Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ



2 σχόλια:

  1. kyrie toufexidi ase ta augoulakia kai tis euxoules kai pes kana 2 kouventes gia ta aisxi pou ginontai sto TOSYN. exeis proswpiki peira esy apo Oikonomou klp. etsi akougete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χτες γύρω στις 11 το πρωί έστειλα 3 σχόλια στο "Μοσχατούπολις", στο "Ζούμε Μοσχάτο" και στο "Μοσχάτο-Live" σχετικά με την κρίση στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων. Το σχολιό μου δημοσιεύτηκε στα δύο πρώτα μπλόγκ, ενώ το Live όχι. Εδώ δεν πρόκειται για λογοκρισία, μιάς και δεν βρίζω κανένα, αλλά την αισχίστου είδους λογοκρισία. Η διαγωγή του κυρίου Οικονόμου επιβεβαιώνει τις αρνητικές κρίσεις της νεολαίας και της γειτονιάς μας γενικότερα. Τον καταγγέλω.

    Να το σχόλιο που είχα στείλει:
    “Διάβασα με προσοχή τα κείμενα τα σχετικά με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, όπως και αυτά που γράφει το Μοσχατούπολις, το Ζούμε και το Live. Το θέμα είναι πολιτικό και μέσα σε ένα πολιτικό θέμα είναι αυτονόητα πράγματα και η ένταση σε μια συνεδρίαση, αλλά και οι φράξιες. Άρα ο κ. Παπανικολάου δεν πρέπει να εκπλήσσεται. Του θυμίζω τι έγινε με το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Είναι φανερό ότι η λογική του πρόεδρου δεν μπορεί να πάει μαζί με αυτούς που βασιζόμενοι σε ένα αριθμητικά ισχυρότερο συσχετισμό προσπαθούν να επιβάλουν την δύναμη τους. Με ναρκοθετημένο πρόεδρο και εσωτερική φράξια που κοντράρει τον πρόεδρο, δεν πάει το πράγμα. Ότι κι αν λέει ο νόμος για τον τρόπο λειτουργίας του Τοπικού Συμβούλιου, ο νυν πρόεδρος οφείλει να παραιτηθεί από το αξίωμα του και να αφήσει αυτούς που τον αμφισβητούν να εκφράσουν την "δημιουργική" αντίληψη τους. Η λέξη μπήκε σε εισαγωγικά γιατί αν είχαν θέσεις και ιδέες θα έπρεπε να τις είχαν επιβάλει τόσο καιρό. Το ζήτημα είναι ότι πια δεν πάει άλλο και η μόνη λύση είναι ένα νέο διοικητικό συμβούλιο όπου για μένα είναι καθαρό ότι ο καθένας πρέπει να αντιπροσωπεύει πολιτικά «κάτι». Που να μπορεί να πάει σε όποια εκδήλωση του αρέσει, και να χορέψει από Κρητικό πενταζάλι μέχρι συρτό και μπάλο. Ενα διοικητικό συμβούλιο χρειάζεται, που να δουλέψει πραγματικά για τη Νεολαία. Η προεδρία Σιώκα απέτυχε. Η προεδρία Πατσουρακη και να ήθελε να κάνει κάτι δεν μπόρεσε γιατί υπονομεύτηκε. Πάμε σε εκλογές όπου κανείς πια να μην κρυφτεί ότι τάχα υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο. Ας σχηματιστούν ρεύματα, συνεργασίες και παρατάξεις ώστε να προκύψουν καθαρές λύσεις και ντομπρες σχέσεις. Είναι προτιμότερο. Ευτυχώς πάντως που αποχωρούνε Οικονόμου και Δελαβίνιας ώστε να ησυχάσει το πράγμα, γιατί άλλο εσωτερική διχόνοια, άλλο παρέμβαση από τα έξω που γίνεται ορατή και καταπολεμιέται. Για τον υπό παράιτηση Πρόεδρο ήθελα να πω ότι τώρα είναι η ευκαιρία του. Αν κωλυσιεργήσει με το τι λένε τα ΦΕΚ και άλλα κολπάκια που τον συμβουλεύουν μερικοί τότε χαντακώνει το μπράβο που κέρδισε και ήδη κυκλοφορει θετικά στα στέκια του Μοσχάτου. Εξάλλου τέτοιο προεδριλίκη να το χέσω ρε Πολύδωρε”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή