Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Χτες το Πρωτοδικείο ανεκήρυξε τους επιτυχόντες και επιλαχόντες συνδυασμούς και δημοτικούς συμβούλους στο Μοσχάτο-Ταύρο. Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε δεν συμφωνούν με αυτά που είχα υποστηρίξει παλαιότερα στο blog μας στηριζόμενος στην άποψη του νομικού συμβούλου του δήμου Μοσχάτου κ. Μπιζάνη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ.Μπιζάνη με διαβεβαίωσε ότι εμμένει στην άποψη του και ότι η απόφαση είναι λάθος, και σε πιθανή ένσταση του κ.Λιβάνιου ή οποιουδήποτε άλλου με έννομο συμφέρον, θα ανατραπεί. Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ.Λιβάνιο πληροφοηθήκαμε ότι ήδη έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να προβούν στις απαραίτητες ενστάσεις.Συνεπώς μένουμε αυτή την στιγμή στα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου και θα περιμένουμε την εκδίκαση των ενστάσεων για τα οριστικά.

3 σχόλια:

  1. Η πλάκα θα είναι ο Σπανάκης να πάρει 5 έδρες λόγω λανθασμένης ή και σωστής ερμηνείας των άρθρων 32, 33, 34 του Καλλικράτη και να ξαναγυρίσει στις 4 εξαιτίας δικαίωσης του Κρεμμύδα στο Εκλογοδικείο για το αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής. Αααααααααααααααχαχαχαχαααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που να πάει και ο Κρεμμύδας όχι στις 5 αλλά στις 20. Πιο χαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μεταβολή των εδρών είναι εσωτερικό πρόβλημα της δεξιάς και δεν αφορά τους δημότες.
    Δηλαδή, άμα χάσει ο Σπανάκης την 5η έδρα τότε θα μείνει εκτός συμβουλίου ο Λευτέρης Χαρμπάτσης και στην θέση του θα μπει ή ο Αντώνης Λιβάνιος (αν επικρατήσουν τα άρθρα 32,34) ή ο Σωτήρης Ανδρέου (αν ευοδωθεί η ένσταση του Κρεμμύδα), που είναι όλοι τους καραμπινάτοι δεξιοί. Αν πάλι συμβούν και τα δύο, τότε ευνοείται ο Λιβάνιος.
    Ας ασχοληθεί η Ρηγίλλης να λύσει το πρόβλημά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή