Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12 & ΩΡΑ 15.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.



 
 Ο πρόεδρος της ΑΕΜ Στέφανος Φαναρίτης, σχετικα με το Κυριακάτικο ντερμπυ, αναφέρει τα εξής με ανακοίνωση στο προσωπικό του facebook:


Αγαπητοί φίλοι Μοσχατιώτες. Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου στις 15.00 με τον Αετό Κορυδαλλού στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Πειραιά για την Α Κατηγορία. 
Καταρχήν να σας πω ότι γιά δύο πολύ καλές ομάδες όπως αυτές που θα αγωνισθούν δεν σημαίνει τίποτε ένα αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα και η άνοδος είναι ένα σύνθετο και πολύπλοκο παζλ που αποτελείται από πολλές και διαφορετικές λεπτομέρειες. Για κανέναν δεν κρίνεται τίποτε την Κυριακή και δεν είναι παιχνίδι ζωής η θανάτου, η αυτό που ποδοσφαιρικά λέμε μάτς χωρίς αύριο. Οτι αποτέλεσμα και να έρθει σίγουρα θα υπάρχουν πολλά και σε διαφορετικά χρονικά σημεία περιθώρια ανατροπών. Αλλωστε δεν είναι μόνο αυτές οι δύο ομάδες καλές και ανταγωνιστικές και ας μην λογαριάζει κανένας χωρίς τους "ξενοδόχους" που λέγονται Ικαρος, Πέραμα, Ηφαιστος, Οδηγήτρια Φάληρο και άλλες καλές και συγκροτημένες ομάδες που έχουν όλα τα φόντα να κάνουν ανατροπές και να πρωταγωνιστήσουν ως το τέλος. Μιά κίνηση είναι και μόνον αρκετά σημαντική στην σκακιέρα του πρωταθλήματος... Είναι νωρίς για πανυγηρισμούς η απογοήτευση για όποιον βολεύει η όχι το απιοτέλεσμα. Για μένα προσωπικά είναι ευκαρία να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και εφαλτήριο ανάδειξης των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που κάθε ομάδα διαθέτει στο ρόστερ της. Γιατί όμάδες σαν τον Αετό με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές, εξαιρετικό προπονητή τον Πανοηλία και συνετή και σοβαρή διαχρονικά διοίκηση μέ πρόεδρο τον πολύ καλό μου φίλο Δημήτρη Μπούγα χαίρεσαι να τις αντιμετωπίζεις. Καλώς να ορίσουν στο Μοσχάτο θα αντιμετωπιστούν ως παραπάνω από καλοί φίλοι. Αν και αδόκιμος ο όρος σαν "ποδοσφαιρικά συγγενείς". Ο Αετός είναι μιά ομάδα διαφήμηση στον ποδοσφαιρικό Πειραιά που προάγει το φίλαθλο πνευμα και τις συνεργασίες. Διαθέτει δε υποδειγματικές και προς μίμησην υποδομές και Ακαδημίες.
Οι φίλαθλοι του Αετού οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι γαι την καλύτερη εξυπηρέτηση τους θα έχουν ένα κομμάτι της κερκίδας προκαθορισμένο που θα υποδειχθεί από τους διαπιστευμένους σχετικά υπαλλήλους της ΑΕΜ οι οποίοι θα φέρουν σχετικά διακριτικά. Η κερκίδα αυτή είναι όπως ανεβαίνουμε την σκάλα εισόδου αριστερά ακριβώς πάνω από το κυλικείο και είναι χωρητικότητας 150 ατόμων.
Οι δικοί μας φίλαθλοι που θα βρισκονται στο γήπεδο καλούνται με πάθος να υποστηρίξουν την ομαδάρα μας χωρίς υβριστικά συνθήματα αλλά διατρανώνοντας την αγάπη τους για την ΑΕΜ. Θέλουμε ο αγώνας να εξελιχθεί σε ένα ποδοσφαιρικό πανηγύρι.
Περιμένουμε όλο το Μοσχατο στο γήπεδο. Ελάτε να δείτε την καλύτερη ομάδα της ΑΕΜ διαχρονικά.Ελάτε να γράψουμε μαζί ιστορία. Ελάτε να φωτογραφίσετε και να δημιουργήσετε στο μυαλό σας όμορφες εικόνες ώστε μετά από πολλά χρόνια θα λέτε περήφανοι "ήμουν και εγώ εκεί...." την χρονιά που η ομάδα ανέβηκε στην Γ Εθνική.
Για εκείνους που παρασκηνιακά προσπαθούν ακόμα και τώρα να κάνουν κακό στην ομάδα, γιατί έχουν πλέον απομονωθεί από την κοινωνία ένα θα τους πω...Κύριοι είστε πλέον ιΣΤΟΡΊΑ... Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.. Αρκετά φάγατε και ήπιατε.... Τώρα το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.
Προσκαλώ όλους τους φίλους της Δημοτικής αρχής να βρίσκονται μαζίι μας στο γήπεδο , από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,τους κυρίους και κυρίες Αντιδημάρχους, όλους τους αρχηγούς των Δημοτικών παρατάξεων, όλους τους Δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων. 
Προσκαλώ επίσης τις διοικήσεις όλων των τοπικών σωματείων, όλων των πολιτιστικών συλλόγων και φυσικά τους εκπροσώπους των εμπόρων τους οποίους θα τιμήσουμε προβάλλοντας πολυποίκιλτα την καμπάνια ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ. Καλούμε επίσης όλους τους φίλους δημοσιογράφους του Πειραιά να έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μας και να καλύψουν ζωντανά την εκδήλωση.
Καλούμε την Διοίκηση της ΕΠΣΠ και τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, καλούμε επίσης όποιον μπορεί στο μέλλον... να παίξει ενεργό και πολύτιμο ρόλο στα κοινά της ένωσής μας, καλούμε τους εκπροσώπους των φίλων διαιτητών να παραβρεθούν.
Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω να ορισθεί ένας αξιολογημένος και έμπειρος διαιτητής που να μπορέσει να αφήσει πεδίο ανάπτυξης ρυθμού σε δύο πολύ αξιόλογα σύνολα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου