Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ! Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…..




Είναι σε όλους γνωστό ότι η δημοτική αρχή του κ. Ευθυμίου πάσχει από ανοργανωσιά και αλαζονεία, αλλά να φτάσει στο σημείο να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν το περίμενε κανείς.

κ. Δήμαρχε όταν ανακοινώνεται στις προσκλήσεις σας ότι η παρέλαση στο Μοσχάτο θα ξεκινήσει στις 12.15 πρέπει αυτή να ξεκινάει στις 12.15. Άντε να καθυστερήσει και 5-10 λεπτά. Όχι όμως να ξεκινάει στις 11.50 με αποτέλεσμα δάσκαλοι πανικόβλητοι να τρέχουν να μαζέψουν τα παιδιά που βασισμένα στο πρόγραμμα σας δεν είχαν μαζευτεί ακόμα. Με αποτέλεσμα της ανοργανωσιάς σας γονείς να φτάνουν στο χώρο της παρέλασης , να μαθαίνουν ότι η παρέλαση σχεδόν τελείωσε (!!!) και να μην έχουν την χαρά να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν.

Επειδή εσείς θέλετε να κάνετε δύο παρελάσεις, και στο Μοσχάτο και στον Ταύρο, με απώτερο σκοπό να ΦΑΙΝΕΣΤΕ και μόνο, δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγελαφικά που συνέβησαν σήμερα στο Μοσχάτο. Τι στο καλό; Δεν μπορεί την μια φορά να σας αντικαθιστά στο Μοσχάτο ο αναπληρωτής Δήμαρχος και εσείς να είστε στον Ταύρο, και την άλλη Εθνική εορτή να γίνεται το αντίθετο; Έτσι και το πρόγραμμα θα τηρείται και τα παιδιά δεν θα ταλαιπωρούνται έχοντας μεγάλο χρονικό κενό μεταξύ της κατάθεσης στεφάνων και της παρέλασης και οι δημότες θα ξέρουν τι ώρα να προσέλθουν χωρίς να τρέχουν ασθμαίνοντας και αγανακτισμένοι.

κ. Δήμαρχε η παρέλαση δεν γίνεται για εσάς και την δημοτική σας αρχή μόνο. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι εσείς είχατε στηθεί από τις 11.40 στην θέση των επισήμων, ενώ οι γονείς και τα παιδιά έτρεχαν πανικόβλητοι  ακούγοντας τα εμβατήρια που συνόδευαν την παρέλαση να έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από την ώρα του προγράμματος !!!

8 σχόλια:

  1. Kyriolektik;a katapliktos apo to karagkioziliki tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Τουφεξίδη,

    Θα μπορούσατε να είστε λιγότερο επιθετικός με τον κ. Ευθυμίου. Όλα σας ενοχλούν? Δεν μπορείτε να περιμένετε λιγάκι? Ντροπή σας...

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να περιμένω δηλαδή: Δύο χρόνια είναι δήμαρχος και μια μπουλντόζα ένα σοβαρό έργο δεν ξεκίνησε στο δήμο μας. Αντ' αυτού βλέπω μόνο αδιαφάνεια και αλαζονεία. Βλέπε λιπαντικά,καθαρίστριες,ειδικό τέλος κτήσης ακινήτων, προσλήψεις "ειδικών" συμβούλων κλπ. Οσο για την ντροπή άσε κανένα άλλο να μιλάει κ. Δημότη.

      Διαγραφή
  3. Κύριε Τουφεξίδη,

    Είναι αλήθεια ότι στις επόμενες εκλογές θα είστε η "καλύτερη" μεταγραφή???

    Με εκτίμηση
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ποδόσφαιρο, ούτε μπάσκετ παίζω πιά. Ασε που είμαι και 54 ετών πλέον. Ποιός να με πάρει εμένα; Κοίτα το δικό σου μέλλον ¨φίλε" μου

      Διαγραφή
  4. Κύριε Τουφεξίδη,

    Πέραν της πλάκας και οποιονδήποτε άλλων αστειογλαφυρών σχολίων μπορείτε να προβλέψετε πόσοι θα είναι οι συνδυασμοί στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και ποιοί οι επικεφαλής τους??

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Τουφεξίδη,

    Σας ενημερώνω ότι στα πέριξ του Μοσχάτου και του Ταύρου ακούγεται για "νέα" δυναμική και ειλικρινή υποψηφιότητα.

    Με αξιοπρέπεια,
    Ο Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή