Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ.


Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την ένσταση του Άρη Κρεμμύδα στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών όπου έχασε την δεύτερη θέση για δύο μόλις ψήφους από τον Βασίλη Σπανάκη. Κατά την γνώμη μου τίποτα δεν ήταν πιο φυσικό και λογικό αφού σε άλλους δήμους έγιναν ανάλογες ενστάσεις για εκατό, διακόσιους η και παραπάνω ψήφους διαφορά. Προς τι τότε ο πολύς λόγος και πανικός που έπιασε τόσο την παράταξη του κ. Σπανάκη όσο και του κ.Ευθυμίου; Και πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο Αρης  τους ειδοποίησε από την πρώτη στιγμή της επανακαταμέτρησης και ελέγχου των ψηφοδελτίων να παρευρίσκονται στη διαδικασία ώστε κανείς να μην μπορεί να την θεωρήσει διαβλητή και ύποπτη !!!
Γιατί μόνο πανικός μπορεί να χαρακτηρισθεί η προσπάθεια  κάποιων να αρχίσουν εδώ και λίγο καιρό να διαδίδουν τα περί υπαναχώρησης του Άρη και της δήθεν σύγκρουσης του με άλλα στελέχη της παράταξης «Πολίτες Μπροστά»; Τι άλλο από αγωνία και φόβο μπορεί να διακατέχει μερικούς ανώνυμους επιστολογράφους  ότι δήθεν ήσαν ψηφοφόροι του Κρεμμύδα αλλά τώρα που τον είδαν να εκθειάζει (;;;!!!) τον Παπαντώνη δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσουν. Πότε εννοούν, σε τριάμισι χρόνια ή σε τρεισήμισι μήνες; Και νάταν μόνο αυτά πάει στο διάολο. Θα λέγαμε ότι κάποιοι που φοβούνται για τις θεσούλες τους λένε λόγια καφενείου.
Όμως τα πράγματα δεν έμειναν εκεί. Μόλις ορίσθηκε η πρώτη δικάσιμος για την ‘ένσταση των «Πολιτών Μπροστά» για τις 25 Ιανουαρίου η κατάσταση εκτραχύνθηκε και ξέφυγε σίγουρα από την δεοντολογία μιας τοπικής αναμέτρησης και πιθανόν και από την πρέπουσα διαδικασία μιας δικαστικής διαμάχης. Και η διαφορά των δύο ψήφων από αμφισβητούμενη τείνει να γίνει σίγουρα μεγάλη διαφορά αλλά υπέρ του Κρεμμύδα, στη συνείδηση των κατοίκων του δήμου μας. Και αυτό γιατί σήμερα έχουν δημιουργηθεί τα κάτωθι αμείλικτα ερωτηματικά :

1) Είναι αλήθεια ότι  οι παρατάξεις τόσο του κ.Ευθυμίου όσο και του κ. Σπανάκη προσκλήθηκαν από τον ίδιο τον κ. Κρεμμύδα, και παρευρέθηκαν στην επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που διενέργησαν οι δικηγόροι του τον προηγούμενο μήνα; Γιατί στην δική τους επανακαταμέτρηση που ξεκίνησε σήμερα ο. κ. Κρεμμύδας ενημερώθηκε αργά το βράδυ και ενώ είχαν τελειώσει ήδη πολλών εκλογικών τμημάτων τον έλεγχο; Τι ήθελαν να μη δει;

2) Ο ν.3852/2010 (άρθρο 49) σε συνδυασμό με τον κώδικα διοικητικής δικονομίας (άρθρο 253, απρ. 2 και 3) ορίζουν:
 «2. Κεκυρωμένο αντίγραφο του δικογράφου της ένστασης μαζί με την πράξη ορισμού δικασίμου και εισηγητή δικαστή, επιδίδεται, με τη φροντίδα του ενιστάμενου, το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν από την πρώτη δικάσιμο, προς εκείνους των οποίων αμφισβητείται με την ένσταση η ανακήρυξη ή η εκλογή και θα επιδράσει επί του κύρους τους, αντιστοίχως, η απόφαση του δικαστηρίου. Η ίδια ένσταση κοινοποιείται, εντός της ανωτέρω προθεσμίας, και προς τους επικεφαλής των οικείων εκλογικών συνδυασμών.
3. Για κάθε δικάσιμο καταρτίζεται, ιδιαίτερα κατά οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης, έκθεμα, στο οποίο μνημονεύονται: η προσβαλλόμενη πράξη, τα ονοματεπώνυμα των ενιστάμενων, εκείνων τους οποίους αφορά η ένσταση, καθώς και των επικεφαλής των συνδυασμών τους. Κυρωμένο αντίγραφο του εκθέματος αναρτάται στο κατάστημα του δικαστηρίου πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη δικάσιμο. Προς βεβαίωση τούτου, ο γραμματέας συντάσσει ειδική έκθεση. Η ανάρτηση του εκθέματος επέχει θέση κλήτευσης των διαδίκων και ανακοίνωσης προς τα πρόσωπα που έχουν δικαίωμα να παρέμβουν.»
Άρα οι δύο άλλοι συνδυασμοί θα ενημερώνονταν για τις λεπτομέρειες της ένστασης Κρεμμύδα ως τις 17-18 Ιανουαρίου δεδομένου ότι η πρώτη δικάσιμος ορίσθηκε στις 25 Ιανουαρίου στα διοικητικά δικαστήρια Πειραιά. Όπως και έγινε από τους δικηγόρους του Άρη σήμερα και μάλιστα λίγο νωρίτερα. Πως όμως κάποιοι από το περιβάλλον Σπανάκη και Ευθυμίου διατείνονταν από την προηγούμενη εβδομάδα (11-12 Ιανουαρίου) ότι είχαν την ένσταση στα χέρια τους και την μελετούσαν; Γιατί πανικοβλήθηκαν και την πήραν στα χέρια τους (αλήθεια πως;) για να κάνουν αντένσταση όσο πιο γρήγορα μπορούσαν;
3) Πως θα δικαιολογηθούν μεθαύριο στους ψηφοφόρους τους, τόσο ο κ. Σπανάκης όσο και ο κ. Ευθυμίου για την αγαστή συνεργασία τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν μαζί τον κοινό τους  «εχθρό» που ακούει στο όνομα «Πολίτες Μπροστά»; Θα τους  αναγκάσουν να ξεχάσουν τα λόγια που αντάλλαξαν προεκλογικά; Θ ξεχάσουν το φυλλάδιο του κ. Σπανάκη, για την κατασκευή του Πολιτιστικού κέντρου, που έδειχνε χέρια να αλλάζουν λεφτά ;
Τα ερωτήματα αυτά να ξέρουν κάποιοι ότι, ανεξάρτητα του τι θα αποφασίσει το δικαστήριο, θα παραμείνουν στην μνήμη των πολιτών ακόμα και αν οι εκλογές γίνουν σε 3,5 χρόνια. Πόσο μάλλον αν γίνουν σε 3-4 μήνες που είναι και ο φόβος τους.

27 σχόλια:

  1. Εξαιρετικός τίτλος.
    Επανακαταμέτρηση ΗΘΟΥΣ!
    Αυτό είναι...
    Όλα τα αλλα περί δικογραφιών, ενστάσεων, κλπ, είναι οδοντογλυφίδες.
    Κοινωνικό και Πολιτικό ΗΘΟΣ κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρη είναι ακριβώς όπως τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Τι Παπάγος τι Πλαστήρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλων ιατρός αυτός έλκεσι βρύων

    Ευριπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Dimitri Nafplioti:

    Ου τοις άρχειν βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμοτέροις ούσιν.

    Θουκυδίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρείς γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα...!!!
    Αντί να συνεργαστείτε για να βγάλετε αυτό τον Δήμο και ειδικά το κομάτι του Ταύρου από τα τόσα προβλήματα, τσακώνεστε ΑΚΟΜΑ για τις ψήφους!
    Με λίγα λόγια αν ο Άρης κερδίσει την ένσταση, θα στήσουμε κάλπες πάλι, θα ψηφίσουμε και θα μπεί ο Ταυριώτικος και ο Μοσχατιώτικος λαός σε περιπέτειες πάλι! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!
    Γιατί όλους σας ενδιαφέρει το δημαρχιλίκι κι όχι η πραγματική δουλειά!

    Έστω και για 2 ψήφους ο Άρης έχασε! Σε κάθε περίπτωση όμως και οι δύο περιοχές διάλεξαν δήμαρχο κι αυτός δεν ήταν ο Άρης!
    Τελειώνετε με τα καραγκιοζιλίκια για να κάνετε δουλειά επιτέλους!

    Ο Δήμαρχος ας αφήσει τον Άρη να παίζει κλέφτες κι αστυνόμους και να κάνει έργο γρήγορα!

    Ο Σπανάκης να σταματήσει να το παίζει ενωτικός γιατί δεν μασάμε!

    Κι εσύ Τουφεξίδη, καλύτερα να μετονομάσεις το blog σε "Πολίτες Μπροστά"...δεν μπορείς να γράψεις αμερόληπτα και φαίνεται! Μην το παίζεις ΜΜΕ λοιπόν γιατί θα σου δώσω καμμιά άλλη ερμηνεία για το ακρωνύμιο!
    Έλεος με όλους πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έστι δ ου σιγή λόγου κρείσσων γένοιτ άν έστι δ ου σιγής λόγος
    κάποτε-κάποτε η σιγή θα μπορούσε να αποδειχθή προτιμοτέρα από τον λόγο,αλλά κάποτε ο λόγος από την σιγή

    Ευριπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός που πρέπει να βγάλει το δήμο απο τα τόσα προβλήματα είναι ο Δήμαρχος που πρεπει να κάνει έργο γρήγορα όπως λες.
    Ολοι οι υπόλοιποι να το βουλώσουνε για να μην μπει ο λαός του Μοσχάτου Ταυρου σε περιπέτειες !!!! Μπραβο λογική.
    Και εγώ να αλλαξω τίτλο στο blog γιατι εξέφρασα την γνώμη μου στα αυταπόδειχτα γεγονότα. Τι λες ρε φίλε....
    Το μόνο σωστό και κατάλληλο που είπες ειναι το ΕΛΕΟΣ (αλλά όχι με όλους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο για σενα φίλε Ναυπλιώτη,ασε τα γνωμικά για τον καφέ μας στου Κοσμάτου. Εδω πρόσφερε άποψη και ας είναι αντίθετη. Εχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3:39 !
    diavazo sxolia se diafora blogs edo kai kairo ....etsi apla gia na ksero ti ginetai ...
    proti fora divasa kati sosto !
    kai eniosa tin anagi na to po !
    bravo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάρη
    Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που βλέπουν, αυτοί που βλέπουν μόνο όταν τους γίνει υπόδειξη και αυτοί που δεν βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πραγματικά εξοργιστικό να κατακρίνουν κάποιο τον Κρεμμύδα επειδή προσπαθεί με γνώμονα το νόμο και την ηθική να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Πόσο διαβρωμένοι είναι κάποιοι θιασώτες της άποψης ότι όποιος πηγαίνει με το «σταυρό στο χέρι», πάντα θα συναντά αρπακτικά που θα του δαγκώσουν το χέρι. Και δεν αναφέρομαι στο Σπανάκη. Για το συγκεκριμένο είναι πλέον γνωστό ότι αποτελεί είδηση όταν δρα τίμια και ηθικά αφού είναι πνιγμένος στο ψέμα, στην υποκρισία και την ανηθικότητα. Αλήθεια Βασίλη, όταν σου περισσεύσει χρόνος από την προσπάθειά σου να εμφανίζεσαι μπροστά σε φωτογραφίες μαζί με τους υποψηφίους σου, ασχολήσου λίγο και με τους υποψηφίους σου. (Κάποιο πρόστιμο για νοθευμένα καύσιμα σου λέει κάτι;).
    Κύριε Ευθυμίου, λυπάμαι που για μία ακόμη φορά (μετά δηλ. την προσάρτηση του Ντερέκα) αποδείξατε ότι το πάθος σας για την εξουσία είναι ανώτερο από το ήθος και την αξιοπρέπεια σας. Και εξηγούμαι :
    1.Ο Κρεμμύδας κατά την πρώτη καταμέτρηση στην Αθήνα, πήρε τηλέφωνο κι εσάς και τον καλλίγραμμο νέο (Σπανάκη) και στείλατε εκπροσώπους σας. Εσείς γιατί δεν κάνατε το ίδιο κατά τη νέα καταμέτρηση στον Πειραιά;
    2.Εφόσον τα ψηφοδέλτια είχαν καταμετρηθεί πέντε φορές από εμάς, τον υπέρκομψο κι εσάς στην Αθήνα γιατί χρειαζόταν νέα καταμέτρηση στον Πειραιά ; Μήπως βόλευε ότι γινόταν χωρίς την παρουσία Δικαστή (που υπήρχε στην Αθήνα), και εκπροσώπων του Κρεμμύδα ;
    Ανδρέα, ξεκίνησες άσχημα, και μετά τα χθεσινά να είσαι σίγουρος ότι κάποιους που σε έβλεπαν φιλικά θα τους έχεις απέναντι.
    Υ.Γ. Συνέχισε τις αγκαλιές κι εσύ και οι δικοί σου με το Σπανάκη, αυτό το τέρας της ηθικής και της δικαιοσύνης!!! ( Όποιος δεν είδε τον Τριανταφυλλόπουλο έχασε. Μίλησε για τις αλχημείες του Κυριάκου μαζί του στον ΗΣΑΠ, κατά τα άλλα κορόιδευε τους Μοσχατιώτες, ότι δεν μπορούσε να τους εξυπηρετήσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι απαντήσεις στα τρία ερωτήματα είναι απλές, απλούστατες.

    Απάντηση 1: Γιατί ο Άρης και οι Πολίτες Μπροστά κοιμούνται ορθοί.

    Απάντηση 2: Γιατί ο Σπανάκης και ο Ευθυμίου ΔΕΝ κοιμούνται ορθοί.

    Απάντηση 3: Κανείς δεν ασχολείται με κάποιον που κοιμάται ορθός γιατί δεν αξίζει προσοχής και ενδιαφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ποιοι δεν κοιμούνται όρθιοι; Αυτοί που μαγειρεύουν. Όταν πρέπει να μαγειρέψεις για τόσο κόσμο πως μπορείς να κοιμηθείς;;; Δεν θα γίνεις mastersef δεν θα γίνεις ποτέ. Λαμόγιο θα γίνεις και συγχαρητήρια. Έγινες....... Υπάρχει κάτι που είναι πάνω από όλα η Δημοκρατία και μπράβο σας, μας δουλέψατε..... Καληνύχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε 11.04 μου θυμίζεις τη φιλοσοφία Βουλγαράκη. Θερμά συγχαρητήρια για το ήθος σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 2:58 μου θυμίζεις την φιλοσοφία Άρη Κρεμμύδα που πήγε στην Ιπποκράτους και στάθηκε στην ουρά για να πάρει το χρίσμα και όταν δεν του το έδωσαν έκανε κωλοτούμπα και γύρισε ζωσμένος φυσεκλίκια και κήρυξε την επανάσταση.
    Τώρα που ο λαός δεν τον ψήφισε για δήμαρχο, τον έφερε μάλιστα τρίτο, έκανε πάλι κωλοτούμπα, άφησε στην μπάντα την στοιχειώδη δεοντολογία και διασπείρει ανώνυμες συκοφαντίες προς κάθε κατεύθυνση για εκ των υστέρων νοθεία;
    Έχει τα κότσια να κάνει επώνυμα αυτές τις καταγγελείες;
    Πού είναι το ήθος και η ηθική η δική σας και του Άρη που σας ανέχεται;
    Νομίζετε ότι ο κόσμος είναι αφελής και ότι με κάθε ψέμα που λέτε κερδίζετε και την "συνείδηση" κάποιου.
    Σας διαβεβαιώνω πως συμβαίνει το αντίθετο και θα το δείτε αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές, που το εύχομαι. Ούτε τα μισά απ' όσα πήρε ο Σπανάκης δεν θα πάρετε,
    Έτσι απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χάρη...ο 3.39 είμαι!
    Δεν είπα να το βουλώσει κανείς, να λές την άποψη σου, είναι δικαίωμα σου. Μην το παίζεις όμως ανεξάρτητος blogger, γιατί και σε κάποια πλευρά ανήκεις και τις απόψεις ΕΚΕΙΝΗΣ της πλευράς υποστηρίζεις. Άρα δεν είσαι ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ, είσαι ΑΡΗ ΟΡΑΜΑ! Τίποτα παραπάνω...
    Και ξαναλέω...ΕΛΕΟΣ Χάρη μου! Προς εσένα αλλά και προς όλους, με όλους τα έχω, γιατί ασχολείστε με παιχνίδια εξουσίας και όχι με τον Δήμο.
    Και ΝΑΙ! Δεν με ενδιαφέρει αν ο Κρεμμύδας μπορούσε να είναι στον δεύτερο γύρο! Δεν αντέχει άλλες εκλογές ο Δήμος και το ίδιο θα έλεγα όποιος και να ήταν στην θέση του Άρη! Πρέπει να κερδίσουμε χαμένο χρόνο και όχι να χάσουμε κι άλλο και αυτός που θα το προκαλέσει αυτό θα είναι υπόλογος στους συμπολίτες μας!
    Δεν περιμένω να το δεχτείς αυτό, έχεις δείξει άλλωστε τι πιστεύεις και δεν θα το κρίνω περαιτέρω.

    Φίλε 5.15, σε ευχαριστώ, μάλλον είσαι ο μόνος που κατάλαβε τι λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η έπαρση των Αριανών έχει προκαλέσει βάναυσα τους δημότες. Αν συρθεί ο δήμος σε επαναληπτικές εκλογές ο Άρης θα πάρει ψήφους λιγότερους και απ' του Σούτου. Άστε τον να μετρήσει πόσα απίδια χωρά ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για όλους τους "φίλους" που ανησυχούν μην "συρθεί" ο δήμος σε επαναληπτικές εκλογές και "ταλαιπωρηθούν" οι συμπολίτες μας έχω ευχάριστα νέα.
    Εκδόθηκε ήδη η απόφαση του 8ου Ευθυμικού Σπανακοδικείου Πειραιά που απεφάνθη ότι η Παράταξη Ενωμένοι Πολίτες προγείται με διαφορά 512 σουβλάκια χοιρινά και 308 διπλόπιτα από την παράταξη Πολίτες Μπροστά και ως εκ τούτου δεν επαναλαμβάνονται οι εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χάρη...μέχρι εκεί καλός είσαι...
    Στα αστειάκια και τα κυνικά σχόλια, πρώτος...
    Μόνο μέχρι εκεί όμως!

    Αν το δούμε όμωςστην πραγματική του διάσταση...μάλλον θύμωσες...
    Και μιλάς με γλώσσα που δεν αρμόζει σε εκλεγμένο (και μάλιστα πρώτο σε ψήφους!!!) δημοτικό σύμβουλο....
    Δεν σε τιμά καθόλου ο τρόπος που μιλάς για τον Σπανάκη στο παραπάνω σχόλιο σου...αλλά τι σου λέω τώρα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ φιλε 823 έτσι όπως την διαμόρφωσε ο Σπανάκης την κατάσταση με τα δικαστήρια μόνο για αστειάκια και κυνικά σχόλια θα είμαι απέναντι του.
    Εξ άλλου αυτός το πρωτοξεκίνησε με τα λεγόμενα του "εγω δεν πρόκειται να κάνω αντενσταση", "δεν ήμουν υποχρεωμένος να σας ειδοποιήσω για την επανακαταμέτρηση","βγάλε άκυρο αυτό το ψηφοδέλτιο γιατι έχει λιπαρές ουσίες" κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέστα ρε Χάρη γιατί αγανακτώ με όλους αυτούς τους τυχάρπαστους κολακογλύφτες που προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου!!! Ναι, ο Σπανάκης έκανε ΛΑΜΟΓΙΕΣ, αποδεδειγμένα!!!!! Αλλιώς εξήγήστε μας όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες αυλοκόλακες, τι σκατα έκαναν εκεί μέσα στο εκλογικό τμήμα κλεισμένοι μέχρι το ξημέρωμα, όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν τελείωσει πάνω από 4-5 ώρες;
    Επειδή τυχαίνει να τα γνωρίζω εκ των έσω, θέλω να σας δω ρε γλυφτρόνια τι στο διάβολο θα κάνετε όταν ο Άρης δικαιωθεί!!!! Τον Βασιλάκη τον ξέρουμε χρόνια τώρα τι καπνό φουμάρει. Απλά τώρα θα γνωρίζουμε "και με τη βούλα"... Όσο για τον Αντρέα, ναι, δεν αποκλείεται μετά τις επαναληπτικές να επανεκλεγεί Δήμαρχος. Με γειά του με χαρά του. Εγώ έτσι κι αλλιώς με τον Ευθυμίου είμαι, αλλά μου αρέσει το σωστό και το δίκαιο!!! Να γίνει ο δεύτερος γύρος και να αναμετρηθούν αυτοί που πρέπει βάσει ψήφων, ο Άρης και ο Ανδρέας, και όχι ο χοντρός!!!! Έξω ρε τα λαμόγια από το Μοσχάτο, έξω και όσοι τους υποστηρίζουν. Η αλήθεια θα λάμψει! Είναι άδικο ο Άρης να είναι τρίτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χάρη, το πολιτικό ήθος είναι ένα και δεν αλλάζει.
    Δεν μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου, με δικαιολογία τον Σπανάκη! Η το έχεις ή δεν το έχεις. Προσωπικά πιστεύω πως σου λείπει.
    Με την ευκαιρία, σιδερένιος και καλή ανάρρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΩΤΑ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χάρη σου εύχομαι ολόψυχα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, σιδερένιος και καλή ανάρρωση. Δόξα το Θεό που όλα πήγαν καλά! Σε περιμένουμε ξανά στις επάλξεις, για αντιπαραθέσεις ή γενικές παραδοχές, εντός ή εκτός blog.
    Μας έλειψες πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή