Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"


 

http://politesmprosta.blogspot.com/

11 σχόλια:

  1. Τρεις λαλούν και δυό χωρεύουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μήπως έχετε πάρει το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία. Όχι λέω μήπως;;;;

    Υ.Γ. Σας παρακαλώ ενημερώστε το κ. Σπανάκη για το δεξιό ψηφοδέλτιο του Άρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α! βρε Παναγιώτη, αριστεριστή, πού κατάντησες!!!
    Εσύ αισθανόσουν τύψεις όταν σε χαιρετούσε κάποιος δεξιός.
    Εσύ που το "δεξιά" δεν ήθελες ούτε να το ακούσεις και στην παρέλαση, αντί να πεις "δεξιά", λες στα παιδάκια "αριστερά, αριστερά και πάλι αριστερά"!!!
    Για μια καρέκλα κι ένα διχίλιαρο, άφησες πίσω τις ιδεολογίες και τα επαναστατικά μανιφέστα και υπηρέτησες κάτω από τον Δημαρχεύοντα δεξιό Αντιδήμαρχο που κάποτε σε αποκαλούσε "σοσιαλιστή-ληστή", θυμάσαι;;;
    Τώρα που η φιλαρχία και η φιλαργυρία που δούλεψαν μέσα σου και άμβλυναν την "αριστεροσύνη, διεύρυνες τον δεξιό περίγυρό σου, έστρωσες, αστικοποιήθηκες, γλυκάθηκες, μήδισες.

    Κάτσε καλλίτερα σπίτι σου, αγόρι μου, να έχεις και την αξιοπρέπειά σου.

    Η επιτυχία στην πολιτική "καριέρα" δεν μετράει με τα χρόνια που "επιβίωσες" ούτε με τα ευρώπουλα που έβγαλες, αλλά με την συνέπεια και κυρίως με την προσφορά, με τα έργα που έκανες, με τα προβλήματα που έλυσες, με την πολιτική παρακαταθήκη που άφησες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ
    ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ,Ο ΣΙΜΗΤΗΣ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Ο ΣΟΥΤΟΣ,Ο ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ
    Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ????
    ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ...,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παναγιώτης Ψύλλας21 Οκτωβρίου 2010 στις 4:48 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε Ταυριώτη.
    Αναρωτιέμαι – αφού φαίνεται να με ξέρεις καλά – πως ξεχνάς κάποια γεγονότα και πως με κατατάσσεις σε κατηγορίες καθόλου κολακευτικές.
    Ξεχνάς ότι το 2003 υπήρξα ο μοναδικός αντιδήμαρχος που έχει παραιτηθεί στους πρώτους μήνες της θητείας του μάλιστα, πετώντας το «διχίλιαρο» και υπερασπιζόμενος θέσεις, αξίες και αξιοπρέπεια.
    Ξεχνάς πως το 2008 όντας πρόεδρος του Δ.Σ. διαφώνησα δημόσια, σε συνεδρίαση του Δ.Σ., με τη «ναυαρχίδα της πολιτικής μας» όπως χαρακτήρισε τα ΣΔΙΤ ο φίλος Δαμηλάκος, υπογράφοντας ουσιαστικά την τελευταία πράξη της καρατόμησης μου.
    Ξεχνάς πως όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίστηκα – με τα λάθη και τους συμβιβασμούς μου – τις θέσεις και τα ιδανικά μου, πληρώνοντας όσο κανείς άλλος το τίμημα.
    Φαντάζομαι πως και εσύ ακόμα, αντιλαμβάνεσαι πως μια διαφορετική, «συμβιβασμένη», «αστικοποιημένη», στάση θα μου έδινε το δικαίωμα να παραμένω όλα αυτά τα χρόνια αντιδήμαρχος, κυνηγός του «διχίλιαρου», όπως έκαναν τόσοι και τόσοι άλλοι. Αντίθετα σε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς φόβο και με κόστος υπερασπίστηκα θέσεις, ιδέες καταθέτοντας όχι απλώς λόγια αλλά στάση ζωής. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ, ότι είμαι ο ασυμβίβαστος, αντικομφορμιστής, επαναστάτης. Δεν διεκδίκησα ποτέ το αλάθητο, την ιδεολογική καθαρότητα και την επαναστατική πρωτοπορία. Το μόνο που έκανα με συνέπεια, ήταν να προσπαθώ, να διεκδικώ και να καταθέτω πάντα την άποψή μου με θάρρος. Και να αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου όπου και όσο μου αναλογούσαν.
    Όσο για τα χρήματα που έβγαλα, πρέπει κάποιος να είναι πολύ ποταπός και τιποτένιος για να ισχυριστεί ότι έβγαλα χρήματα – πέρα από το μισθό του αντιδημάρχου, για όσο διάστημα τον πήρα. Κι επειδή αυτό το σίριαλ παίχτηκε με περισσό θράσος απ’ το 2003 έως το 2006 κι επειδή ο λαός του Ταύρου απάντησε για εμένα το 2006, φαντάζομαι ότι δεν έχεις πρόθεση να μπεις στην κατηγορία των ελεεινών, που λασπολογούσαν εις βάρος μου εκείνο το διάστημα.
    Όσο για την παρακαταθήκη μου, νομίζω ότι η δουλειά μου από το 1999 έως το 2003 ως αντιδημάρχου κρίθηκε από τον ταυριώτικο λαό και κρίθηκε θετικά.
    Θα χαιρόμουν να ξαναμιλήσουμε – επώνυμα και γιατί όχι από κοντά. Ίσως αλλάξεις γνώμη για πολλά.
    ΥΓ. Εύχομαι να μην ανήκεις στους «γοητευτικούς άγνωστους» σε «διατεταγμένη υπηρεσία». Η συνέχιση της ανωνυμίας θα το αποδείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΤΑΥΡΙΩΤΗ
    Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ @@
    ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΜΑ ΤΟΛΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ μου Ψύλλα
    να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς φράσεις όπως οι παρακάτω γιατί αλληλοαναιρούνται.
    ........................
    Ξεχνάς ότι το 2003 υπήρξα ο μοναδικός αντιδήμαρχος που έχει παραιτηθεί ....
    Ξεχνάς πως το 2008 όντας πρόεδρος του Δ.Σ. διαφώνησα δημόσια,....
    .........................

    Φθείρεσαι με λάθος επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΙ ΗΡΩΙΣΜΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.
    ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ "ΤΑΥΡΙΩΤΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ μου Παναγιώτη

    εσύ δεν έχεις να αντιμετωπίσεις "γοητευτικούς άγνωστους" σε "διατεταγμένη υπηρεσία" γιαυτό και μπορείς να βγεις επώνυμα.
    Δυστυχώς όμως, στον χώρο που βρίσκεσαι, περιβάλλεσαι από τύπους σαν τον Ανώνυμο 12:22 που νομίζει ότι σε υπερασπίζεται όταν σε προσβάλλει λέγοντας ότι :
    "Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ @@"
    και γιαυτό επιλέγω θα κρατήσω την ανωνυμία μου.

    Ο χώρος που επέλεξες, οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μαζί με τον πολιτικό λαϊκίστικο καιροσκοπισμό που κάνεις σημαία σου σήμερα είναι μέσα στα μεγάλα σου λάθη.
    Αν θες είναι η μοιραία συνέχεια μιας λάθος κατηφορικής πορείας που ακολούθησες και ακολουθείς.
    Η αυτοκριτική που σε παρακίνησα να κάνεις και έκανες με το παραπάνω κείμενό σου, επαυξημένη με όσα ακόμα έγιναν αλλά δεν τα έγραψες, αλλά εσύ τα ξέρεις, ίσως (το εύχομαι) να αποβούν για σένα ωφέλιμα.
    Είμαι σκληρός αλλά δεν είμαι αντίπαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειλικρινά δεν γνωρίζω πολλούς που σε μια πορεία εικοσι οκτώ χρόνων δεν έκαναν συμβιβασμούς. Στην κυριολεξία όμως, δεν γνωρίζω κανέναν που να έκανε « διαδοχικούς ηρωισμούς», ο χαρακτηρισμός δικός σου φίλε μου. Συνήθως, αν όχι πάντα, ο «καιροσκόπος» λειτουργεί για προσωπικό όφελος και συνήθως, ιδιαίτερα στην εποχή μας βγαίνει κερδισμένος. Φοβάμαι ότι αυτό το ταμείο, του κέρδους, με βγάζει ελλειμματικό…
    Θεωρώ πως «ο λαϊκίστικος καιροσκοπισμός», είναι απλά υπερβάλλων ζήλος αν όχι μια κακώς εννοούμενη επαναστατημένη και όχι επαναστατική αντίληψη. Γιατί τελευταία έχουμε παραγεμίσει από επαναστατημένους – και φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά, που κρίνουν και επικρίνουν εκ του ασφαλούς και πολλές φορές απλώς παρακολουθώντας από τον καναπέ.
    Είναι προφανές – και αναρωτιέμαι πως με ταυτίζεις, αφού φαίνεται να με ξέρεις και μάλιστα δεν είσαι αντίπαλος - με λογικές του υπερβολικού φίλου.
    Όπως και να’χει ο διάλογος και μάλιστα με φίλος, ακόμα κι αν έχουν διαφορετική αντίληψη, είναι πάντα χρήσιμος και ενδιαφέρον. Στην προκειμένη όμως περίπτωση, είναι άνισος, αφού δε γνωρίζω την ταυτότητα των συνομιλητών μου, γι’ αυτό είμαι αναγκασμένος να τον διακόψω. Αν θέλετε, το προσωπικό μου mail είναι αναρτημένο στο face book. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή