Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ.ΑΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑΥΡΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΑΖΙ .

Αγαπητοί γείτονες στο Μοσχάτο και στο Ταύρο καλώς ήλθατε.Λέγομαι Χάρης Τουφεξίδης και είμαι  Μοσχατιώτης.Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι προσωπικά είμαι ενάντια στην συνένωση των δήμων μας γιατί θεωρώ ότι και οι δύο δήμοι είναι αρκετά μεγάλοι σε πληθυσμό για να έμεναν αυτοτελείς. Επιπλέον το βιαστικό της συνένωσης νομίζω ότι θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στους ήδη προβληματικούς δήμους μας.Επειδή όμως η κυβέρνηση απεφάσισε αλλοιώς και δεν βλέπω κανένα να διαμαρτύρεται ,είπα να ξεκινήσω αυτό το blog ώστε μαζί και οι δύο πληθυσμοί να βρούμε ένα σημείο συνάντησης αρχικά στο διαδίκτυο και αργότερα και στην προσωπική επαφή.Εξ άλλου και ο Ταύρος ήταν για μερικά χρόνια  τόπος εργασίας μου και έτσι νοιώθω κοντά του.Το blog αυτό θα είναι ελεύθερο στον καθένα και στην καθεμία να εκφράσει τις απόψεις του (της) ,να πει τα προβλήματα της γειτονιάς του και να προτείνει λύσεις για την καθημερινοτητα μας.Ολοι θα μπορουν να στελνουν ενα email με το θέμα τους και αμέσως θα αναρτάται στο blog μας. Αρκεί να έχει στοιχεία επικοινωνίας  και χωρίς εντάσεις.Επίσης ο καθένας θα μπορεί να σχολιάζει επώνυμα ή ανώνυμα τα διάφορα θεματα καθώς και να μας ενημερώνει άμεσα για ότι παρατηρεί στην πόλη του.
ΣΑΣ ευχαριστώ και ΣΑΣ καλωσορίζω.

1 σχόλιο:

  1. Παναγιώτης Ψύλλας13 Μαΐου 2010 στις 12:36 μ.μ.

    Χαιρετίζω την προσπάθεια!
    Κάθε τι που θα μας φέρνει πιο κοντά είναι σημαντικό. Είναι σίγουρο πως κατά βάση τόσο οι Μοσχατιώτες όσο και οι Ταυριώτες θα προτιμούσαμε την αυτόνομη πορεία μας. Συνεπώς οφείλουμε να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να φτάσουμε σύντομα σε μια ουσιαστική συνένωση που θα καθιστά το νέο Δήμο μια πραγματική "πόλη" που θα νοιάζεται τους πολίτες της και αυτοί θα τη νοιάζονται.
    Προχωράμε Χάρη, μαζί. Και μάλιστα σε μια πραγαμτικά τραγική εποχή και μ'έναν "Καλλικράτη" με τόσες και τόσες αδυναμίες. Όμως η διοικητική μεταρρύθμιση όφειλε να γίνει. Και με τα όποια προβλήματα της θα προχωρήσει, αρκεί να βοηθήσουμε όλοι αλλά πάνω απ'όλα να βήθήσει η ίδια η πολιτεία. Με μάτια ανοικτά, αγωνιστική διάθεση και πολλή πολλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή