Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ.

Διαβάστε στο τέλος του άρθρου πως εξελίχθηκε το όλον θεμα.
========================================================================
Το παρακάτω βίντεο σε απάντηση κάποιου σχολίου στο γνωστό "ειδικού συνεργάτη" blog αλλά και στον διαχειριστή που επέτρεψε την έγκριση του ελαφρά τη καρδία. Ως φαίνεται οι συμπεριφορές τους έχουν πολλά κοινά σημεία.

ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ
http://moschato-live.blogspot.com/2011/08/blog-post_10.html#comments

Τελευταία ενημέρωση. Το σχόλιο αλλοιώθηκε αμέσως μετά απο σχόλιο απάντηση δική μου, που δεν το εμφάνισαν καθόλου, και έγινε όπως το βλέπετε τώρα. Το αρχικό σας το παραθέτω όπως πρωτοεμφανίσθηκε καθώς και το δικό μου σχόλιο απάντηση.
"Επιτέλους θα ησυχάσουν οι δάσκαλοι και οι γονείς στο 6ο δημοτικο από τις πολιτικες/μικροκομματικες παρεμβασεις της πρωην διευθυντριας κας Γιουρμετακη υπερ του δημοτικου συμβουλου συζυγου της.

Ελπιζω οι νεοι διευθυντες των σχολειων να μην ακολουθήσουν το παραδειγμα της εν λογω κυριας που προεκλογικά ασχολήθηκε ενεργά, χρεώνοντας τα τηλέφωνα του σχολείου, για να κινητοποιει κοσμο υπερ του συνδυασμου Κρεμμυδα αλλά και του συζυγου της βεβαιως βεβαιως."

Δικό μου σχόλιο απαντηση : 
"Για τον 1:54.
Αν έχεις στοιχεία, κατευθυνόμενε προβοκάτορα, να πας στον εισαγγελέα. Αλλά που να τάβρεις τα στοιχεία όταν απλώς φαντάζεσαι κακοήθειες και ψευτιές. Δεν ασχολούμαι με σκουλήκια που ανώνυμα πετάνε λάσπη, γιατί απλούστατα γυρναει πάνω τους.
Σε αφήνω στην κρίση των δασκάλων και των γονέων που επικαλείσαι."


Αμέσως μετα την "διόρθωση" του σχολίου πηρα τηλέφωνο τον διαχειριστή κ. Οικονόμου και απαίτησα να μπει το πρωτότυπο "σχόλιο"  και αυτός μου απήντησε "ότι το έφαγε η μαρμάγκα" .
Σημειώστε ότι το πρωτότυπο μπήκε 1.54 ωρα και το διορθωμένο, αμέσως μετά την αποστολή του δικού μου σχολίου (που το εξαφάνισαν και αυτό) στις 2.00. Πότε πρόλαβε και το έμαθε ο σχολιαστής, ποιός τον ειδοποίησε, και ανέβασε διορθωμένο ενώ την ίδια ώρα το πρωτότυπο το εξαφάνιζε ο διαχειριστής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου