είχε αλλάξει ο νόμος σε 50%, μάλλον, δεν θα πηγαίναμε σε 2η Κυριακή.....

    Αυτά, για του τοπικούς φωνακλάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιανού ο κάλλος πατήθηκε φαίνεται, αφού εσύ έγραψες ένα τέτοιο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χάρη μου, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις...χαλάρωσε κι απόλαυσε το.
    Θα σε κεράσω και καφέ στις 15 Νοέμβρη, να μου πείς τον πόνο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ότι και να πήτε, ότι μέθοδο και αν ακουλουθήσετε ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ του απερχόμενου Δήμάρχου Παπαντώνη Κυριακή κοντή γιορτή. Καλή είναι η παραφιλολογία ώς απάντηση σε όσα ο Χάρις σας καταμαρτύρησε αλλά φαίνεται πως έχετε χάσει πλέον τον ύπνο σας.
    Όπως φαίνονται τα πράγματα θα είστε Γ εθνική, για να δανειστό ένα ποδοσφαιρικό όρο και μάλλον θα πρέπει από τώρα να αγοράσετε κυάλια νυκτός για να μήν σας βλέπουν όταν θα κοιτάζεται το Δημαρχιακό μέγαρο απο μακρυά. Μας κουράσατε όλους κύριοι με τούς εκβιασμούς σας, με τα εκλογικά ταξήματα σας, με τις Γκεμπελικές μεθόδους κλοπής της εξουσίας και με όλα τα συναφή, προκειμένου να παμαμείνεται στη εξουσία αγαπητοί .. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ..
    Το blog θΑ είναι ανοικτό και μετά τις εκλογές , στο κάτω κάτω τι έχει να χάσει κάποιος που αγωνίζεται για να προσφέρει την επομένη, τίποτα, εκείνοι που θα χάσουν θα είναι οι δημότες πού ξανάπεσαν στη παγίδα που τούς στήνετε. Ποιός σας είπε ότι είστε οι άριστοι. Ακόμη περιμένουμε να απαντήσετε στο Σπανάκη για τίς μίζες. Κρύβεται το κεφάλι σας σαν τη καμηλοπάρδαλη στα χόρτα. Φοβάστε να απαντήσετε, ντούκου το περνάτε. Αυτή τη φορά όμως ο κόσμος έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τα παιχνίδια των κομματικά διορισμένων υποψηφίων. Θα σας στήλει όλους αδιάβαστους εκεί που σας αξίζει αυριανούς κυαλοφόρους της νύκτας, για να απαλλαγεί μιά και καλή από το όποιο σάπιο εγκάθετο σύστημα εξουσίας. Τό κόμμα που σας διόρισε απελεί όπως και σείς άλλοστε, ένα να ξέρετε, ότι ο λαός δεν απειλείτε , ο λαός τιμωρεί και ξέρει καλά να το κάνει όταν του τα πρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ ανώνυμε φίλε Ταυριώτη. Με την ευκαιρία των Δημοτικών εκλογών ως υποστηρικτής του συνδιασμού ..ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.. γνώρισα μέσω των υποψηφίω σας που συμμετέχουν στον συνδιασμό με το ΑΡΗ Κρεμμύδα, ανθρώπους ντόμπρους , ανθρώπους έξω καρδιά, ανθρώπους που αγαπούν τον τόπους τους , ανθρώπους πραγματικούς πρόσφυγες. Χάρηκα πολύ που αγγαλιάσατε και στηρίζεται τόσο πολύ τον συνδιασμό και χάρηκα ποιό πολύ ακόμη που συνάντησα και γνώρισα αυριανούς φίλους και φίλες . Είναι βέβαιο ότι εσείς δώσατε με το προσφυγικό ταπεραμέντο σας τη δυναμική που χρειαζόταν ο συνδιασμός ώστε σήμερα να έναι ο ρυθμιστής των αυριανών δημοτικών εκλογών και δεν θέλω γράφοντας να σας κολακεύσω. Αφήστε τούς όποιους καβαλλιμένους να νομίζουν ότι θέλουν. Εμείς πρέπει να πάρουμε τον Δήμο για να μπορέσουμε την επομένη να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πόλεων μας.
    Η χημεία μας είναι πλέον δεδομένη, πράγμα που φάνηκε στις συνευρέσεις μας όταν σηκώσαμε τα ποτήρια μας.
    Συνδημότη φίλε Ταυριώτη έτσι νιώθω, και πιστεύω και όλοι εσείς οι υποστηρικτές του συνδιασμού ..ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.. και μετά τις εκλογές, όλοι οι άλλοι σημερινοί εκλογικοί αντίπαλλοι, και αυριανοί φίλοι, για το καλό του νέου Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ η υπάρχει ποδοσφαιροποίηση ή συμφέροντα ορισμένων. Οι εκλογές φίλτατοι δεν είναι αγώνας ΑΟ Μοσχάτου εναντίον Ελευθερίας Μοσχάτου, ούτε ένα γεγονός που δίνει "ρούμπους". Αφορά πολύ σπουδαιότερα πράγματα, τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα και πρέπει να υποστηρίξει ως πολιτικές θέσεις έναντι των ψηφοφόρων. Τα υπόλοιπα περί Αριανών, τι ζητάει ο Κρεμμύδας στο παζάρι, εκβιασμοί του τύπου μην κατέβεις υποψήφιος με τους "τάδε" (γιατί γίνανε και θα ανακοινωθούν αυτά) κλπ είναι ίδιον μιας παλαιοκομματικής αντίληψης και αναχώματα που θέλουν να κρύψουν κάτι.
    Κλείνω και επαναλαμβάνω ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΜΨΑ:
    θα δικαιολογηθούν στο diafaneia.gr τα έξοδα των δημοσκοπήσεων που συνεχώς κάνουν δύο συγκεκριμένοι συνδυασμοί, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    Για να μην πάμε πάρα πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί δεν δημοσιεύεις άλλα σχόλια? Είσαι ακόμα αγχωμένος...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραίες οι μαϊμού δημοσκοπήσεις αλλά μία είναι η καλύτερη. Η επαφή με τον κόσμο. Όπου ο κόσμος είναι πλέον με τον Άρη. Όχι ότι δεν ήταν αλλά τώρα που δεν φοβάται, γιατί η νίκη είναι κοντά, και ίσως πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε, μιλάει και ενεργεί ελεύθερα. Όσοι από εσάς πιστεύετε τις μαϊμού δημοσκοπήσεις κάντε μία βόλτα. Μόνο μία και αμέσως θα καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή