Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

10 σχόλια:

  1. ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΙΔΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ :
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΡΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.:ΨΥΛΛΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ:ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ :ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ:ΚΑΠΛΑΝΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΥΡΟΥ:ΜΕΛΙΣΤΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ......
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 5:46 ασε μας εμάς να ονειρευόμαστε και κοίτα να επισκεφθείς κανά γιατρό γιατί η ασθένεια σου είναι πολύ σοβαρή και μάλλον χρήζεις χειρουργικής επέμβασης στον εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 5:46, το μόνο σενάριο με το οποίο γίνεται ο Άρης δήμαρχος προϋποθέτει την αποδοχή των ανταλλαγμάτων που ζητά ο Σπανάκης για να δώσει το πράσινο φως, στους γαλάζιους ψηφοφόρους του, να ψηφίσουν τον "κόκκινο" (λόγω επανάστασης) Άρη.
    (Προσέξτε τον πλουραλισμό των χρωμάτων!!!)

    ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΚΈΨΗ ΠΡΟΒΛΈΠΩ :
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΡΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.:ΠΗΝΙΩΤΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ:ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ :ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ:ΨΥΛΛΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΥΡΟΥ:ΜΕΛΙΣΤΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ

    Αν γίνουν ποτέ τα όνειρα πραγματικότητα.

    ΥΓ κε Τουφεξίδη για να μην σας κουράσω θεωρώ ότι η απάντηση στον 5:46 ισχύει και για μένα.
    Ευχαριστώ που το δημοσιεύσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ_ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΨΥΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΨΥΛΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΨΥΛΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτιέμαι από πού πηγάζουν οι τόσο έγκυρες(!) πληροφορίες σου φίλε μου 28 Ιανουαρίου 5:52. Επέτρεψε μου όμως, όταν θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο με την παράταξη του Αντρέα να το ανακοινώσω εγώ ο ίδιος. Και σε διαβεβαιώνω πως θα ανακοινώσω και τους όρους.
    Επειδή απ’ ότι φαίνεται δε με γνωρίζεις καθόλου και το μόνο που σ’ ενδιαφέρει είναι να λειτουργήσεις ως κοινός προβοκάτορας καταθέτω μια έκκληση. Ψυχραιμία… γιατί όντως ξεφύγατε βρε παιδιά.
    Παρεμπιπτόντως, το βλάχος, πηγάζει από την αδυναμία να βρεις κάποια άλλη λέξη λόγω περιορισμένου λεξιλογίου ή απλώς είναι η συνέχεια του προβοκατόρικου παραληρήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Ψύλλα μην εκνευρίζεστε δεν υπάρχει λόγος!Τώρα πλέον και εσύ και η ομάδα σου είστε παρελθόν για τον Νέο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.Υπάρχει σχέδιο που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι...πήγατε να βάλετε μπροστάρη τον Κρεμμύδα (ο οποίος είναι ένα πολύ καλό παιδί) και τώρα του σκάβετε τον λάκκο.Αλλά υπάρχουν και πιο πονηροί και πιο έξυπνοι από εσάς και την ομάδα σας!!!Για την ώρα γευθείτε την υποτιθέμενη Εκτελεστική Γραμματεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε(;)
    Σε διαβεβαιώνω πως στη μακρόχρονη και γεμάτη πολιτική μου πορεία, έμαθα να εκνευρίζομαι μ’αυτά που εγώ χαρακτηρίζω και αξιολογώ ως σοβαρά. Και βέβαια κάθε άλλο παρά σοβαρό, άρα και άξιο εκνευρισμού, είναι το προβοκατορικό «χτύπημα» που με πολύ παλιά και σάπια συνταγή, επιχειρείς. Κι επειδή ακριβώς «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια», μπορώ να τοποθετούμαι υπεύθυνα και πάνω απ’όλα επώνυμα. Σε αντίθεση μ’εσένα, που κατά την πάγια τακτική φτηνού και ασήμαντου προβοκάτορα, θεωρείς πως γράφεις ιστορία. Μπορείς μάλιστα και να συνεχίσεις αφού δεν έχω πρόθεση να ανοίξω διάλογο(;) με κάποιον που το μεγαλύτερο επίτευγμα του είναι οι «μεγάλες δηλώσεις» στα blogs. Μένεις μόνος. Μέσα στην απεραντοσύνη της ασημαντότητας σου. Άλλωστε η ιστορία του καθενός, το παρελθόν για να σου κάνω τη χάρη, είναι το μόνο που δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *************************************************
    ...στη μακρόχρονη και γεμάτη πολιτική μου πορεία, έμαθα να εκνευρίζομαι μ’ αυτά που εγώ χαρακτηρίζω και αξιολογώ ως σοβαρά.
    *************************************************
    Παναγιώτη, περιγράφεις με πιο σοφιστικέ έκφραση αυτό που ο λαός λέει : "Τον φτύνουν κι εκείνος κοιτά αν βρέχει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΨΥΛΛΑ ΤΟΣΟ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?
    Η ΦΟΒΑΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ....
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ....ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή