Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ενέργεια Νο 1 (που επιτέλους έγινε) :
Επιτέλους η δημοτική αρχή απεφάσισε και ξήλωσε σήμερα τη μεταλική κατασκευή που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό στη ανατολική πλευρά της πλατείας Δημαρχείου. Παρ'ολες τις χρόνιες διαμαρτυρίες πολλών πολιτών αλλά και την προ τριμήνου ερώτηση μου στο δημοτικό συμβούλιο "γιατί δεν το βγάζουμε αυτό το κατασκεύασμα" και όπου δεν πήρα καμμία απάντηση, έπρεπε να  πέσει ένα κομάτι της κατασκευής πάνω σε παιδιά ή να κρεμεται  συρματόσχοινο που τα παιδιά το μετέτρεψαν σε κούνια, για να στείλει σήμερα εργάτες και γερανό και να ξηλώσει αυτή την άχρηστη κατασκευή. Ελπίζουμε ο δήμος να είναι πάντα σε επιφυλακή και να δρά γρήγορα σε καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους.


Ενέργεια Νο 2 (που πρέπει να γίνει) :
Υπάρχουν αρκετά οικόπεδα ιδιωτών, στο δήμο μας, που έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες στην τύχη τους. Ετσι τα ξερόχορτα έχουν γιγαντωθεί με μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς, ο χώρος έχει γίνει φωλιά τρωκτικών και εντόμων και σε μερικά υπάρχει και έντονη δυσοσμία. Πάρτε σαν παράδειγμα το τεράστιο οικόπεδο στη πλατεία Μεταμόρφωσης εκεί που παλιά ήταν ο χειμερινός κινηματογράφος. Σε ποιόν αρέσει το θέαμα; Ποιός δεν αναρωτιέται τι θα γίνει αν πεταχτεί ένα τσιγάρο μέσα;
Νομίζουμε ότι ο δήμος πρέπει να επέμβει άμεσα και να καθαρίσει με τις υπηρεσίες του, όλα αυτά τα οικόπεδα και κατόπιν να επιβάλει προστίματα όπως ορίζει ο νόμος. Επιπλέον πρέπει να υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες σε μιά ασφαλη περιφράξη του οικοπέδου ώστε να μην μπορούν μικρα παιδιά να κινδυνεύουν σε μια πιθανή είσοδό τους.

2 σχόλια:

  1. Vlepoume oti arxise h prosegisi.
    argisate. sas prolave o vlachos.
    kai na thelete na epistrepsete den tha sas afisei O vlachos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον 701
    Φίλε μην πίνεις πολύ το απογευμα. Πιο καλά το πιοτό να το αφήνεις για το βράδυ για να πηγαίνεις για υπνο μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή