Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.



Κάτοικοι της οδού Ελευθερίας και των γύρω δρόμων κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τον αγωγό ομβρίων υδάτων της οδού Ελευθερίας.

Από το Συμβούλίο ζητούν να ακυρώσει την έγκριση της ολοκλήρωσης του έργου του συλλεκτήρα ομβρίων υδάτων στην οδό Ελευθερίας, τις τεχνικές μελέτες και τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις του έργου.





























8 σχόλια:

  1. Γιατί εξαφανίστηκε η πρώτη σελίδα της προσφυγής; Πριν λίγο υπήρχε και είδα ότι εκτός από τον Ναυπλιώτη υπήρχε και το όνομα του Θανάση Πανόπουλου, αυτού δηλαδή που καθύβριζε ο Ναυπλιώτης ως τσάτσου του Δήμαρχου και προδότη της "κινησης πολιτών". Τελικά δεν νομίζετε ότι είναι ώρα να ξεμασκαρευτεί αυτή η ΟΦΑ, που την μιά χλευάζει τον Ευθυμίου και την άλλη δηλώνει φίλος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 21 Μαΐου 2011 3:59 μ.μ.
    Στον ανώνυμο αγαπητό ρε λίγο ντροπή ποια ρεεεεε ??????? ρε Χάρη δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλες οι επιθέσεις γίνονται από συγκεκριμένες διαδρομές ,τούς έχω γραμμένους αλλά έτσι για την τιμή τις άλλης…..???? η μανά του η αδελφή του πρέπει να ήταν δεν θυμάμαι πάνε και χρόνια τώρα

    http://moschato-live.blogspot.com/2011/05/blog-post_1379.html

    Ναυπλιώτης Δημήτρης είπε...

    Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η τεχνική έκθεση Αγωγού Όμβριων όπως διευκρίνισε και ο κ. Παρδάλης, Πολιτικός Μηχανικός, ελήφθη υπόψη και ένα μεγάλο μέρος αυτής υιοθετήθηκε από την επιτροπή κατοίκων καθώς και αντίστοιχη μελέτη του κ. Πανόπουλου, Πολιτικού Μηχανικού και προτάσεις άλλων πολιτών που ενεργοποιήθηκαν, και οι προτάσεις τους ενσωματώθηκαν και εγχειριστήκαν στον Δικηγόρο κ. Αντωνίου. Νομίζω ότι οι μελέτες και οι προτάσεις των πολιτών, έχουν διαβιβαστεί στο Δήμο μας, για ενημέρωση και για μπούσουλα εργασίας. Νομίζω ότι το θέμα δεν ενδείκνυται για πολιτική η άλλη αντιπαράθεση (είμαι περίεργος να δω τις κινήσεις του Δήμου μας).

    Ευχαριστώ
    Ναυπλιώτης Δημήτριος

    9 Μαΐου 2011 9:07 μ.μ.

    --
    Μοσχάτο Live!
    http://moschato-live.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέ παιδια, τι σας φταιει ο ναυπλιωτης?
    Αλλοι τον βαζουνε τον ταλαιπωρο.
    εχουμε πλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλωσοριστε το νεοτερο μελος....(και το μακραν πιο ταλαιπωρο)..αλλα αξιο..
    Αγαπητοι ετεροι γεια σας.. Δεν σας λεω τι
    22 Μαΐου 2011 5:17 μ.μ.
    τραβηξα για να σας συναντησω...Ειναι τελικα τοσο δυσκολο να γραφτεις σε ενα σαιτ σημερα??? Ευχαριστω τον (αγνωστο) ολιγοφιδο για την ευγενικη χορηγια (ξερει αυτος).. Αγαπητε sysop παρακαλω παραβλεψτε το μειλ μου (αν το εχετε δει) διοτι οπως βλεπετε τα καταφερα..(σημειωτεων με την τριτη μεθοδο κατα τας γραφας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ ταλαίπωρε Δημήτρη σταματα να γράφεις κατά τας γραφάς , Θα σε πάρουν με τις λεμονόκουπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΛΙΓΟΦΙΔΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΜΟΥ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    καθ. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπου γάμος και χαρά, κι ο Ναυπλιώτης πρώτος...
    Μου αρέσει που κάθε 15 μέρες δηλώνει: "είναι η τελευταία φορά που γράφω σε blog", "δεν θα σας απαντήσω", "δεν ξανασχολούμαι μαζί σας" κλπ κλπ κλπ... Και πάνω που κάνουμε το σταυρό μας ότι γλιτώσαμε, τσουπ!!! Να τον, φυτρώνει σαν τα μανιταρακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αρσιστερος πολιτης26 Μαΐου 2011 στις 10:18 π.μ.

    Ο Ναυπλιώτης τ'άσπασε με τον φίλο του τον Δήμαρχο γιατί δεν ακούει τις πολύτιμες συμβουλές του.
    Το Μσοχατο έχει να χάσει Δήμαρχε κι όσι Ο Ναυπλιώτης. Εσύ θα χάσεις οταν ελθει η ώρα της Δημοκρατικής Ααριστεράς.
    Δέν θα σε σώσει Ο Αστραχάν.
    Ο Αριστερος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή