Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Δελτιο τυπου του Σπανακη για την συγκέντρωση στον Ταύρο

Ο Βασιλης Σπανάκης μας απέστειλε δελτίο τύπου  σχετικά με την συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο καφε Σκαληνό στον Ταύρο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρευρέθηκε και ο Κωστας Χρονόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ταύρου, που προχτές εμφανίστηκε στη λίστα ονομάτων υποστηρικτών του Θανάση Ντερέκα.
Επίσης περίεργο το γεγονός ότι δεν αναφέρεται η παρουσία του Δημητρη Χατζελένη,δημοτικού συμβούλου Μοσχάτου.

1 σχόλιο:

  1. Η προεκλογική περίοδος προσφέρεται για τέτοιου είδους δεσμεύσεις, τις οποίες εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες και σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση (με μικρές διαφωνίες ωστόσο).
    Αντίστοιχα η περίοδος που ακολουθεί τις εκλογές προσφέρεται για υπαναχωρήσεις από τέτοιου είδους δεσμεύσεις με αφορμή την ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ κακών οικονομικών, μεγάλου χρέους, έλλειψης κονδυλίων κτλ.
    Θα ήθελα να μας απαντήσει ο κος Σπανάκης αν υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός για την εξεύρεση των πόρων που απαιτούνται για την υλοποίηση όλων των παραπάνω και αν ναι, φυσικά να μας τον κάνει γνωστό.
    Η χώρα διέρχεται μια περίοδο κρίσης και προσωπικά αμφιβάλλω πολύ για το αν μπορούν τα εν λόγω έξοδα να καλυφθούν από εθνικούς πόρους.
    Περιμένω την απάντηση σας.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή