Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ο ΑΡΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ !!!

Στην χτεσινή συγκέντρωση του Κρεμμυδα τα μηννύματα ήταν πολλά και σημαντικά. Πρώτα ο αριθμός των παρευρισκομένων που ήταν πολύ μεγάλος.Πάνω από 450 άτομα βρέθηκαν και χειροκρότησαν τον Αρη. Δεεύτερον ο λόγος του ήταν αιχμηρός, ενθουσίωδης και κυρίως αληθινός.Τρίτον οι άνθρωποι που παρουσίασε σαν συνεργατες ήταν στην πλειοψηφία νέοι, άφθαρτοι και από όλο το πολιτικό φάσμα.
 Γενικά ήταν μία συγκέντρωση με ανθρώπους αποφασισμένους να στηρίξουν και να συμμετάσχουν ενεργητικά στον νέο συνδιασμό που πλέον κατέρχεται με προοπτικές νίκης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.


12 σχόλια:

  1. μονο 450 βαλε 100 παραπανω
    η βομβα ηταν τα προσωπα που ανακοινωσε
    μονο που ερχονται και αλλεσ στη πορεια
    αναμενωμεν/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw eimai aplos politis kai exw paei sxedon se oles tis ekdilwseis giati endiaferomai.Auto pou mou ekane entupwsi xtes itan i poiotita tis ekdilwsis.Polus kosmos alla to vasikotero oti parakolouthousan sxedon oloi me endiaferon tous eisigites...Kosmos endiaferomenos,skeptikos me neolaia arketi.Polu neolaia-kalo simadi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρακαλω κατω απο αυτο το βιντεακι οπου λεει για τη καθεστωτκη αντιληψη που καταγγειλε να βαλετε και τα αποσπασματα της ομιλιας του στο δημοτικο συμβουλιο το δεκεμβριο του 2008 λιγο πριν παραιτηθει ο κυριος ΚΡΕΜΜΥΔΑς.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή πραγματικά είναι μια σοβαρή και σωστή προσπάθεια από τον Αρη και τα άλλα παιδιά γιατί μπαίνει στα δύσκολα χωρίς να διακατέχετε από το σύνδρομο της καθεστωτικής λογικής και της λογικής του μου ανήκει.Η έκπληξη ήταν τα πολλά ονόματα που ανακοινώθηκαν δείχνοντας την επιθυμία να αλλάξει το παλιό καθεστωτικό και απαρχειωμένο.Μπράβο παιδιά .προχωράτε και εμείς από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Κρεμμύδας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, ο οποίος πραγματικά μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν την πόλη μας. Η ακλόνητη ηθική του υπόσταση σε συνδυασμό με την αγάπη που τρέφει για το Μοσχάτο τον καθιστούν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο που πραγματικά μπορεί να κάνει κάτι για τον τόπο μας, αλλά πλέον και για τους συνδημότες μας από τον Ταύρο.
    Είναι πάνω απ' όλα γήινος, ανθρώπινος, έχει έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης, είναι άριστος συνομιλητής - ακροατής και δεν χρησιμοποιεί την απαρχαιωμένη ξύλινη γλώσσα στις ομιλίες του, η οποία πλέον μόνο αποκρουστική χαρακτηρίζεται και τίποτα περισσότερο.
    Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα περιστατικό το οποίο ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί. Ο κύριος Κρεμμύδας τον Οκτώβριο του 2009 έκανε μια πράξη για την οποία κάποιοι συμπολίτες μας θα τον ευγνωμονούν αιώνια. Έσωσε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου από την πόλη μας (δεν έχει καμία σημασία να αναφερθώ στο όνομά του) όταν μετά από μια ανεπιτυχή επέμβαση ρουτίνας χαροπάλευε σε μια κλίνη δημοσίου νοσοκομείου του Πειραιά, όντας καταδικασμένος τόσο από τον γιατρό του όσο κι από τους βοηθούς του.
    Τόσο ο κύριος Κρεμμύδας όσο και η κυρία Μαρία Πετράκη και ο κύριος Κώστας Κοσμάτος, όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός, αφήνοντας στην άκρη όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ημέρας, στάθηκαν δίπλα στην οικογένεια του ασθενούς κάνοντας άμεση παρέμβαση για να βρεθεί ένα κρεβάτι σε μια εντατική στρατιωτικού νοσοκομείου, καθώς εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη κλίνη σε νοσοκομείο εντός της Αττικής.
    Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ζωή του παλληκαριού να σωθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και σήμερα εκείνος να συνεχίζει να απολαμβάνει το δώρο της ζωής με την οικογένειά του.
    Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε σήμερα. Ανθρώπους που πραγματικά μας βλέπουν σαν ανθρώπους και όχι σαν ψήφους. Ανθρώπους που θα κάτσουν να μας ακούσουν πρόσωπο με πρόσωπο. Ανθρώπους που πραγματικά μας πονάνε σαν ανθρώπους.
    Θέλουμε απλά κάποιον να νοιάζεται!
    Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

    Και γεγονός είναι ότι ο κύριος Κρεμμύδας νοιάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτος ειναι ο κοσμος μας αφου διαλυσανε τα παντα κανουνε παρεμβασεις και καλα εκανε ομως ποσοι αλλοιδεν βρισκουνε ενταντικη γιατι και ο υποψηφιος που εχει διαλυσανε το ΕΣΥ .Εχω δικαιωμα να ζησω και να μην εχω αναγκη κανενα να κανει παρεμβαση .ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ πουλας και αγοραζεις ψηφους με τν υγεια μου να σε χαιρεται η φιλη σου η υπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανετε πολυ μεγαλο λαθος κυριε 7:15!!! Επειδη γνωριζω κι εγω το περιστατικο επιτρεψτε μου να σας αναφερω πως ο Άρης δεν παρενέβη με καμία πολιτική ιδιότητα τότε, παρά μόνο με την ανθρώπινη ιδιότητα που -θέλω να πιστεύω- όλοι διαθέτουμε (ελπίζω κι εσείς).

    Μήπως όμως τα έχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα; Τι δουλειά έχει η τοπική αυτοδιοίκηση με τα χάλια του ΕΣΥ; Από πότε ένας τοπικός άρχοντας (σημειώστε παρακαλώ ότι η λέξη άρχοντας δεν χρησιμοποιείται με την βασιλική έννοια) ευθύνεται για τα βασικά προβλήματα της χώρας όπως οικονομία - παιδεία - υγεία; Κι αν εσείς δεν βρίσκετε κρεβάτι θα αποδώσετε ευθύνες στον Άρη; Μήπως στον Ντερέκα; Μήπως στον Σπανάκη; Στον Παπαντώνη ισως; Μήπως το ΕΣΥ το διάλυσε ο Ευθυμίου; Λέω, μήπως...

    Σοβαρευτείτε λίγο και μην τα βάζετε με όποιον βρείτε μόνο και μόνο για να ξεθυμάνετε τα απωθυμένα σας!!! Άλλωστε, αν βάλετε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει και να δει παρακάτω, να ξέρετε πως όλοι οι τοπικοί παράγοντες του τόπου, σε οποιονδήποτε δήμο και όχι μόνο στον δικό μας, ανέκαθεν έπρεπε να υπάγονται σε κάποιον κομματικό φορέα γιατί ΕΜΕΙΣ το θέλαμε. ΕΜΕΙΣ παντα ψηφίζαμε σε σχέση με το τι κόμμα είναι ο άλλος και όχι σε σχέση με το τι άνθρωπος είναι... Τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό. Αν θέλετε επιτέλους να μην καταντάτε γραφικός και να δείτε λίγο πιο ξεκάθαρα, αρχίστε να βλέπετε τους άλλους σαν ανθρώπους και όχι σαν χρώματα...

    Δυστυχώς λόγω της ασταθούς οικονομικής κατάστασης που διανύουμε στη χώρα μας, η οποία δημιουργεί κάθε είδους ανασφάλεια, έχει ως αποτέλεσμα τις διαρκείς εντάσεις σε οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Οπότε δεν σας κατακρίνω... σας καταλαβαίνω απόλυτα...

    Καλή σας μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ksekoliste apo tin epoxi tou Mayrogialourou (o konstantaras den ton ekane ayton nomizw?) kai dwste topo se neous anthrwpous... An eiste kollimenos kyrie akomh sth dekaetia tou 60... tote peritto kai na milame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟ 70% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΜΑΝΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
    ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΣΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ
    ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΑΡΙΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ. ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΝΤΙΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ Η ΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ .ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΛΕΞΕ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟ1 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 11:56

    Το ελαφρως άναρχο συντακτικό που χρησιμοποιειτε καθώς και η παντελής έλλειψη σημείων στίξεως δυστυχώς δεν μου επιτρέπουν να κατανοήσω πλήρως το νόημα του κειμένου σας. Αν θα μπορούσατε να γίνετε πιο σαφής θα διευκολύνατε στα μέγιστα τη ροή της συζήτησης στο παρόν θέμα.
    Για να να εκφράσω κι εγώ την αποψή μου, θα συμφωνήσω με τον Ανώνυμο 12:52 που αναφέρει πως οι δημοτικοί παράγοντες δεν θα πρέπει να κρίνονται με βάση το χρώμα τους. Δυστυχώς σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που αποσυντίθεται αργά αλλά σταθερά από την εποχή της μεταπολίτευσης, οι Δήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης.

    Πάντως εγώ χίλιες φορές προτιμώ να ψηφίσω έναν άνθρωπο με ουσία παρά έναν "δημοσιοσχετίστα" χωρίς αντίκρυσμα. Συγκεκριμένα παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση όπου γνωστός και μή εξαιρεταίος επίδοξος υποψήφιος (ο οποίος έχει βαλθεί να χωρίσει το Μοσχάτο σε "ΒΟΡΕΙΟΥΣ" ΚΑΙ "ΝΟΤΙΟΥΣ") καθώς περνούσε το κατώφλι του χώρου της εκδήλωσης, ξεκίνησε να χαιρετάει έναν έναν τους παρευρισκομένους, χρησιμοποιώντας σχεδόν την ίδια φράση σε όλους: "Τι έγινε, ρε Μεγάλε; Χάθηκες... Καιρό έχω να σε δώ... Καλά είσαι;" Και φυσικά, προτού λάβει την τυπική απάντηση "Καλά, εσυ;" είχε ήδη προχωρήσει στον επόμενο :) Ούτε ο... Ποπάυ τέτοια ταχύτητα. Αλλά το γέλιο το μεγάλο ήταν όταν μαζί με εμένα χαιρέτησε και τον διπλανό μου, ένα φιλαράκι από επαρχία όπου ουδεμία σχέση είχε με Μοσχάτο, και -εκτός από εμένα, φυσικά- ούτε καν ένα γνωστό!
    Αυτή είναι, λοιπόν, η διαφορά του ψεύτικου από το αληθινό. Φτάνουν πια τα κλισέ, οι τυποποιημένες τακτικές ψηφοθηρίας. Ο κόσμος τα μπούχτισε, τα χόρτασε (και -ας μου επιτραπεί η έκφραση- τα ξέρασε κι όλας)! Οι πόλεις του Μοσχάτου και του Ταύρου χρειάζονται ΑΠΛΑ αληθινούς ανθρώπους. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. axaxaxa mou exei tyxei ki emena me to Spanaki!!! Oute me gnwrize pote, oute ki egw proswpika. Eixa paei sto event me th Magy Xaralampidou (gia na dw th magy fysika :P) kai irthe kai mou milise kai mou leei Ti egine? Kala eisai? Kairo exw na se dw! axaxaxaaxaxax to gelio pou kaname den perigrafetai!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή