Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ στο φύλλο της 1/9/2011 η περίληψη της προκήρυξης για την πρόσληψη ενός ειδικού συνεργάτη του δημάρχου κ. Ευθυμίου για θέματα τοπικής οικονομικής ανάπτυξης.
Να σημειωθεί ότι η απόφαση δημάρχου για την δημοσίευση έχει ημερομηνία 29/8/2011, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση ανέβηκε 31/8/2011 και ωρα 18:22, και η εφημερίδα το είχε στις 1/9/2011. Ως φαίνεται οι υπηρεσίες του δήμου, όταν θέλουν, μπορούν και τα κάνουν όλα πολύ γρήγορα.
Τέλος πάντων εμεις αναδημοσιεύουμε την προκήρυξη από το φύλλο της ΑΥΓΗΣ για να ενημερωθούν όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες μας που ενδιαφέρονται.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

4 σχόλια:

  1. Με αγωνία και λαχτάρα αναμένω τις σοφίες του γνωστού οικονομολόγου. Έστω και να με πούνε κακεντρεχή θα τολμήσω να πω ότι αυτά που θα κερδίσουμε από τις επιστημονικές του ιδέες θα είναι λιγότερα από αυτά που θα του πληρώσουμε. Πάω και στοίχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξυπνη προπαγάνδα. Χάρη σου βγάζω το καπέλο, είσαι μανούλα σε αυτά. Ο τίτλος δημιουργεί εντυπώσεις αυθαιρεσίας (οτι προσλήφθηκε ήδη ας πούμε, ή οτι κάτι ύποπτο συμβαίνει) ωστόσο με συγκαλυμμένο τρόπο για να μην μπορεί κανείς να σου πεί και τίποτα. Τελικά αυτός που μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τα αρχεία, διαπιστώνει οτι πρόκειται για μια προκύρηξη θέσης, με νόμιμες διαδικασίες, χωρίς κάτι ύποπτο. Και οι αποπάνω μου, σπεύδουν να καταδικάσουν το γεγονός, πριν ακόμα προσληφθεί ο άνθρωπος!
    Εσύ από την πλευρά σου καταλογίζεις ΤΙ? στις υπηρεσίες του δήμου? Γειά σου ρε Χάρη με τα ωραία σου! κάποτε σε διάβαζα για τις απόψεις σου, τελευταία σε διαβάζω για χαλάρωση και διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον 12:18
    Τι καταλογίζω στις υπηρεσίες; Μα φυσικά ταχύτητα και εύχομαι και σε άλλες εργασίες να είναι τόσο γρήγοροι.
    Νόμιμες διαδικασίες; Βεβαίως και είναι. Αλλά μόνο στην Αυγή και όχι και σε μια τοπική να το μάθουν και οι δημοτες;
    Υποπτο; Οχι βέβαια. Ασχετα αν ο νόμος δίνει το διακαίωμα στον δήμαρχο να επιλέξει όποιον θέλει αυτός και χωρίς να παρουσιάζει τα προσόντα του τελικώς επιλεγμένου (-νης).Ετσι απήντησε τουλάχιστον σε ερωτηση μου στο δημοτικό συμβούλιο για κάποια άλλη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή