Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟΥ

Ξεκινάει το διαδημοτικό Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στο δήμο Ταύρου. Πραγματικά ένα πλούσιο φεστιβάλ με πολλές και καλές παραστάσεις θεατρικών έργων που ανεβάζει το πολιτιστικό επίπεδο του δήμου μας και προσφέρει στους κατοίκους μια ποιοτική και πολιτιστική διασκέδαση. Κατόπιν δε επισήμανσης του κ.Μπούτση,προέδρου του ΔΣ Πνευματικού κέντρου Μοσχάτου  σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα του φεστιβάλ θάρθει και στο Μοσχάτο τον Σεπτέμβριο. Παρακάτω σας δίνουμε το δελτίο τύπου καθώς και το πρόγραμμα εκδηλώσεων του φεστιβάλ Ταύρου.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ10 Ιουνίου 2010 στις 5:28 μ.μ.

    Αγαπητέ Χάρη,
    σε ενημερώνω και επίσημα, ότι από τη φετινή χρονιά στο 3ο Διαδημοτικό φεστιβάλ θεατρικών ομάδων, συμμετέχει και η θεατρική ομάδα του Δήμου Μοσχάτου ''ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ''.
    Στα πλαίσια αυτά τον ερχόμενο Σεπτέβριο θα φιλοξενήσουμε θεατρικές ομάδες από 7 γειτονικόυς Δήμους: Ταύρο, Ρέντη, Αγία Παρασκευή, Κορυδαλό, Αιγάλεω, Μαραθώνα και Πέραμα, με δωρεάν για τους κατοίκους μας θεατρικές παραστάσεις, που θα γίνουν όλες στο ''ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ'', πρόγραμμα του οποίου έχεις ήδη δημοσιεύσει σε προηγούμενη ημερομηνία και το οποίο αναφέρει αναλυτικά όλες τις παραστάσεις.
    Συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν στην προσπάθεια της θεατρικής μας ομάδας, όσο και στην καλλιτεχνική υπεύθυνη, την Μαίρη Παναγιωτοπούλου, ακούραστη εμψυχώτρια των ''Σκηνοβατών΄΄ επί σειρά ετών.

    Αντώνης Μπούτσης
    Δημοτικός Σύμβουλος
    Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουφεξίδης Χάρης10 Ιουνίου 2010 στις 6:19 μ.μ.

    Παράβλεψη μου οφείλω να ομολογήσω, αλλά επειδή στο πρόγραμμα δεν ανέφερε ότι οι παραστάσεις του Σεπτεμβρίου είναι στα πλαίσια του διαδημοτικού φεστιβάλ έχω μια μικρή δικαιολογία. Θα περιμένουμε και το επίσημο φυλλάδιο από το Πνευματικό κέντρο ώστε να το αναρτήσουμε και αυτό.
    Μπράβο και από εμας γιατί τέτοιες προσπάθειες χρειάζονται και στο Μοσχάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή