Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο ΑΡΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της εφημερίδας "ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ" εχτές Πέμπτη 26-8-2010 κλήθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων δημάρχων του ΠΑΣΟΚ, οι συμπολίτες μας Αντρέας Ευθυμίου και Αρης Κρεμμύδας για να ακουστεί η γνώμη τους και στα ψηλότερα κλιμάκια σχετικά με το ποιός πρέπει και πως, να πάρει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ. Η εφημερίδα μας θα προσπαθήσει να μάθει  τι μετέφερε στην επιτροπή και ο έτερος των προσκεκλημένων Αντρέας Ευθυμίου καθώς και τη γνώμη των αποκλεισμένων Θανάση Ντερέκα και Δημήτρη Σούτου και θα σας ενημερώσει. 
Προς το παρόν οι πληροφορίες της εφημερίδας μιλάνε ότι αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη ,για όσους δεν τον γνωρίζουν καλά, η στάση του Αρη Κρεμμύδα που ξεκαθάρισε από την αρχή στην επιτροπή ότι η σημερινή δυναμική της αυτοδιοικητικής δημοκρατίας είναι τέτοια που επιβάλλει μια ανεξάρτητη και υπερκομματική υποψηφιότητα για την νέα δημοτική αρχή του Μοσχάτου-Ταύρου και ότι χρίσματα στην σημερινή εποχή αποσυντονίζουν αλλά και περιορίζουν την αποτελεσματικότητα δημοτικών παρατάξεων, που επιθυμούν πέρα και έξω από κομματα, την ανάπτυξη του δήμου μας. Μένοντας λοιπόν πιστός στην διακήρυξη που έκανε τον προηγούμενο μήνα στους δημότες των πόλεων μας δήλωσε ευθαρσώς και με απόλυτη ειλικρίνεια στην επιτροπή, ότι δεν επιθυμεί την παροχή χρίσματος από το ΠΑΣΟΚ και ότι η παράταξη της οποίας ηγείται, περιλαμβάνει ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας που θέλουν να εργασθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς να συμπεριλάβουν κομματικές σημαίες στον καθαρά αυτοδιοικητικό αγώνα τους. Μια πραγματικά γενναία στάση του Αρη Κρεμμύδα που έδειξε ότι ακολουθεί πιστά την γραμμή που χάραξε, για ένα δήμο διεκδικητικό, για μια πόλη που θα ανήκει στους δημότες της και μόνο, για μιά νέα αντίληψη στο τρόπο άσκησης διοίκησης στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

13 σχόλια:

  1. Αυτά ειναι! Επιτέλους κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή για την πλήρη αποδέσμευση των τοπικών παραγόντων από τα... χρωματιστά καπέλα!!! Συγχαρητήρια στον κύριο Κρεμμύδα! Έχω την απόλυτη σιγουριά ότι ο Άρης είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που πραγματικά προτίθεται και δύναται να εργαστεί για την πόλη μας αλλά και για την πόλη του Ταύρου, πέρα από συμφεροντολογικές σκοπιμότητες και μικροπολιτικά παιχνίδια! Είναι πραγματικά άξιος συγχαρητηρίων! Και, σίγουρα, θα εχει τη στήριξη που του αρμόζει από το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών! Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο Αρη εδειξες οτι δεν μασας

    συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι προς τιμήν του κου Κρεμμύδα το ότι δεν αποζητά την εύκολη κομματική ψήφο παραμόνο αυτή των συμπολιτών του στηριζόμενος στο όραμά του για την πόλη. Στην πραγματικότητα η πρόοδος μιας πόλης δεν έχει απόχρωση απαιτεί όμως διάθεση, συνεργασία και ικανότητες, τα οποία ο κος Κρεμμύδας έχει αποδείξει ότι διαθέτει... Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι κύριε Κρεμμύδα αλλα αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΗ για άλλη μια φορά απέδειξες ότι το πρώτο όχι σου στον Πατριάρχη Δήμαρχο είχε και συνέχεια. Οι κοματικές ταμπέλες δεν σε αφορούν και καλά κάνεις. Καιρός είναι οι Μοσχατιώτες να συνηδιτοποιήσουν ότι είσαι επαναστάτης στίς πολιτικές συμπεριφορές να το εκτιμήσουν όπως πρέπει στις επόμενες δημοτικές εκλογές πράγμα που έκαναν οι Ταυριώτες όπως μαθαίνω. Πολεμα τους ανοικτά για να καταλάβουν επιτέλους οτι το πολιτικό κατεστημένο πρέπει να τελιεώσει τον Νοέμβρη. Αλλοστε το προστάζει και το όνομα σου. Η κίνηση σου να περιλάβεις εκλεκτούς ανθρώπους απο όλους τους χώρους είναι ορθή και επιβεβλημμένη. Μόνο έτσι θα καταφέρεις την αλλαγή (επανάσταση) στη αυριανή διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρος. Πολλοί συνδημότες είναι πλέον μαζί σου. Μη στεναχωριέσε πού για μια ακόμη φορά η πρώην πολιτική ΣΟΥ μαμά δεν σε άκουσε και σε αποηγοήτευσε . Ετσι γίνεται πάντα. Αλλοστε είναι πλέον γυρασμένη και ανήμπορη να δώσει κατι τι πολιτικά. Αυτό έδειξε η τελευταία της απόφαση . Πρόσεξε σε λίγο οι εν δυνάμει αντπαλοί σου θα προσπαθήσουν να μην χρησιμηποιούν τη ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ που πήραν, για να προσηλλυτίσουν εξωπασοκικούς. Γέμισε τη φαρέτρα σου και κάντους να απολογούνται απο το πρωί ως βράδυ και να με θυμηθείς ότι η εκλογική νίκη θα είναι περίπατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασα το βιογραφικό και πραγματικά απορώ. Δηλαδή αν σας έδινε τελικά το χρίσμα δεν θα το δεχόσασταν.??? ένας υποψήφιος που στο βιογραφικό του αναφέρει 3-4 φορές τουλάχιστον την λέξη ΠΑΣΟΚ λυπάμαι αλλα μόνο ανεξάρτητος δεν είναι. Καλό θα ήταν να προσέχουμε λιγάκι τι λέμε!!! Αρνήθηκε προφανώς γιατί από την αρχή ήξερε ότι δεν θα πάρει το χρίσμα... έτσι, και εγώ ανεξάρτητος είμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 5:25
    Δεν μπορω να καταλάβω που βρίσκετε την ικανοποίηση να μεταφράζετε στο κεφαλακι σας τις καταστασεις καθ' όπως σας συμφέρουν! Ο Άρης δεν αρνήθηκε το κόμμα, αρνήθηκε το χρίσμα, και μάλιστα σε εποχή που ο Ευθυμίου ήταν στα down του! Φυσικά και προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, φυσικά και ήταν δίπλα στο Δήμαρχο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά με αυτή του την κίνηση απλώς θέλει να μας δώσει να καταλάβουμε πως πάνω απ' το κόμμα υπάρχει ο άνθρωπος! Με ό,τι συνεπάγεται αυτό!!!
    Μην τρελλαίνεστε ρε παιδιά! Δηλαδή όταν είσαι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΚΚΕ ή ό,τι άλλο θες, τελος πάντων, πρέπει να φορας τις παρωπίδες και να προσβλέπεις μόνο εκεί; Δεν μπορείς να ελιχθείς;
    Κι εγω είναι Παναθηναϊκός, σαν οπαδός, αλλά όχι ενεργό μελος, ούτε σε σύνδεσμο ανήκω ούτε και διαρκείας έχω :P A!!! Και χειροκροτώ και τον Ολυμπιακό όταν παίζει στην Ευρώπη!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To gegonos oti de pire kommatiki stirixi de simeni oti einai ke anexartitos politika apo ena horo pou ton ipireti 26 xronia.omos to gegonos oti ton plesionoun anthropi apo olous tous politikous xorous auto einai sta syn tou.auto pou sigora de xehna kaneis einai oti itan apo tous stenoterous sinergates tou papantoni iperaspisti mexri estatwn tis politikis tou ke mexri prin 2 xronia imnitis tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @5:32 π.μ. Δεν νομίζω ότι το να έχω προβληματισμούς και να τους εκφράζω δείχνει ότι δεν είμαι αντικειμενική στην σκέψη. Θα ήθελες να μου πεις σε παρακαλώ ποια άτομα που δεν ανήκουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του? Όσο για το γεγονός ότι είναι συνεργάτης του δημάρχου Μοσχάτου δεν νομίζω ότι είναι πολύ θετικό. Είμαι δημότης ταύρου και για τον δημαρχό σας έχω ακούσει τα χειρότερο απ όλους τους πολιτικούς χώρους.

    @10.50πμ Μπορείτε να μου πείτε γιατι δεν πήρε το χρίσμα αφού ήταν τόσο δραστήριος??? Η μήπως ναι μεν ήταν το φαβορί αλλά αποφάσισε να αρνηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 9:00

    Δεν ξέρω τι έχεις ακούσει για τον Δήμαρχο Μοσχάτου, αλλά το ότι βγαίνει τόσα χρόνια, δεν είναι τυχαίο. Κάποτε ο Δήμαρχος κυριολεκτικά "πετούσε"! Αναβάθμισε το Μοσχάτο σε όλους τους τομείς. Γι΄αυτό πάντα έβγαινει με συντριπτική πλειοψηφία. Το κακό με τον Παπαντώνη ήταν πως δεν αποσύρθηκε όταν έπρεπε. Κι εκεί άρχισε η φθορά (και η διαφθορά). Κι εκεί άρχισαν να αποσπούνται τα στελέχη. Είναι κακό που ο Άρης όταν είδε τα στραβά προέβαλλε αντίσταση και προτίμησε να αποσπαστεί παρά να κοιτάξει το προσωπικό του συμφέρον; Ισα ίσα, είναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ! Όσο για το ψηφοδέλτιο, όταν θα ανακοινωθεί επίσημα, τσεκάρετε ένα ένα τα ονόματα και θα δείτε ποιοι είναι του ΠΑΣΟΚ και ποιο όχι. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω αυτό σας το κόλλημα με το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα! Ήρθε ο καιρός της αποδέσμευσης! Ήρθε ο καιρός να κοιτάμε τον άλλο στα μάτια και όχι στο "χρώμα των ματιών". Αν δεν ξεκολλήσουμε από αυτές τις νοοτροπίες, θα πάμε για φούντο... δυστυχώς...

    Επίσης, επιτρέψτε μου να σας απαντήσω κι εγώ στο ερώτημα που θέτετε στον 10.50. Το χρίσμα δεν το πήρε γιατί το αρνήθηκε. Το αρνήθηκε ακριβώς γι' αυτά που σας περιγράφω παραπάνω. Αλλα δυστυχώς, εσείς οι άνθρωποι με τις παροπίδες, κολλήμένοι 20 χρόνια πίσω, αρνείστε να πιστέψετε σε ένα νέο ρεύμα ανθρώπων που αποστασιωποιούνται από τα κόμματα και προχωρούν ανεξάρτητοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σας αρέσουν οι χρωματιστές ομπρέλες. Βλέπεις, εκεί υπάρχουν και τα συμφέροντα, ενώ ένας ανεξάρτητος που θα τολμήσει να υψώσει ανάστημα στα εκάστοτε κυβερνόντα ή μή κόμματα δεν αποτελεί και καλή εγγύηση ότι μετά θα μας βολέψει καπου, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 4.34 σε ευχαριστώ παρά πολύ που μπήκες σε διαδικασία να μου απαντήσεις με πολιτικό λόγο το εκτιμώ πολυ. 1 είμαι δημότης ταύρου και μολις 23 χρονών μπορώ να κρίνω λοιπόν για τα τελευταία χρόνια και όχι για τα 20 χρόνια τώρα. 2. Δεν ανήκω στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και επίσης δεν ανήκω στους υποστηρικτές του κ. Ευθυμίου. 3. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επιλέξει και πραγματικά δεν ξέρω τι και πότε. ένα μόνο ξέρω ΌΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η αποψη μου. Εγώ θα χαρώ πολύ ο κ. Κρεμμύδας να αποδειχθεί ανεξάρτητος στην πραγματικότητα και όχι στα λόγια. Έχουμε καταστραφεί τόσο καίρο και οποιοσδήποτε δηλώνει οτι ανήκει σε αυτόν τον χώρο που εμένα και όλους τους συνομιλικούς μας έχει καταστρέψει οικονομικά είμαι αρνητική ειδικά αυτούς που δηλώνουν ψευδοανεξάρτητοι γιατι το πολιτικό κλίμα δεν τους ευνοει.
    Μιας και έβαλες το θέμα ομάδων αν εγώ κρίνω ότι με συμφέρει δηλωνω εθνική ελλάδος όχι Παναθηναϊκός πιο πολύ κόσμο θα κερδίσω. Απο την μια η ομάδα του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι ότι μπορέσουμε να κερδίσουμε ενα πράγμα... Οι εκλογές είναι πολιτικοποιημένες και μην μας Κοροιδεύεται. Είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ χωρίς χρίσμα το επέλεξε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια και καλο θα ήταν να το δεχτήται και να μην μας κοροιδεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 9.01

    Δυστυχώς για σένα, τα έχεις μπλέξει λίγο τα πράγματα. Βέβαια, σε δικαιολογώ απόλυτα λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Στα 23 σου πόσες εκλογές έχεις προλάβει αραγε; Για να σου ξεκαθαρίσω λοιπόν την κατάσταση, θα σου πω τα εξής:

    1ον: Όταν κάποιος κατεβαίνει ανεξάρτητος, πραγματικά δεν αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα. Ίσα ίσα, που κάνει και ζημιά στα κόμματα. Άρα δεν ευσταθεί αυτό που λες, πως δηλαδή δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι αλλά ψευδοανεξάρτητοι. Τα κόμματα το λιγότερο που θέλουν είναι ανεξάρτητους υποψηφίους, γιατί έτσι δεν μπορούν να ασκήσουν τον έλεγχο που αξιώνουν επάνω σ' ένα δήμο. Απ' την άλλη, οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν ανεξάρτητοι είναι δυστυχώς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, γιατί κι εκείνοι με τη σειρά τους δεν βρίσκουν κανένα συμφέρον να κατέβουν χωρίς στήριξη.

    2ον: Η καταστροφή της γενιάς σου και γενικά η οικονομική καταστροφή στην εποχή μας κάθε άλλο παρά με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει να κάνει, εκτός αν μιλάμε για υποψήφιους διορισμένους από κάποιο κόμμα. Ίσως τότε να έχεις δίκιο. Γι' αυτό ένα παραπάνω που πρέπει να πιστέψει ο κόσμος στην αποδέσμευση του εκάστοτε δήμου από τους πολύχρωμους μανδύες.

    3ον: Πρέπει να μάθεις στη ζωή σου να τα βλέπεις και λίγο τα πράγματα κι από τις δύο όψεις. Όχι να τα βάζεις όλα και όλους σε ένα καζάνι επειδή απλά περνάς δύσκολα! Δεν είναι κακό να είσαι δύσπιστος. Το κακό είναι να είσαι στενόμυαλος και να φοράς παρωπίδες. Καλό είναι να βάζουμε και λίγο το μυαλό μας να σκέφτεται και όχι να αναμασάμε λόγια και κουβέντες που "απλά ακούσαμε" ή "μας είπαν"... Καλό είναι να τα εξετάζουμε κι εμείς τα πραγματα από μόνοι μας και η κρίση που ασκούμε να βγαίνει από εμάς και όχι μέσω εμάς. Αν με εννοείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή