Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ

Ο κ.Αντρέας Ευθυμίου μας απέστειλε email όπου και απαντά στο παρακάτω σχόλιο του κ.Θανάση Ντερέκα στη σελίδα του στο facebook:

Thanasis Nterekas: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΕΥΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ (Aπο τα δημιουργηματα του... κομματικου σωληνα) ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


 ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

5 σχόλια:

  1. Ποση σαπιλα υπαρχει τελικα ρε παιδια ποσα χρηματα εχουν φαει με 'νομιμους' η οχι τροπους ποσα συμφεροντα παιζονται και τι ειδους.
    Λυπαμαι για τους παραπανω κυριους λυπαμαι γιατι τελικα τοσα χρονια που ψηφιζα παπαντωνη ψηφιζα τελικα λαμογια. Ποσο ηλιθιος νιωθω. Μπραβο σας οι του μοσχατου Ταυρου συνεχιστε ετσι κανετε πολυ καλη δουλεια. Τοσα χρονια ημασταν στο σκοταδι. Πλεον κυριοι θα ειμαι φανατικος πολεμιος σας και με ξερετε πολυ καλα τοσα χρονια ολοι. Σημαια μου θα ειναι η απαξιωση σας οπου μπορω ετσι κι αλλιως αναγκη δεν σας εχω εσεις με εχετε.
    ο κοσμος καιγεται και καποιοι τα τρωνε μια χαρα.. Ως εδω

    Ενας ντροπιασμενος Μοσχατιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε τον κόσμο ελεύθερο να εκφραστεί αγαπητέ... εκτίθεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν (χωρίς να διακιολογώ κανέναν) ας μου εξηγήσει γιατί είναι κακό να είναι κάποιος διορισμένος στο Δημόσιο από την στιγμή που έχει διοριστεί με αξιοκρατικά μέσα. Και δεν λέω οτι έχει διοριστεί έτσι, αλλά τουλάχιστον παραθέτει αποδείξεις και συγκεκριμένα πράγματα. Οι υπόλοιποι που τον κατηγορείτε, έχετε κάτι να αντιπαραθέσετε ή θα κάνουμε κουβέντα έτσι στο γενικό?
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ - ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΑ ΛΕΜΕ..
    ΤΑ ΆΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ΄ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ 'ΦΤΙΑΧΤΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΟΥΤΖΑ ΣΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή