Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

EMAIL ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΒΑΣΕΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ 4ου & 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή που απέστειλε ο κ. Καραβασέλας στην εφημερίδα μας "ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ" σχετικά με αυτά που γράψαμε για το πρόβλημα στέγασης που έχει προκύψει στα 4ο-5ο δημοτικά σχολεία. Φυσικά και μπορείτε να διαβάσετε και την απάντηση από μεριάς εφημερίδας.


 

3 σχόλια:

  1. κατοικος οδος χειμαρας γονεας 5ου δημ/κου14 Ιουνίου 2010 στις 5:22 μ.μ.

    ton kyrio meneksi tha ton doyme pouthena na apantai i tha ton vlepoume mono na xirokroti ton kurio ΕΥΘΥΜΙΟΥ stis fieste tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζώταλης Δημήτρης14 Ιουνίου 2010 στις 5:25 μ.μ.

    Τα υποννοούμενα του συναδέλφου μου Στάθη περί διορισμού μου σε οργανισμό του δήμου ουδόλως με υποτιμούν.Αντιθέτως ο διορισμός μου έγινε κατόπιν εισήγησης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κυρίου ΝΤΕΡΕΚΑ, [προφανώς εκτιμώντας τις δυνατότητές μου]προς το δήμαρχο και κατόπιν εισήγησης του δημάρχου προς το δημοτικό συμβούλιο,το οποίο δέχτηκε ομόφωνα τη συμμετοχή μου στο Δ.Σ. της παιδικής μέριμνας.Αποτελεί λοιπόν μεγάλη τιμή για μένα να προσφέρω αμισθί με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, στα παιδιά του Μοσχάτου και κατ επέκταση στο κοινωνικό σύνολο.Το ζητούμενο της εποχής μας είναι η προσφορά ΑΜΙΣΘΙ σε ότι αφορά το κοινωνικό σύνολο και πάντα θα λέω ΝΑΙ σε ότι μου προταθεί και μπορώ να προσφέρω και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά.Όσο αφορά την αγωνιστική μου συμπεριφορά,αυτή δεν έχει ανάγκη φωτογραφιών ή βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικά με το παραπάνω θέμα και δεν μιλώ για την εξεύρεση λύσης στο στεγαστικό πρόβλημα των μαθητών που έχει προκύψει στο 4ο και 5ο Δημ . Σχολεία Μοσχάτου και που όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να βρεθεί λύση εδώ και τώρα σε όφελος των μαθητών μας , ΑΛΛΑ ΣΤΑ email που κυκλοφορούν και όπου αναφέρεται και το όνομά μου έχω να πω ότι :
    Με καλύπτει πλήρως η απάντηση του φίλου Χάρη Τουφεξίδη και να προσθέσω ότι κάποιοι μπερδεύουν τα αυγά με τα καλάθια......αφήνουν δε υπονοούμενα ...
    ΛΥΠΑΜΑΙ
    αν έχουν να πουν κάτι ας το πουν ευθέως .............αλλιώς ας ασχοληθούν με αυτό που πάντα αρέσκονται , να μετρούν τις ψήφους τους για τις επόμενες υποψηφιότητες τους !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή