Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΤΗΣ "ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ"

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
http://www.polisorama.gr/page2.php

43 σχόλια:

  1. Είναι κρίμα, να πληγώνεις με τέτοια εξώφυλλα την εικόνα της εφημερίδας. Δεν λέω, δική σου είναι, ότι θέλεις κάνεις. Αλλά την έχεις κάνει προεκλογικό φυλλάδιο, δικό σου και του Άρη. Και δεν είναι αυτό το κακό (να έχεις άποψη δηλαδή) αλλά το να την εκφράζεις με αυτό τον τρόπο, είναι κάτι που στο μέλλον θα το μετανιώσεις εσύ ο ίδιος, γιατί είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος από ότι έχω καταλάβει και κάνοντας τον απολογισμό σου, δεν θα σου αρέσει πιθανόν αυτό που θα δείς.
    Πλέον δεν έχει νόημα να σε διαβάζω. Θα διατηρήσω την ανωνυμία μου για να αποφύγουμε τυχόν πόλωση, γιατί το σχόλιο μου είναι πραγματικά με φιλική διάθεση,αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε διαβάζω το σχόλιο σου και καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου και την φιλική σου διάθεση. Εκείνο που δεν μπορω να κατανοήσω είναι γιατί δεν μπορώ να βάλω μια "διαφήμιση" μου στην εφημερίδα,όταν άλλοι πληρώνουν σε άλλες για να βάλουν,γιατί έτσι την κάνω προεκλογικό φυλλάδιο. Οσο για το εξώφυλλο είναι μέσα στο πνεύμα των κατοίκων της πόλης. Και έτσι νομίζω πρέπει να είναι μια τοπική εφημερίδα.
    Και κάτι ακόμα, επειδή όπως λες δεν με γνωρίζεις. Να μετανοιώσω αργότερα για ποιό πράγμα; Κανείς δεν μου έδωσε τίποτα, εγώ ποτέ δεν πηγα να βγάλω λεφτά από την εφημερίδα και όσο για τον απολογισμό σίγουρα θα έχει και θετικά και αρνητικά. Ποτε δεν διεκδίκησα το αλάθητο.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μεγαλύτερη κωλοτούμπα την έκανε ο Άρης, που σαν γνήσιος Αριβίστας πουλάει και λασπώνει αυτά που χρόνια υποστήριζει.
    Αυτό κ. Τουφεξίδη το γνωρίζει καλύτερα από όλους μας ο ίδιος....
    Αλλα βλέπεις στον ΟΝΑ είχε κάνει τον προεκλογικό του αγώνα και ήθελε μεταγραφή στην Αντιδημαρχεία για να "δουλέψει" αντίστοιχα.

    Αριβίστας και πάλι Αριβίστας....

    Λυπάμαι τον ίδιο και αυτούς που παραμυθιάζει...
    Με τόσες υποσχέσεις και παραμύθια Θα δείτε ότι σύντομα θα χαρακτηριστεί Σπανάκης ο 2ος

    Μετα τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάρη, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
    Δεν εννοούσα την διαφήμιση σου. Είσαι υποψήφιος και δικαιούσαι κάθε προβολή (με την ευκαιρία, καλή επιτυχία).
    Μιλάω περισσότερο για το εξώφυλλο και εν γένει για την θεματολογία που επιλέγεις από τότε που ανακοίνωσες την υποψηφιότητα σου και την στήριξη σου στον Άρη.
    Είμαι από αυτούς που πιστεύουν (ίσως λανθασμένα, δεν διεκδικώ ούτε εγώ το αλάθητο) στην αμερόληπτη ενημέρωση. Θα περίμενα πιο ουδέτερη στάση από ένα μέσο ενημέρωσης, όποιο κι αν είναι αυτό - το τονίζω γιατί το φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στην εφημερίδα σου ή το blog σου - και πολύ περισσότερο θα περίμενα πιο κόσμια σχόλια και εξώφυλλα που να μην δημιουργούν πόλωση. Συμφωνώ οτι είναι στο πνεύμα των κατοίκων, δυστυχώς. Το άσχημο για μένα είναι οτι αυτό το πνεύμα έχει διαμορφωθεί (σε μεγάλο βαθμό - όχι εξ' ολοκλήρου) από τα τοπικά μέσα, τα οποία αντί να συμβάλλουν στην διατήρηση ενός καλού και πολιτισμένου κλίματος, δυναμιτίζουν καταστάσεις, σχέσεις και ξεφεύγοντας από τον σκοπό της ενημέρωσης προχωρούν σε μια προσπάθεια χειραγώγησης.
    Όσο για τον απολογισμό ζητώ συγγνώμη, ίσως δεν έπρεπε να αναφερθώ, δεν αφορά εμένα, αλλά αποκλειστικά εσένα.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Χάρη για την δική σου κολοτούμπα από Ν
    τερεκικός σε Αρειανό τι έχεις να πεις;
    Γιατί δεν κάνεις και την αυτοκριτική σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε 6.44 μην συγκρινεις ανομοια πράγματα.
    1) Εγώ ποτέ δεν δήλωσα υποψήφιος δήμαρχος για να ρεζιλευτώ πηγαίνοντας κάτω από κάποιον άλλον υποψ.δήμαρχο.
    2) Εγω δεν αντάλλαξα τέτοιου επιπέδου επιστολές με τον Αρη για να θεωρηθεί "κωλοτούμπα" το να πάω μετά μαζί του.Πάντα είχα καλές σχέσεις με τον Αρη όπως και με τον Ευθυμίου και με τον Ντερέκα ακόμα και όταν διαχώρισα την θέση μου από τον Οκτώβριο του 2009. Τουλάχιστον μέχρι που αυτοί οι δύο έκαναν την "κωλοτούμπα¨"
    3) Οι εκφράσεις ντερεκικός και αρειανός είναι άγνωστες σε μένα, γιατί εγώ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ με κάποιον που θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει την πόλη. Οταν διαπιστώσω ότι έκανα λάθος δεν παραμένω στο λάθος μόνο και μονο για να προσπαθήσω να το κρύψω,ή για να κρατήσω μια θεσούλα.
    Ελπίζω να απάντησα στο ερώτημα σου. Αν όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
    Νάσαι καλά και ελπίζω να με ψηφίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Χάρη.
    Δεν νομίζω ότι η κωλοτούμπα του υποψήφιου Δημάρχου διαφέρει από την κωλοτούμπα του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου.
    Όσο για την ψήφο μου θα πάει σε ανθρώπους που δεν αλλάζουν απόψεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικές φιλοδοξίες ή συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Ντερέκα
    Ιδεολογία, αγνότητα, ρομαντισμός, τι σπάνιες λέξεις, για εσάς στην πολιτική!...Κωλοτούμπα, προσωπικό συμφέρον, γλύψιμο, αρπαχτή, δυστυχώς τόσο καθημερινές, και δυστυχώς κανόνας για εσάς στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλοι μου, ο Χάρης είναι πονηρός!
    Στο εξώφυλλο, εύκολα μπορείτε να δείτε ότι δείχνει δυο κωλοτούμπες.
    Την μια την κάνει ένα ψηλό αγόρι, καλή ώρα σαν τον Θανάση, που απ' ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά και την άλλη δίπλα του την κάνει ένα αδέξιο παιδάκι, καλή ώρα σαν τον Άρη, με κόκκινο αντάρτικο ζιπουνάκι, που μάλλον τρώει το κεφάλι του τελικά.
    Τι άλλο να κάνει για να δείξει ότι έχει πάρει το σωστό μήνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς ξάστεροι σοσιαλίζοντες δημοκράτες προσπαθήται τώρα να συγκρίνεται και τις κωλοτούμπες? Τάχετε χαμένα ε , δεν το περιμένατε. Δεν είναι κωλοτούμπα να τα βροντίξεις και να φύγεις όταν διαφωνείς έστω και επι προσωπικού. Αυτό είναι αρετή , ντομπροσίνη και χαρακτηρίζει όσους ακόμη έμειναν πολιτικούς άνδρες. Το προμοσάρισμα του απερχόμενου δημάρχου πως θα το χαρακτηρίζατε πέστε μου. Πότε, ξανά στη ιστορία των δημοτικών εκλογών δήμαρχος με 24ετή θητεία έβγαλε φυλλάδια και παρότρυνε του δημότες να ψηφίσουν την επιλογή του. Ντροπή. Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω τη πράξη του. Εχω αηδιάσει μαζί σας,
    στο Σπανάκη δεν απαντάτε, στο καπί εκβιάσατε τους γέροντες ότι τάχα θα κλείσει αν δεν εκλεγείτε εσεις. Ποιοί τέλος πάντων είστε εσείς, ώ ΣΩΤΗΡΕΣ, πού ντέ και καλά πρέπει να πάρετε τη Δημαρχία. Πιστεύετε ότι οι δημότες είναι όλοι, μα όλοι, χωρίς κρίση και θα σας ψηφίσουν?
    Τι να πώ ντρέπομαι ειλικρινά. Εγώ ένας απλός πολίτης είμαι που μπήκα στο blog να διαβάσω και αηδίασα με όσα λέτε στον αντίλογο σας , συνεχιστές του απερχόμενου δημάρχου, γιατί αυτός είναι τίτλος που σας ταιριάζει και έτσι έπρεπε να έχετε ονομάσει και το συνδιασμό σας. Για τη νταμπακέρα κουβέντα ....
    ΚΥΡΙΚΑΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κε Τουφεξίδη, στο τελευταίο τεύχος της "Πόλης Όραμα" στην τελευταία σελίδα, υπό τον τίτλο "Φωτορεπορτάζ Ταύρου" αναδεικνύετε, και δικαίως, το πρόβλημα των Ρομά και της καύσης καλωδίων που με τα αέρια που εκπέμπουν στην ατμόσφαιρα δηλητηριάζουν, τα παιδιά μας και εμάς τους Ταυριώτες.
    Κε Τουφεξίδη, μέσα στον συνδυασμό, που είσαστε ενταγμένος, είναι η πλειοψηφία του σημερινού, εν ενεργεία, δημοτικού συμβουλίου του Ταύρου, συμπεριλαμβανομένων και του Προέδρου του ΔΣ, του αντιδημάρχου που είναι υπεύθυνος για τους Ρομά, του τέως προέδρου του ΔΣ και επί μακρόν αντιδημάρχου και σχεδόν όλων των προέδρων των ΝΠΔΔ του δήμου Ταύρου, συμπεριλαμβανομένης και της περιβόητης Πριγκιπέσας.

    Υπάρχει κάτι που ήξεραν και μπορούσαν να το κάνουν;
    Ας το έκαναν, χθες!!!
    Τόσα χρόνια περιφέρονται, συστήνονται και καμαρώνουν ότι είναι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά μας άφηναν να αναπνέουμε το δηλητήριο;
    Ποιο είναι το δείγμα των καλών τους προθέσεων και των μεγάλων τους ικανοτήτων.
    Αφού δεν κάνανε τόσα χρόνια κάτι θετικό, θα πει ότι δεν μπορούν ή δεν σκοπεύουν να κάνουν τίποτα.
    Για την ακρίβεια όλοι αυτοί, οι παλιοί και γνωστοί, αν ξαναπάρουν διοίκηση, θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική :
    ΝΑΙ στα ευρώπουλα, ΟΧΙ στις έγνοιες και τους μπελάδες.
    ΝΑΙ στις φανφάρες και τα μεγαλεία, ΟΧΙ στα έργα και την αποτελεσματικότητα.

    Γενικά, κε Χάρη, για κάθε έλλειψη που διαπιστώνει ο Άρης πρέπει να απολογείται για λογαριασμό αυτών που έχει δίπλα του, εκτός και αν τα βρίσκει όλα τέλεια καμωμένα στον Ταύρο και σκοπεύει να τα διατηρήσει έτσι.
    Ακόμα για κάθε υπόσχεση που δίνει ο Άρης πρέπει να δείξει στους δημότες ποιοι από αυτούς που έχει δίπλα του είναι ικανοί να το υλοποιήσουν.

    Πρώην ΣΦΑΓΕΙΩΤΗΣ, νυν ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ και αύριο ΜΟΣΧΑΤΟΤΑΥΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θεμα των Ρομα για τους κ.κ.υποψηφιους απο τον Ταυρο με τον συνδυασμο του κ.ΚΡΕΜΜΥΔΑ ειναι λυμενο,συμφωνα με δικες τους δηλωσεις σε δημοτικο συμβουλιο που ειχε γινει για αυτο το θεμα!Βεβαια ο βασικος αρμοδιος αντιδημαρχος ουτε καν μενει στον Ταυρο,και οι υπολοιποι απλα με την σιωπηρη συγκαταθεση τους αφησαν το προβλημα να διαιωνιζεται...Και τωρα ζητουν την ψηφο μας σαν να μην συμβαινει τιποτα.ΝΤΡΟΠΗ!Ο κ.ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ τι λεει για αυτη την σταση των συνεργατων του,ή δεν εχει καμια ευθυνη για τα περασμενα και θελει απλα να γινουν ξεχασμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Φίλοι 3:10 και 8:16
    Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σας, όμως μαζί μ' αυτούς του Άρη δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ίδιο τον Σούτο που είναι ο κύριος υπεύθυνος και έχει το θράσος να μας μοστράρεται για ανανεωτής, αλλά και τους άλλους αντιδημάρχους, προέδρους και δημ. συμβούλους του Σούτου που κρύφτηκαν πίσω από τον συνδυασμό του Ευθυμίου.
    Στις 7 Νοέμβρη δεν πρέπει να βρουν ψήφους επιβράβευσης για το ΤΙΠΟΤΑ που μας προσέφεραν τόσα χρόνια.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑΥΡΙΩΤΗ Νο2
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ(Η) ΨΕΦΤΗΣ(ΨΕΦΤΡΑ)
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ?.ΤΙΣ ΑΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΟΥ,
    ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ
    ΕΠΕΒΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ.??ΠΟΣΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ,ΞΕΡΕΙΣ???
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΑΣ ΠΑΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑΥΡΙΩΤΗ (ΙΣΣΑ)
    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ??ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?
    ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ, ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ,ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ?
    ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΕ ΙΔΙ ΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ.!!!ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ?
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ
    ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 19 Οκτωβρίου 2010 7:25 μ.μ.

    Όταν είδα να με αποκαλείς ψεύτη(τρα) νόμιζα ότι οι ΡΟΜΑ έχουν φύγει και δεν το έχω καταλάβει.

    Όλα όσα λες είναι πράγματι έτσι και τα έχω ακούσει και εγώ από το στόμα του κ. Ανδρέου.
    Μόνο που ...
    Αυτά που λες καταλήγουν ότι ο κ. Ανδρέου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Μπράβο του που έδινε χαρτζιλίκι αλλά γιατί να τον ψηφίσουμε;
    Εμείς οι δημότες θέλουμε ανθρώπους ικανούς.
    Ο κ Σωτήρης προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε.
    Και δέκα Ανδρέου να είχαμε το ΤΙΠΟΤΑ επί 10 πάλι ΤΙΠΟΤΑ κάνει.
    Είναι ποτέ δυνατόν να δεχτούμε ότι θα πεθάνουμε από την μόλυνση και το καυσαέριο επειδή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (και ο δήμαρχος και όλοι τους) έχουν περιορισμένες δυνατότητες;

    Όλοι αυτοί απέτυχαν.
    Δεν νομίζεις ότι πρέπει να πάνε σπίτια τους;

    Εξ άλλου το χαρτζιλίκι το έδινε από το διχίλιαρο που έπαιρνε για να βρίσκει λύσεις και να λύνει προβλήματα.
    Δεν βρήκε λύσεις, δεν έχει διχίλιαρο.

    Είναι ώρα για να βρούμε πιο ικανούς.

    Αν τον συμπονάς δώσ' του το εσύ από την τσέπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7.35
    Είναι αδιάφορο για μας, αν θα φύγουν ή όχι οι ρομά.
    Η καύση είναι παράνομη καθώς παράνομη είναι η μεταφορά και το εμπόριο των προϊόντων της καύσης.
    ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΥΣΕΙΣ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    Πρώην ΣΦΑΓΕΙΩΤΗΣ, νυν ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ και αύριο ΜΟΣΧΑΤΟΤΑΥΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ= 10 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,10 ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ 10 ΓΝΩΣΤΟΙ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ Κ.Λ.Π. 25 ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΗΛΑ ΕΤΕΡΟΦΩΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ...
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΙΛΑΩ..
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ : ΒΗΞ
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ : ΛΑΣΠΗ

    ΑΜΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ :
    ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΣΠΗ"

    ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ, ΦΙΛΕ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑΥΡΙΩΤΗ,1-2-.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....ΠΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ.....
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΟΥΜΑΡΑ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 20 Οκτωβρίου 2010 1:09 μ.μ.
    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

    ΑΚΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ :
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ...ΠΡΟΤΑΣΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    Πρώην ΣΦΑΓΕΙΩΤΗΣ, νυν ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ και αύριο ΜΟΣΧΑΤΟΤΑΥΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΤΡΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ
    ...ΟΠΟΤΕ ΑΣ'ΤΟ.
    ΑΚΟΥ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΑΥΡΙΩΤΗ ΓΙΑΛΑΤΖΙ
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ
    ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ??
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΕΣΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ?
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ
    ΠΕΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ...ΟΧΙ
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΚΛΩΣΣΟΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΟΙ
    ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΤΟΤΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εγω το μονο που βλεπω παραπανω ειναι μια προσωπικη αντιπαραθεση καποιων που μαλλον γνωριζουν ο ενας τον αλλο και ας υπογραφουν ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ ή ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ κτλ.Εγω θα μιλησω σαν μητερα 2 ανηλικων παιδιων που μενει στον Ταυρο και που δουλευει ακριβως διπλα στον καταυλισμο των Ρομα στον Βοτανικο.Αυτα που λετε για το εργο του κ.Ανδρεου δεν τα γνωριζω,ομως γνωριζω τον δικο μας αγωνα να πεισουμε τον αντιδημαρχο καθαριοτητας του δημου Αθηνων να στελνει να μαζευουν τα σκουπιδια απο τον καταυλισμο γιατι οι Ρομα ειναι εδω απο το 2004 ενω τα σκουπιδια τα μαζεψαν πρωτη φορα το 2007!!!Με δικα μας εξοδα φερναμε ανθρωπους να τα μαζεψουν...Ο δημος Ταυρου ουτε που ειχε ενδιαφερθει ποτε για το θεμα και τοτε δηλωνε "αναρμοδιος".Πιστευω θα μπορουσε τουλαχιστον να μεσολαβησει εστω τηλεφωνικα ο αντιδημαρχος ,αλλα δεν το εκανε..Ξυπνησε,οταν πια το προβλημα ειχε παρει τεραστιες διαστασεις διοτι εμεις μεχρι τα τηλεοπτικα μεσα ειχαμε φωναξει να δειξουν την αθλιοτητα.Αυτο που με ενδιαφερει εμενα τελικα,ειναι να φυγουν οι Ρομα για να γλιτωσουμε ολοι μας απο την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ,και πιστευω οτι το μεγεθος του προβληματος για την υγεια την δικη μας και των παιδιων μας δυστυχως δεν το εχουν καταλαβει οι υπευθυνοι εως τωρα.Δεν δεχομαι οτι δεν μπορουσαν να το λυσουν,αλλα οτι δεν ΗΘΕΛΑΝ.Πραγματι ο καταυλισμος ειναι στον δημο Αθηνων,ομως εμεις,οι κατοικοι του Ταυρου υποφερουμε.Και μπορει ο κ.Ανδρεου να μην μενει στον Ταυρο (νομιζω και ο κ.Ψυλλας και ο κ.Σουτος) ,ομως οι κ.Κοντεκακης,Καπλανης,Δαμηλακος,Καλουμενου,Μακρης,Ντολατζας,που αποτελουσαν τον πυρηνα της προηγ.δημοτικης αρχης και ειναι κατοικοι Ταυρου,γιατι δεν νοιαστηκαν για το προβλημα? Να πιστεψουμε οτι τωρα θα νοιαστουν ή θα δειξουν μεγαλυτερη ικανοτητα στο λεπτο χειρισμο που απαιτει η επιλυση ενος τοσο σπουδαιου θεματος? Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άκου να δεις φίλε, αν κρατάς κάποια "ταμπακιέρα" δική μου σε προκαλώ να την ανοίξεις, τώρα αμέσως.

    Έχετε την φωλιά σας χ.σμ.νη (εέ) και, κρίνοντας εξ ιδίων, νομίζετε ότι πετώντας αόριστες απειλές κάπου θα βρήτε ...φλέβα.

    Αν πάλι πράγματι κρατάτε κλειστές ένοχες "ταμπακιέρες" και τις κρύβετε από τους δημότες σας κατηγορώ σαν συμμέτοχους και συνένοχους στις όποιες ρεμούλες ξέρετε και αποσιωπάτε.
    ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕ, ΟΣΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΖΕΤΕ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ.

    Πρώην ΣΦΑΓΕΙΩΤΗΣ, νυν ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ και αύριο ΜΟΣΧΑΤΟΤΑΥΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. βρε παιδια,μην εκνευριζετε τον ακολουθο του ανδρεου!
    κατ'αρχην χανει τα λογια του:
    "απερανθρωπες" αντι υπερανθρωπες
    "επεβει" αντι επεμβει
    "τρχεις" αντι τρεχεις
    εκτος αν δεχτουμε το δεδομενο οτι ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου(για να υποστηριζει τον ανδρεου,δεν φανταζει απιθανο)και ετσι οπως μιλαει γραφει.
    "ψεφτης" αντι ψευτης
    "ξεφτηλα" αντι ξεφτιλα
    δεν κοροϊδευουμε κανεναν που για καποιους λογους δεν καταφερε να τελειωσει ουτε το δημοτικο-μπορει η ζωη να τα εφερε αναποδα-αλλα το κρατος επρεπε να επεμβει προκειμενου να μας σωσει απο τετοιου ειδους ζωντοβολα που ενω δεν ξερουν ουτε να μιλουν ουτε να γραφουν εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν και να καταδικαζουν με την ψηφο τους εναν ολοκληρο δημο.θα'πρεπε να περνανε τεστ ευφυιας.
    βεβαια σ'αυτην την περιπτωση ο ανδρεου δεν θα'βρισκε ουτε την ψηφο του!
    συνηθως τετοιοι τυποι κρυβουν το δεικτη νοημοσυνης τους που δεν υπερβαινει αυτο της αμοιβαδας(κατα τα αλλα συμπαθεστατη υπαρξη)με αντριλικι νταηλικι και ο λαος τους ονομαζει τραμπουκους.
    σας θυμιζω τον αμοιρο που τολμησε να πει κατι για τον ανδρεου και τον εκανε τοπι στο ξυλο ο σωτηρακης.ξερετε,αυτον με την κρεπερι στην πειραιως.
    αλλα κολλητος του σουτου δεν ειναι?
    σας θυμιζω πριν τις προηγουμενες εκλογες τον γιο του σουτου με την παρεα του που καπελωναν αφισες του χερουβειμ,κι οταν ο δημητρης κατεβηκε απο το σπιτι του να τους ζητησει τον λογο,τον εκαναν μαυρο.
    ξεχνατε,πουλακια μου?
    αλλωστε ο ανδρεοφιλος το λεει καθαρα:
    "αν τολμας ελα εδω!"
    πωπω...τρομαξαμε
    ιμιτασιον ημιαιμοι μικροαρσενικοι,εχετε πλακα!

    αν εχετε τοσα εγγραφα για τους ρομα γιατι δεν τα δινετε στην δημοσιοτητα?
    που να τα βρητε βρε κακομοιρηδες!
    που πηγατε στο δημοτικο συμβουλιο του δημου αθηναιων και οταν ο κακλαμανης σας ειπε οτι ειστε ιδιοι με τους ρομα γιατι κι εσεις οι ταυριωτες σε τσαντηρια μενατε καθοσασταν σαν κοτουλες με κατεβασμενο κεφαλι!

    παρουσιαστε επιτελους τα στοιχεια σας!
    φερτε τα πρακτικα του δημ.συμβουλιου!
    δεν εχετε πρακτικα?
    γιατι?
    δεν εχετε πληρωσει 2 χρονια τον πρακτικογραφο?
    δεν μπορει!

    περαστικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ,ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.
    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΛΙΝΑΡΔΟΣ,ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ,ΖΥΜΑΡΑΚΗ κ.λ.π.)ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΩΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΩΠΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ φίλε χαίρομαι που πιστεύεις οτι το πρόβλημα των RΟΜΑ ,ο κ.Ευθυμίου θα λύσει ...Λυπάμαι που απαξιώνεις τους φορείς και το μαζικό αγώνα κατοίκων και καταλαβαίνουμε τι μας περιμένει αν σε εκφράζει αυτή η παράταξη!Όσο για τα μέλη της επιτροπής και τα σχόλια σας,θυμηθείτε ή ρωτήστε τους φίλους σας όταν η παράταξη πρότεινε σε μέλη της επιτροπής να μπούν στο ψηφοδέλτιο δεν ίσχυαν τα ''σκαλοπάτια'' ;
    Όταν στο ψηφοδέλτιο σας έχετε εντάξει άτομα απο επιτροπές άλλες π.χ. περιβάλλοντος με μηδενική προσφορά στον Ταύρο δεν ίσχυαν τα σκαλοπάτια;
    Καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλα όμως ενημέρωνε και τον Κ.Ευθυμίου γιατί πέφτεις σε αντιφάσεις!
    Το γεγονός οτι τρία άτομα απο την επιτροπή είναι στον συνδιασμό του Σωπάκη ,ο οποίος ήταν ο μαναδικός παρών 4 χρόνια στις διεκδικήσεις,είναι τυχαίο ;δε νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σαν δεν ντρέπεσαι να τολμάς να μιλάς για σκαλοπάτια όταν τα άτομα στην παράταξη του Ευθυμίου και του Κρεμμύδα ήταν μέλη στην παράταξη του Σούτου και λάκισαν όταν είδαν οτι θα χάσουν τις καρέκλες σπεύδοντας να πιάσουν άλλες!!!!!Η ΜΈΓΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΩΤΗΡΑ,το ψηφοδέλτιο του Σωπάκη σε πείραξε με άτομα που ήταν στους δρόμους,στα σχολεία,στα υπουργεία,στις περιφέρειες ,στα δημοτικά συμβούλια κλπ. και το έμαθες και ΕΣΥ το πρόβλημα όταν το κρύβανε όλοι κάτω απο το χαλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ Ο ΚΡΕΜΥΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΚΤΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΙΛΕ 10:56

    Πιστεύεις πραγματικά ότι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα λύνεται μόνο με γνωριμίες και την κυβέρνηση στο πλευρό του κυρίου Ευθυμίου; Ο κύριος Σούτος και ο κύριος Ανδρέου δεν είχαν γνωριμίες και τις κυβερνήσεις (αντίστοιχα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) στο πλευρό τους; Και τα δυο αυτά "προσόντα" τα είχαν αλλά το πρόβλημα δυστυχώς δεν λύθηκε. Ενδέχεται βέβαια ορισμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι να αξιοποιούν τις γνωριμίες τους μόνο για να καπαρώνουν το χρίσμα από το κόμμα τους οπότε δεν περισεύει τίποτα για το κοινό καλό.
    Όσο για τη θέληση είναι το ζητούμενο. Αφού ο κύριος Ευθυμίου στο πρόγραμμα του και τις ομιλίες του ελάχιστα ή τίποτα δεν αναφέρει για την καύση καλωδίων και προτάσεις για τη λύση του προβλήματος. Για παρεμβάσεις στις "γνωριμίες" ούτε λόγος.
    Το παράδειγμα της εκδίωξης των ΡΟΜΑ από την παραλία μαρτυράει ότι δεν γνωρίζεις το μέγεθος του προβλήματος στο Βοτανικό και το προσεγγίζεις από λάθος πλευρά. Και ο Βωβός «έδιωξε» τους ΡΟΜΑ από το κτίριο της ΕΤΜΑ (MALL, γήπεδο κ.λ.π.) αλλά αυτοί εγκαταστάθηκαν στο χώρο που βρίσκονται σήμερα. Εάν τους εκδιώξουν από την Ορφέως μπορεί να εγκατασταθούν στην παραλία. Συνεπώς το πρόβλημα δε λύνετε μεταφέροντας το στην παρακάτω γειτονιά. Αλήθεια γνωρίζεις ότι υπάρχει μικρός καταυλισμός ΡΟΜΑ στην Πειραιώς 79 στο Μοσχάτο όπου γίνεται συστηματική καύση;
    Σε κάθε περίπτωση, ειλικρινά εύχομαι οι γνωριμίες του κυρίου Ευθυμίου και όλα τα άλλα προσόντα που αναφέρεις ότι διαθέτει να τα αξιοποιήσει από όποια θέση και εάν βρίσκεται μετά τις εκλογές προκειμένου να απαλλαγούμε από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ των καρκινογόνων διοξινών και φουρανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συνέχεια για το φίλο 10:56

    Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο και από τα προσβλητικά σου σχόλια περί σκαλοπατιών κ.λ.π. ήταν η απαξίωση των ενεργών και διαμαρτυρόμενων πολιτών (όπου υπάρχουν επιτροπές δε λύνονται προβλήματα ……) και για το λόγο αυτό σου αφιερώνω τα παρακάτω λόγια (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια):
    «Πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές, αλλά δε διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
    Μετά ήρθαν για τους Εβραίους, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
    Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές, αλλά δε διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.
    Μετά ήρθαν για τους Καθολικούς, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί ήμουν Προτεστάντης.
    Μετά ήρθαν για μένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να διαμαρτυρηθεί».
    Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ MARTIN NIEMOLLER, ΛΟΓΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑΤΙ ΣΦΑΖΕΣΤΕ?
    ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 3:19
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ...
    ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.ΛΙΝΑΡΔΟ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΠΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ,ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΠΑΚΗ.
    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΣΩΠΑΚΗ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το πρόβλημα με τα καλώδια και τους ΡΟΜΑ δεν είναι θέμα μεταστέγασης, είναι θέμα ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ που απαγορεύει την καύση καλωδίων, την διακίνηση και την αγοραπωλησία των προϊόντων της καύσης.
    Είναι "θανατηφόρο" λάθος να μπερδεύουμε τις παράνομες καύσεις και τον μολυσμένο αέρα που αναπνέουμε με τις συνθήκες διαβίωσης και καθαριότητας των ΡΟΜΑ μαζί με την μεταστέγασή τους. Είναι δυο ξεχωριστά θέματα που όσο δεν λύνεται το δεύτερο θα μας πεθαίνει το πρώτο.
    Όταν λέμε μεταστέγαση ερχόμαστε σε αντίθεση με όλους τους άλλους δήμους που πιθανόν θα τους φορτωθούν και με τον δήμο της Αθήνας που δεν θέλει να χρεωθεί την μεταφορά του καρκίνου στα πνεμόνια άλλων. Για την μεταστέγαση εμείς σαν δήμος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο να παγιδευτούμε σε μακροχρόνιες διαμαρτυρίες χωρίς κοινωνικά ερείσματα.
    Επειδή δεν είμαι οπαδός των διαμαρτυριών αλλά της δράσης προτείνω να κινηθούμε δικαστικώς, να καταγγείλουμε αποκλειστικά και μόνο την καύση και να απαιτήσουμε από την αστυνομία να συλλαμβάνει αυτούς που καίνε γιατί μολύνουν την ατμόσφαιρα και αυτούς που μεταφέρουν και αγοράζουν τον χαλκό, 2-3 είναι.
    Αλλιώς θα ανατροφοδοτούμε τις κινητοποιήσεις με την μπόχα και την μπόχα με τις κινητοποιήσεις, χωρίς αποτέλεσμα, μόνο για μικροκομματικά, αντιπολιτευτικά οφέλη.
    Πρέπει να αποφασίσουμε αν ενδιαφερόμαστε να κάνουμε κομματική δουλειά ή για να σταματήσουμε το δηλητήριο που αναπνέουν τα πνεμόνια των παιδιών μας

    Νομοθεσία που απαγορεύει το κάψιμο των καλωδίων
    α) Η καύση πλαστικών σε υπαίθριο ή στεγασμένο χώρο απαγορεύεται, σύμφωνα με το άρθρο 3, παρ. 1, της ΚΥΑ 11535/93 (ΦΕΚ 328 Β).

    β) Επίσης με φυλάκιση τριών μηνών έως δύο έτη και χρηματική ποινή τιμωρείται όποιος προκαλεί ρύπανση ή υποβαθμίζει το περιβάλλον
    [ΝΟΜΟΣ: 1650/86 Για την προστασία του περιβάλλοντος (ΦΕΚ 160/Α/16-10-86) Άρθρο 28]

    Εύκολα βρίσκονται οι νόμοι αυτοί στο Google.

    Ρίξτε μια ματιά κι εδώ : http://www.facebook.com/group.php?gid=269570789275&ref=ts

    Ταυριώτης που αναπνέει κι αυτός το δηλητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ 10:56

    Σχετικά με τα σκαλοπάτια……έχω να πω ότι τα αποφεύγω. Πρώτον εάν γλιστρήσεις ή σε σπρώξουν άντε να ξανασηκωθείς. Δεύτερον, προτιμώ τους δρόμους ακόμα και αν είναι ανηφορικοί και κακοτράχαλοι.
    Σοβαρά τώρα. Διακρίνω μια πικρία στα λόγια σου (ανθρώπινο συναίσθημα και απολύτως κατανοητό) και θα προσπαθήσω να την αμβλύνω κάνοντας μια αφελή ερώτηση. Είναι τυχαίο που κανένα μέλος (πρώην και νυν) της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ δεν μετέχει σε καμία παράταξη παρά μόνο οι τρεις μας σε αυτήν του κυρίου Σωπάκη; Λάβε υπόψη σου ότι τα μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ανήκουμε αναλογικά σε όλους τους πολιτικούς χώρους και δεχτήκαμε προτάσεις (τιμητικές όλες) υποψηφιότητας σχεδόν από όλες τις παρατάξεις. Ήταν όμως αδύνατον να αγνοήσουμε τη μέγιστη προσφορά του κυρίου Σωπάκη στην προώθηση της λύσης του προβλήματος. Ο μοναδικός που ήταν ξεκάθαρα στο πλευρό μας προκειμένου να αποτρέψουμε το κουκούλωμα. Θυμάσαι; Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις του τότε αναπληρωτή Δημάρχου. «Οι ΡΟΜΑ δεν καίνε», «Οι ΡΟΜΑ καίνε λίγα κιλά και όχι τόνους, ρωτήστε και τους ίδιους», «Οι φωτογραφίες με τους καπνούς δεν είναι από την καύση καλωδίων» και άλλα φαιδρά. Μετά, άλλοι σπέρνουν την απογοήτευση « Τι θέλετε πια; Κάναμε ότι μπορούσαμε. Το πρόβλημα δε λύνετε»
    Ακόμα και τώρα. Ρίξε μια ματιά στα προγράμματα και τις ομιλίες όλων των υποψήφιων. Λένε λίγα και γράφουν ελάχιστα. Μόνο ο κύριος Σωπάκης το προβάλει και τολμάει να αναλάβει το ρίσκο να αναμετρηθεί με το πρόβλημα, τον ποιο θανατηφόρο περιβαλλοντικό εφιάλτη της περιοχής μας που απειλεί να καταστρέψει τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ 2:13

    Καταρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δηλώνω ότι είμαι υπερήφανος για όλα τα μέλη (πρώην και νυν) της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ που συνεργάσθηκα και συνεργάζομαι μέχρι σήμερα. Είμαι υπερήφανος για το επίπεδο τους, για τις άοκνες προσπάθειες τους αλλά προπάντων για την άδολη προσφορά τους. Όλοι ήρθαν για να προσθέσουν αξία και κανείς τους για να αποκομίσει κέρδος. Για την ιστορία σου αναφέρω ότι στο τελευταίο ραντεβού στο Υπουργείο Περιβάλλοντος η Γ.Γ. κυρία Καραβασίλη απευθυνόμενη στο Δήμαρχο κύριο Σούτο είπε: «Δήμαρχε με τέτοιους ενεργούς πολίτες στο πλευρό σου και δεν έχεις λύσει ακόμα το πρόβλημα;»
    Είναι άδικο και σίγουρα καθόλου χρήσιμο να κρίνουμε τις προσπάθειες και τη συμβολή του καθενός με γνώμονα τις κομματικές του επιλογές. Τότε, κι’άλλος «δηλητηριασμένος αέρας» θα κυκλοφορήσει στην πόλη μας απομακρύνοντας (ακόμα περισσότερο) τους νέους από τα κοινά. Δεν μηδενίζουμε τη θετική συμβολή κανενός και έχουμε αποδώσει (και μάλιστα εγγράφως) τα εύσημα. Η αξιολόγηση όμως πρέπει να έχει και κλίμακα διαβάθμισης.
    Επειδή διαβλέπω ότι ο τελικός στόχος είναι ο κύριος Σωπάκης έχω να σου πω τα εξής. Δεν άνηκα ούτε ανήκω στον κόσμο της αριστεράς αλλά ο Γρηγόρης είναι ο πιο έντιμος άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική από όσους έχω γνωρίσει (πίστεψε με έχω γνωρίσει πολλούς) και η πιο γενναία καρδιά. Κατάρτισε ένα ψηφοδέλτιο χωρίς «φίρμες» και «σίγουρα χαρτιά» (ενώ μπορούσε) που θα πρόσθεταν πολλούς ψήφους. Μοναδικά κριτήρια η προσφορά και η συνυπηρέτηση του προγράμματος που συναποφασίσθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Η ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.!!!(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ).
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΥΣΗ .!!!!!!!!!
    κοι ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ). ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ).
    Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ (9:55) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 40.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΩΪΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΙΟ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΟΥΤΟΥ!!! ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΚΟΡΑΚΗ!!! ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΡΖΕΝΗ!!! ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Δ/ΝΤΩΝ!!! ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ!!! ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ!!!ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ!!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟ!!! ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΔΕΛΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΕΙ!!! 1-1-2011 ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ . ΔΥΟ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ (ΤΑΥΡΙΩΤΗ) ΤΗΣ 27/10/2010 6:43


    Θεωρώντας ότι τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις έχουν απαντηθεί τόσο από εμένα όσο και από άλλους θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο όπου αναφέρεις ως λύση το δικαστικό αγώνα.
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι ο μοναδικός δρόμος ο οποίος δεν ακολουθήσαμε με αποφασιστικότητα μέχρι τώρα αλλά κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όχι βέβαια λόγω έλλειψης γνώσης δειλίας ή νωθρότητα. Προβληματιστήκαμε όμως, γιατί ένας δικαστικός αγώνας που θα περιέχει και αγωγές εκατομμυρίων ευρώ εναντίων συναρμόδιων υπουργείων, Δήμο Αθηναίων, ιδιώτες κ.λ.π. απαιτεί αρκετά χρήματα και μεγάλη αναμονή προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα. Μηνύσεις κατά αγνώστων και εισαγγελικές παραγγελίες έχουν γίνει με μηδαμινά αποτελέσματα. Όχι βέβαια ότι δεν πρέπει να επιμείνουμε και σε αυτά.
    Μέχρι στιγμής η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ έχει συγκεντρώσει αρκετό υλικό που πιστοποιεί τις παρανομίες, βρίσκεται σε επαφή με εξειδικευμένους δικηγόρους και με οργανώσεις με εμπειρία σε τέτοιες ενέργειες. Ο μπούσουλας υπάρχει και θα μπορούσαμε εδώ και αρκετό καιρό να είχαμε ξεκινήσει αλλά η Δημοτική αρχή με διάφορες δικαιολογίες αρνιόταν μα μας στηρίξει έστω και με τη βοήθεια της νομικής υπηρεσίας του Δήμου. Μόνο στο τελευταίο Δ.Σ., παραμονές εκλογών, υπήρξε σχετική ομόφωνη απόφαση. Τα συμπεράσματα δικά σου μια και μιλάς για "κομματική δουλειά......"

    ΑπάντησηΔιαγραφή