Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ Β' ΚΥΡΙΑΚΗ

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΠΑΝΑΚΗ (ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ, ΚΑΠΛΑΝΗΣ, ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ, ΦΑΜΕΛΗΣ, ΨΥΛΛΑΣ, ΔΑΤΣΙΚΑΣ)
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ..??????
    ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό κατάλαβες δηλαδή εσύ; Άσε, Ταυριώτη, είσαι επαγγελματίας γκρινιάρης. Ο Άρης θέλει οι ψηφοφόροι του να επιλέξουν στο β' γύρο τον υποψήφιο δήμαρχο της αρεσκείας τους, κι εσύ γκρινιάζεις. Αν υποδείκνυε τον Σπανάκη, πάλι θα γκρίνιαζες. Αν υποδείκνυε τον Ευθυμίου, μία από τα ίδια, πάλι θα μουρμουριαζόσουν... Άρα το πρόβλημα δεν το έχει κανένας άλλος παρά μόνο εσύ. Σε συμβουλεύω να το κοιτάξεις.
    Όσο για τα άστοχα σχόλιά σου, μην τα επαναλαμβάνεις αυτούσια σε κάθε blog που σου πέφτει μπροστά σου! Καταντάς κουραστικός, για να μην πω αηδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω ότι θα βγει δήμαρχος ο Ευθυμίου με πολύ μικρή διαφορά.
    Εύχομαι να είναι μόλις 2 ψήφοι, όσοι ήταν και η υπεροχή του Σπανάκη από τον Άρη.

    Αυτό θα γίνει γιατί ακριβώς οι δημότες, σαν νοήμονες πολίτες που είναι, θα αντισταθούν στην εκδικητική μανία των ηττημένων.

    Το κουραστικό θα είναι η προσπάθεια των παρατάξεων να κρύψουν την προφανή κατεύθυνση ψήφου που έδωσαν.

    Θα ακουστούν οι γνωστές βλακείες, ότι δήθεν οι ψηφοφόροι της 1ης Κυριακής του Ανδρέα τον εγκατέλειψαν και ψήφισαν Σπανάκη και ευτυχώς που ήρθαν οι δικοί τους ψηφοφόροι, ψήφισαν τον Ευθυμίου και έσωσαν την ξεφτίλα.

    Εκείνο που μου την δίνει ακόμα πιο πολύ σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι για να "μην χαλάσουμε το κλίμα" θα προσποιούμαστε τους χαζούς και θα λέμε "ευχαριστώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή