Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΤΑΥΡΟΥ.

Είναι αλήθεια ότι η εθνική απογραφή που θα γίνει φέτος για να καταγράψει τον πληθυσμό της χώρας μας, και όχι μόνο, είναι μεγάλης σημασίας και για τον δήμο μας αφου από αυτήν θα προκύψει ο πραγματικός αριθμός των κατοίκων του Μοσχάτου-Ταύρου και βάσει αυτού θα δίνονται πόροι για την ανάπτυξη και πρόοδο της πόλης από την κεντρική εξουσία. Ετσι θεωρούμε ότι ήταν σωστό το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, στις 31 Μαρτίου, (;;;;) ,από τον δήμαρχο Α. Ευθυμίου, που καλούσε τους κατοίκους να δώσουν την πρέπουσα σημασία στην απογραφή, και γι'αυτό την δημοσιεύσαμε. 
Είναι όμως απορίας άξιον γιατί ο δήμαρχος αναφέρει ότι η απογραφή θα γίνει από 30 Μαρτίου έως 14 Απριλίου αφού όπως έχει ανακοινώσει από τις 11 Μαρτίου η Ελληνική στατιστική αρχή  η απογραφή θα γίνει από 10 έως 24 Μαίου 2011.
Δηλαδή κάποιοι εκεί στον δήμο είτε από λάθος είτε από μη σωστή ενημέρωση οδήγησαν τον δήμαρχο να προβεί σε μια ανακοίνωση που και τον εκθέτει αλλά και η ανακοίνωση αυτή δεν πετυχαίνει τον σκοπό της αφού ως τον Μαίο θα έχει ξεχαστεί.
Πάλι οι υπηρεσίες του δήμου αλλά και ο δήμαρχος δείχνουν να μην παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα την πόλη μας κάτι που θεωρούσαμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα κατάφερνε να αποφύγει σε αντίθεση με την προηγούμενη. Δυστυχώς όμως το γεγονός της ανακοίνωσης του δημάρχου για την απογραφή, μας δημιουργεί νέες αμφιβολίες για την ικανότητα κάποιων εκεί στην οδό Κοραή να βρίσκονται εντός τόπου και κυρίως χρόνου όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τον τόπο και προέρχονται από την κεντρική εξουσία.
Επιτέλους ας καταλάβει ο δήμαρχος ότι χρειάζεται αρτιότερη οργάνωση και οπωσδήποτε μια διοίκηση που δεν θα αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους αλλά να τα παρακολουθεί επισταμένα και προσεκτικά.

6 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ- ΙΖΝΟΓΚΟΥΤ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ- ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΟΥ. Α ΡΕ ΜΠΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατάτες Αιγύπτου 0.77
    Πατάτες Νευροκοπίου 0.98
    Πατάτες Κύπρου 1.24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Toυφεξίδη ξέρεις αυτό που λέει δυο γαιδουριών άχυρα δεν μπορούν να ξεχωρίσουν;Πρόσθεσε μπροστά και οι του δήμου και βγάλε συμπέρασμα.Μόνο που εσύ μας τα γράφεις πολύ κομψά,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Χάρη καλησπέρα,
    Πολύ καλό το σχόλιό σου παρ΄όλο που μας τα γράφεις πολύ κομσά όπως αναφέρει και ο 2.32 π.μ.
    Επίσης έχω δύο (2)ενστάσεις:
    1.Η όποιαδήποτε ανακοίνωση -κείμενο κλπ του Δήμου η και άλλων επίσημων φορέων πρέπει να ελέγχεται από το blogg σου πρίν απο τη δημοσίευσή της ,όπως ακριβώς κάνεις και με τα δικά μας κείμενα ,ανώνυμα η επώνυμα κι αν είναι αυτά.
    2.Στο σχόλιό σου ίσως έπρεπε να κάνεις σχετική αναφορά και σε σχόλια αναγνωστών σου τα οποία έγκαιρα εντόπισαν το "λάθος" πολύ πριν αυτό εντοπισθεί από το blogg σου,το οποίο και στη συνέχεια προέβει στο παραπάνω σχόλιο. Αναφέρομαι συγκεκριμμένα σε δικό μου σχόλιο της 1/4/2011 και ώρα 7.57π.μ. το οποίο και επαναλαμβάνω παρακάτω:
    K είπε...
    Πρωταπριλιάτικο ψέμα δε μπορεί να είναι με ανακοίνωση στο επίσημο site του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
    Απ΄ότι γνωρίζω η Ελληνική Στατιστική Αρχή έχει ανακοινώσει επίσημα οτι η Εθνική Απογραφή Κατοικιών και Κατοίκων θα γίνει απο 10 μέχρι 24 Μαίου 2011.
    Αναρωτιέμαι ποιός η ποιοί παραπλάνησαν τον κ. Δήμαρχο.
    Ευχαριστώ
    Κ.
    1 Απριλίου 2011 7:57 μ.μ
    Σ΄ευχαριστώ για τη δημοσίευση και για τη καλοπροαίρετη ...μουρμούρα μου,
    Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε Κ απντώ για τις δύο παρατηρήσεις σου:
    1. Δεν είναι δυνατόν να ελέγχω επίσημες ανακοινώσεις του δημου και μάλιστα του δημάρχου.Αφού μου τις στέλνω με email εγώ πρέπει να τις βάλω γιατί δεν είναι σχόλιο.Τώρα αν κάνουν λάθος ας πάρουν και την ευθύνη.
    2.Εχεις δίκιο και ζητάω συγγνώμη για την παράλειψη. Υπόσχομαι άλλη φορά να αποφύγω τέτοια λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε Χάρη σ΄ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, οι οποίες,όχι μόνο κάλυψαν πλήρως τις ενστάσεις μου, αλλά ήταν και υπερβολικές (δε χρειάζεται συγγνώμη).
    Θέλω να ξέρεις ότι,όποια σχόλια κι αν κάνω η έκανα,ειτε τώρα, είτε στο μέλλον ,θα είναι πάντα καλοπροαίρετα και για το καλό του ελεύθερου χωρίς λογοκρισία διάλογου, αλλά κύρια και πάνω απ΄όλα για το καλό της Πόλης μας που τόσο υπέφερε και εξακολουθεί να υποφέρει απο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ (ηθελημένες η όχι) των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών π.χ.Ο ενταφιασμός της πόλης μας με την Υπερυψωμένη Λ.Κηφισσού κλπ,κλπ,κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή