Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ !!!!

Το θέμα δεν θεωρείται λήξαν καθόλου λήξαν. Και αυτό γιατί:
1ον.Γιατί δεν έχετε την ευαισθησία να ζητήσετε συγγνώμη από την κ. Γιουρμετάκη αφού όπως ομολογείτε από λάθος σας δημοσιεύσατε το σχόλιο.
2ον. Γιατί και πάλι ψεύδεστε όταν λέτε ότι διαγράψατε το σχόλιο πριν επικοινωνήσω μαζί σας. Το διαγράψατε μετά από την αποστολή επώνυμου σχολίου από εμένα, που το αποκρύψατε για πολλή ωρα και  που απαντούσε στο προσβλητικό αυτό σχόλιο.
3ον. Γιατί η ώρα του διορθωμένου σχολίου θα έπρεπε να είναι μετά από το δικό μου τουλάχιστον μισή ώρα αργότερα αφού ήμουνα συνεχώς μέσα στο blog σας και εμφανίστηκε πολύ αργότερα από την ώρα του πρώτου που ήταν όπως ομολογείτε 1.54
4ον.Γιατί με το να βάλετε ώρα 2.00 το δεύτερο και 1,54 το πρώτο, σημαίνει ότι, είτε ειδοποιήσατε τον σχολιαστή να το αλλάξει, είτε ήταν γραμμένο από εσάς τους ίδιους. Δεν με πείθετε όταν λέτε ότι σας έστειλε μόνος του ο σχολιαστής δεύτερο σχόλιο διορθώνοντας το δικό του πρώτο. 
5ον.Γιατί πλέον η ανοχή μου δεν επιτρέπει να θίγεται μέλος της οικογένειας μου με ψέματα και συκοφαντίες. Εδώ είμαι εγώ, κυκλοφορώ αρκετά στο Μοσχάτο, και μπορείτε να πείτε και να γράψετε ότι θέλετε για μένα. Αλλά για την οικογένεια μου δεν σας επιτρέπω το παραμικρό.

4 σχόλια:

  1. Όλα αυτά που γράφονται κατά καιρούς σε ένα συγκεκριμένο μπλοκ εναντίον κάποιων κοστολογούνται με 1800 ευρώ το μήνα για τρία χρόνια.Αρκετά λεφτά για να κάνει και υπερωρίες ο συγκεκριμένος μπλόκερ στο να αφήνει τη λάσπη και στη συνέχεια να καλύπτεται πίσω από τη λέξη λάθος.Ο κύριος ΕΥΘΥΜΙΟΥ θα 'επρεπε να ντρέπεται για τον συγκεκριμένο συνεργάτη του και να λάβει άμεσα μέτρα εκτος και εάν ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρςσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσείς τον αφήσατε και του δώσατε πολλές φορές το δικαίωμα λουστήτε τα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σου το έλεγε βρε Χάρη εγώ την κωλάρα μου θέλω να τακτοποιήσω.
    Τώρα λουστείτε τον και μην πιστέψεις ότι ο Ανδρέας δεν παίζει μπάλα
    στο ίδιο γήπεδο γιατί θα τρελαθώ, αλλιώς θα τον είχε αφαλοκόψει.
    Βέβαια ο Ανδρέας δεν βλέπει ή κάνει ότι δεν βλέπει ότι γίνανε ομάδα από δύο πήρανε άλλους δύο και έχουν άλλον ένα στα σκαριά εάν τον πάρουνε τρέμε Αντουάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα περιλαμβάνει τη λασπολογία και τη συκοφαντική δυσφήμιση όταν προκειται για πολιτικούς αντιπάλους. Οποιοσδήποτε αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά γνωρίζει πως θα πρέπει -πρώτα απ' όλα- να διαθέτει ατσάλινο στομάχι και νεύρα "τοίχο" που θα κάνουν γκελ τα σχόλια του κάθε κακοπροαίρετου.
    Όταν όμως η λάσπη φτάνει στην οικογένεια του καθενός, εκεί τα πράγματα σοβαρεύουν. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να προσπαθείτε να διαβάλλετε έναν άνθρωπο μέσω των οικείων του. Αν και θα έλεγα πως αυτό τον ανεβάζει ακόμη περισσότερο στα μάτια όλων μας, μια που οι κινήσεις σας περίτρανα αποδεικνύουν πως είστε ανίκανοι να βλάψετε τον ίδιο. Δεν βρίσκετε κάτι να του καταλογίσετε οπότε και στρέφετε τα πυρά σας αλλού...
    Είναι πολύ εύκολο να συκοφαντείτε ανώνυμα την οικογένεια κάποιου. Το δύσκολο είναι να βρείτε αποδείξεις γι' αυτά που λέτε. Εδώ σας θέλω, μάγκες!!!... Μιλήστε με στοιχεία, φέρτε αποδείξεις και αφήστε την πληρωμένη προπαγάνδα στην άκρη.
    Ο νόμος του σύμπαντος αναφέρει καθαρά τον όρο "δράση-αντίδραση". Εμείς στο χωριό μου το λέμε: "Μάχαιρα έδωκες, μάχαιρα θα λάβεις". Κοινώς, κάθε φορά που ευτελίζετε θεσμούς και ξεφτυλίζετε ανθρώπους, για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας, ανοίγετε ένα λάκκο. Κάποια στιγμή, θα βρεθείτε μέσα χωρίς να το καταλάβετε! Συνήθως οι συκοφάντες ξεμπροστιάζονται και στο τέλος διώκονται ακόμα και από τους "διοριστές" τους. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως εσείς θα μείνετε ανέγγιχτοι;
    Όσο για τον κύριο Τουφεξίδη και την κυρία Γιουρμετάκη, ευτυχώς ΟΛΟΙ οι Μοσχατιώτες (μεταξύ αυτών, κι εσείς, παραδεχτείτε το επιτέλους) ξέρουν πως όλα αυτά που εξαπολύετε κατά καιρούς είναι ανυπόστατα. Είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά την οικογένεια του κ. Τουφεξίδη ενώ παράλληλα είχα δασκάλα και την κυρία Γιουρμετάκη. Αν τους πιάνατε ΕΣΤΩ και στο μικρό σας δαχτυλάκι, να είστε σίγουροι πως θα ήσαστε και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Μακάρι το Μοσχάτο να είχε περισσότερους τέτοιους ανθρώπους. Ίσως τότε να είχαμε και την πόλη που ανέκαθεν ονειρεύμαστε...

    Και για να σας προλάβω, επείδή πλέον σας έχω μάθει, διάβάζοντας τα σχόλια σας από δω κι απο κει, δεν έχω κανένα συμφέρον από αυτά που αναφέρω παραπάνω. Δεν μου έδωσε κανείς χρήματα (σε αντίθεση με εσάς) ούτε και αυτή τη στιγμή ανεβαίνουν κάπου οι "μετοχές" μου. Απλά δεν μπορώ το άδικο. Δεν αντέχω τη λάσπη που εκσφεντονίζετε σε κάποιους ανθρώπους για να αναδειχτείτε εσείς!!! Είστε εσείς, πάντα εσείς οι ίδιοι, που παραπαίετε όπου φυσάει ο άνεμος, είστε εσείς που μια ζωή έχετε τη γλώσσα σας σε ετοιμότητα για να γλύψετε εκεί που σας βολεύει, και στην τελική είστε εσείς που πάντα θα εύθύνεστε για το ότι η πόλη μας πάει δυο βήματα μπρος και τρία πίσω...
    Αλλά είπαμε, έχει ο καιρός γυρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή