Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΕΡΕΚΑ & ΣΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Σχετικά με την φημολογούμενη συνεργασία Ντερέκα Σούτου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον νέο δήμο Μοσχάτου Ταύρου είμαστε σε θέση να την επιβεβαιώσουμε. Συγκεκριμένα επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και με τον κ. Ντερέκα και με τον κ. Σούτο και πήραμε τις κάτωθι δηώσεις.

κ. Ντερέκας : Είχαμε μια πολύ γόνιμη συζήτηση με τον κ. Σούτο και καταλήξαμε στο γεγονός ότι οι απόψεις μας και οι θέσεις μας για το μέλλον και την ανάπτυξη του νέου δήμου συμπίπτουν πλήρως. Βάσει αυτού αποφασίσαμε την συνεργασία μας, χωρίς όμως να μπούμε σε λεπτομέρειες του ποιος θα ηγηθεί και σε ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Σύντομα θα μπούμε και σε λεπτομέρειες τέτοιων θεμάτων.


κ. Σούτος : Πραγματικά είχαμε σήμερα το μεσημέρι (σ.σ χτες) μια εξαιρετικής σημασίας συνάντηση με τον κ. Ντερέκα όπου σε θέματα προγράμματος και προοπτικής βρεθήκαμε πολύ κοντά γιατί και οι δύο πιστεύουμε ότι πάνω από όλα προέχει ο δήμος μας και το μέλλον του. Σαφώς δεν μπήκαμε σε θέματα ηγεσίας και προσώπων γιατί αυτό δεν είναι το άμεσο αλλά είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία. Σε ερώτηση μας αν ισχύει η δήλωση του στην εφημερίδα «ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ» τον Μάιο « Αν κατέβει ο Παπαντώνης εγώ θα είμαι δεύτερος αλλά αν δεν κατέβει θέλω να είμαι πρώτος» ο κ. Σούτος μας απάντησε ότι αυτή η δήλωση έγινε όταν ο Παπαντώνης δεν κινείτο υπέρ κάποιου υποψηφίου αλλά τώρα που ο Παπαντώνης είναι εν κινήσει και μάλιστα υπογείως, εγώ δηλώνω απλώς ΠΑΡΩΝ σε κάθε περίπτωση. Διότι κινούμαι πάντα   υπέργεια και όχι υποχθόνια.

Η άποψη μας είναι ότι και το θέμα της ηγεσίας έχει ξεκαθαριστεί μεταξύ των δύο υποψηφίων αλλά δεν επιθυμούμε να την εκφράσουμε γιατί θέλουμε ότι μεταδίδουμε στους αναγνώστες μας να είναι επιβεβαιωμένο και πραγματικό. Σε κάθε όμως περίπτωση είναι η συνεργασία αυτή μια στρατηγική κίνηση που οπωσδήποτε θα επιφέρει προβληματισμό στο εκλογικό σώμα και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Τουφεξίδης Χάρης

7 σχόλια:

  1. Δήμαρχος 12 χρόνια και θεωρεί λεπτομέρεια το αν ηγηθεί ο Ντερέκας και αυτός πάει από κάτω...Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exo tin entyposi oti oneireuomai...
    Ton k. Souto den ton gnorizo prosopika, omos to alisverisi me ton Ntereka deixnei polla...
    Kai mia geniki paratirisi: ekei sta kentrika tou PASOK pos anexontai auta ta karagkiozilikia?
    Ekei sto Mosxato kai ton Tauro yparxoun kommatikoi ypeuthinoi? ...ki an nai pos afeinoun to kathe "tsoli" na anagoreuetai se ypopsifio Dimarxo? Pou vasizetai o kathe Nterekas gia na paizei toso ksediantropa? Mipos oti logo ton epodynon apofaseon pou lamvanei i kyvernisi tou PASOK, mporoun na to paiksoun ntaides?
    Mazepste tous amesos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pragmati prepi na mazeutoun ta '"tsolia" giati oi monadikoi ypopsifioi pou paremeinan kommatikoi einai o nterekas kai soutos mazi me euthimiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα μεσημεράκι ψηνει ο Ντερέκας το Σουτο να δηλωσουν συνεργασία υπο τις ευλογιες πάντα του αγαπημενου του (προστατευομενου) Αντιδημαρχου κ.Μακρη.Σε μια Κυριακή ο κ.Ντερεκας ακούγεται σε όλο τον Ταυρο λογω Σούτου (μεγάλου και μικρού),με την αίσθηση βέβαια οτι πάνω θα είναι ο Σουτος.3 μέρες αργότερα ο Ντερέκας δηλώνει οτι είναι υποψήφιος δήμαρχος σε Μοσχάτο και Ταύρο αγνωόντας συμφωνίες κλπ...Το τέλειο αδειασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mpa? pws kai den sxoliase ki o naypliwths edw? anisixw.... :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΥ ΓΡΥΛΛΗ,
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΛΕ ΤΑΥΡΙΩΤΗ.!!!!
    ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΦΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ
    ΖΕΙΜΠΕΚΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.!!!!
    ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΔΕΘΗΚΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή