Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΣΠΑΝΑΚΗ-ΚΡΕΜΜΥΔΑ

Επειδή πολλά ακούγονται τις δύο αυτές μέρες, μετά τις εκλογές, σχετικά με την διαφορά που υπάρχει μεταξύ Σπανάκη και Κρεμμύδα και για το ποιός θα πάει στον δεύτερο γύρο έχουμε να σας πούμε τα εξής και τα οποία είναι επιβεβαιωμένα και διασταυρωμένα με τα στοιχεία του κ.Τσαντουλή που έβγαλε και το αρχείο excel για την καταγραφή των αποτελεσμάτων.
Η διαφορά αυτή τη στιγμή ειναι δύο ψήφοι υπερ του κ.Σπανάκη. Οτι άλλο ακούγεται περί 10 ψήφων υπέρ του Σπανάκη είναι εντελώς λάθος και ίσως και σκόπιμο.
Η διαφορα των 11 ψήφων υπέρ του Σπανάκη που δίνει το υπουργειο εσωτερικών είναι από 84 τμήματα στα 86 που είναι ο συνολικός αριθμός.Λείπουν 2 τμήματα  (ενα από Ταύρο και ένα από Μοσχάτο που στα δύο αυτά ο Κρεμμύδας προηγείται 9 ψήφους).
Αυτοί οι δύο λοιπόν ψήφοι ειναι η πραγματική διαφορά και ότι αλλο "σέρνεται" στις πόλεις μας είναι λάθος.
Βέβαια μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα τα επίσημα από το Πρωτοδικείο και ΙΣΩΣ να υπάρξουν διαφορές υπέρ η και κατά του Σπανάκη.Τότε θα ξέρουμε και ποιός θα πάει στον δεύτερο γύρο.
Σημειώστε βέβαια οτι όποιος και να είναι στον β'γύρο και όποιος και να εκλεγεί ακόμα, λόγω της πολύ μικρης διαφοράς που υπάρχει θα υπάρξουν κατόπιν και πολλές ενστάσεις για ακυρότητα ψηφοδελτίων και λαθών που έγιναν στην εκλογική διαδικασία που αν δικαιωθούν στα δικαστήρια μπορούν να οδηγήσουν και σε επανάληψη του δεύτερου γύρου των εκλογών.Αυτό όμως θα γίνει μετα τον β' γύρο και θα πάρει τουλάχιστον 3-4 μήνες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

9 σχόλια:

  1. Ο κος Τσαντουλης ποιος ειναι? Επισης τι εννοειται για τα περι λαθων στην εκλογικη διαδικασια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν δε κάνω λάθος, ο Τσαντουλής είναι καθηγητής φυσικός . Διδάσκει στο 2ο λύκειο Μοσχάτου .

    Με τα "περί λαθών" εννοείται οτι θα αρχίσουν οι θιγόμενοι υποψήφιοι να "σκαλίζουν" τα ψηφοδέλτια μήπως κάποια ψήφος είναι άκυρη γιατί αντί για σταυρό υπάρχει μουτζουρίτσα κτλ . με αντικειμενικό σκοπό να μαζέψουν όσες ψήφους χρειάζεται ώστε να εξασφαλίζεται η εκλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα μια άλλη αλήθεια είναι ότι με την κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ Αριανών και Σπανακικών σε καμιά περίπτωση δεν θα ψηφίσουν οι μεν τους δε.
    Απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε, να αφήνουμε τις δουλειές μας, να κλείνουν τα σχολεία, να τρέχουμε να ψηφίζουμε και ο Ανδρέας να βγαίνει και να ξαναβγαίνει δήμαρχος.
    Για σκεφτείτε το λιγάκι ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι ο κ. Σπανάκης δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τον κ.Ευθυμίου στην περίπτωση που είναι 3ος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας περιμένουμε σε κοινό αγώνα κατά του κατεστημένου που μαζί πολεμήσαμε τους τελευταίους μήνες…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ήθελα να εκφράσω την εξής απορία...για ποιο λόγο, με ποιο τρόπο και από ποιους κρίνονται ως ΑΚΥΡΑ κάποια ψηφοδέλτια?????....δεν θυμάμαι να βγήκε κανείς να ενημερώσει τους πολίτες-ψηφοφόρους τι πρέπει να προσέχουν ώστε να μην ακυρωθεί η ψήφος τους... και αναρωτιέμαι πόσο διαφανής είναι η διαδικασία ΑΚΥΡΩΣΗΣ ενός ψηφοδελτίου???...μήπως τελικά είναι ένας καλομελετημένος τρόπος μαγειρέματος των αποτελεσμάτων???........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΑΜΠΑ Κοντεκακη σε εφαγε η Γιωργία χι.χι.χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΑΜΠΑ ΚΟΝΤΕΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΟΥΤΟΣ 1491 ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΙΛΙΣΗΣ ΑΛΛΟΥΣ 1482 ΜΠΡΑΒΟ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΗΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΗΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    Ο ΣΟΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 10 Νοεμβρίου 2010 9:31 μ.μ.
    Προσέξτε γιατί άκυρα δεν έχει μόνο ο Άρης, άκυρα έχει και ο Σπανάκης.
    Να ξέρεις ότι το αποτέλεσμα της επανεξέτασης των ακύρων δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ανατρέψει την σειρά, μπορεί να μεγαλώσει την διαφορά υπέρ του Σπανάκη.
    Όσο για τα ερωτήματα που βάζεις γύρω από τα άκυρα ρώτα τους εκλογικούς αντιπρόσωπους του Άρη να σου εξηγήσουν.
    Αν πάλι αυτοί δεν καταλάβαιναν και τους ξεγέλασαν κατά την διαλογή, τότε με ποιους ήθελε ο Άρης να διοικήσει τον δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή