Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Α.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΝΗΣ - Α.Ε. ΑΡΤΑΣ 11-6 & Α.Ε ΑΡΤΑΣ - Α.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΝΗΣ 8-11





Μετά από δύο συναρπαστικά παιγνίδια στις έδρες και των δύο αντιπάλων το κύπελλο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, στο πόλο, κατέληξε στον Α.Ο. Σαλαμίνας Μάνης. Και λογικά βέβαια αφού φαβορί μεγάλο ήταν η Σαλαμίνα Μάνη που στο κάτω κάτω της γραφής έχουν και θάλασσα για να κάνουν προπόνηση οι παίκτες της και να πάνε πανέτοιμοι στους αγώνες. Οι άλλοι οι αρτινοί ρε παιδί μου που να κάνουν προπόνηση; Στα όρη και τα βουνά που τους έριξε ο Εύθυμος θεός και που για να βρεις νερό για προπόνηση πρέπει να κατουράνε όλοι μαζί για 3,5 χρόνια;  
Και εδώ θα τελείωνε το θέμα, αν δεν έπιανε ζαλάδα τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Σαλαμίνας Μάνης, (αλήθεια πότε συγχωνεύθηκαν αυτές οι δύο ομάδες και βάσει ποιού άρθρου;) με τα οχτώ γκολ που δέχθηκε η ομάδα! Ρε τόσο καιρό τι αμυντικά συστήματα τους μάθαινε, τι σεμινάρια με θρυλικούς τεχνικούς τους έστειλε να παρακολουθήσουν (πχ με τον Άγγλο καθηγητή του πόλο sir Tax Papantony), τι λεφτά ξόδεψε για μεταγραφές, για να μπορέσει να στήσει μια άμυνα γρανίτη, αυτοί οι πολυδιαφημισμένοι παίκτες του πήγαν και έφαγαν οχτώ γκολάρες από τους βουνήσιους. Ε, αυτό πάει πολύ. Νάχεις στην ομάδα τον καλύτερό  φουνταριστό παίκτη με διακρίσεις σε Ταυρομαχίες πισίνας ( Georgi Damilacovitch) και μαζί του τον καλύτερο, στο να καταστρέφει το παιγνίδι του αντιπάλου, επιτελικό (Tony Mpouchione), και να κινδυνεύεις να χάσεις το κύπελλο;  Πιστεύω όμως ότι αν το καλοσκεφτεί θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να σκάει. Αφού τώρα που έχουν και οι δύο μαδημένα φτερά μπορεί και να τους κάνει και μείωση απολαβών και να τους έχει στο παρακαλετό.
Από την άλλη όμως και η ομάδα της Άρτας ακόμα κλαίει, γιατί για άλλη μια φορά έφτασε κοντά στη πηγή και δεν ήπιε νερό. Ρε γκαντεμιά αυτή η ομάδα. Δεν μπορεί να χαρεί με τίποτα και με κάτι. Κατεβαίνει μόνη της στη πισίνα και χάνει. Κατεβαίνει με αντίπαλο και πνίγεται. Κατεβαίνει σε διπλό προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της και τρώει όλο «πατητές». Μήπως τελικά να πάει πίσω στην Άρτα να παίζει στο εκεί τοπικό; Δεν βλέπω άλλη λύση, γιατί με επιθετικό σαν τον Atanasof Derekief, που προτιμά να μένει πίσω και να χαζεύει τις όμορφες υπάρξεις της εξέδρας, προκοπή δεν πρόκειται να δει η ομάδα.
Ας είναι όμως. Έληξε και αυτή η θαλασσομαχία και ξανά όλοι οι παίκτες και ο πρόεδρος στο έργο τους. Ίσως τότε διαπιστώσουν ότι οι έδρες και των δύο ομάδων (Μοσχάτο & Ταύρος) είναι σε υποθήκη και μπορεί του χρόνου να μην έχουν χώρο για αγώνες. Γιατί αν δούμε τα χρέη και των δύο ομάδων (όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο ) ξεπερνούν τα 11.908.017 ευρώ και 5.614.468 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις και με το να αυξάνουμε 5% τα δημοτικά τέλη κάθε χρόνο δεν λύνεται το πρόβλημα. Εδώ δεν είναι πισίνα. Εδώ είναι χείμαρρος και θέλει πολύ «κολύμπι» για να πάρεις το παιγνίδι.

2 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

    Α.Ε. ΑΡΤΑΣ
    Η πρωτη μεταγραφικη βομβα πολλων κιλων ηδη εσκασε.Η Αρτα πηρε μεσα απο τα χερια της Μανης
    τον βιρτουοζο επιθετικο DIMITRI NAYPLIOTOF.
    Eπαιζε στην θυγατρικη της Μανης Δημαρ. Μετα απο αυτο η ομαδα της Μανης εχει περιπεσει σε βαθεια
    απογνωση.
    Ο Αlex παλιος παιχτης και συνιδρυτης της Αρτας
    εγκατελειψε την ομαδα του και ηρθε να βοηθησει
    με ολες τις δυναμεις του.Τον τελευταιο καιρο
    επαιζε στην ομαδα del campo internasionale του
    Πορτο Αλεγκρε.
    Σπουδαια μεταγραφη ειναι επισης και η μεταγραφη
    του Παντεleone.Εμπειρος και ετοιμοπολεμος παιχτης αφου τον τελευταιο καιρο εκανε εντατικες
    προπονησεις στις καλλιτερες πισινες της Αττικης.
    Ο μανατζερ Don bazilio κινειται μεταξυ Ευρωπης και Λατινικης Αμερικης για την ανευρεση ταλεντων
    Ηδη εκλεισε 2μετρη μασσερ απο το Κορλεονε της
    Ιταλιας.
    Η μεταγραφη τελος ικανοτατου Ελληνα παιχτη που
    παιζει στον Α.Ο.Αμφιαλης μαλλον ναυαγει καθως
    κοιταει προς Μανη μερια.


    Α.Ο.ΜΑΝΗΣ
    Μετα την Πυρρειο νικη επι των Αρτινων υπαρχει
    εντονος προβληματισμος.Περιμενουν να ολοκληρω
    θουν οι αποχωρησεις για να δουν τι θα κανουν.
    Μεγαλο προβλημα το υψηλο κασε των παικτων σε
    σχεση με την προσφορα τους.Καποιοι λενε οτι
    ειναι ακριβωμενα ΠΑΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 11.09 μιλας για τρομερές μεταγραφές.
    Η πιό πετυχεμένη είναι αυτή τού φουνταριστού.
    πολύ φοβούμαι ότι ως πού να γίνει το νέο πρωτάθλημα σέ 3 χρόνια θα έχει αλλάξει πολλές φορές ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή