Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ.

Με αφορμή την διαδικασία επιλογής του προτεινόμενου από το ΠΑΣΟΚ υποψηφίου δημάρχου που ξεκίνησε προχτές στο δημαρχείο Μοσχάτου και που στην πραγματικότητα ήταν μια προχειροδουλειά που μόνο σκοπό είχε να δώσει μια ψευτοδημοκρατική «φορεσιά» στο όλο σκηνικό που προσπαθεί να στήσει το κόμμα μακριά και έξω από τον λαό και που κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν υπέρ του δικού τους υποψηφίου έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής.: 
 Φανταστείτε τους κυρίους Μπούτση, Δημητρίου, που είναι θερμοί υποστηρικτές του Ευθυμίου και εν δυνάμει υποψήφιοι κάτω από τον κύριο Ευθυμίου, να θέτουν ερωτήματα στους άλλους υποψηφίουςμε την πρέπουσα αντικειμενικότητά. Στην ουσία κριτής και κρινόμενος το ίδιο πρόσωπο. Ήταν ποτέ δυνατόν ο κ. Μπούτσης, Ο κ. Δημητρίου, ο κ. Φελλάς, ο κ. Ζέρβας, να φέρουν σε δύσκολη θέση τον κ.Ευθυμίου; Βέβαια υπάρχουν και ο κ. Μαρέτσικος, η κ. Κρεμμύδα που και αυτοί δεν θα μπορούσαν να φέρουν σε δύσκολη θέση αντίστοιχα τον κ. Ντερέκα και τον κ. Κρεμμύδα αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν δηλώνουν εν δυνάμει υποψήφιοι. 
 Το αποκορύφωμα του θεάτρου ήταν όταν παρουσιάστηκε από τον κύριο Μπούτση επιστολή της κ. Λουκάκη που ήταν απούσα απαντώντας σε ερωτήματα που προφανώς ήξερε. Αν αυτό είναι σωστή διαδικασία και όχι στημένο φιάσκο κρίνετέ το εσείς. Δεν θα έπρεπε όλοι αυτοί που έχουν εμπλακεί προσωπικά στα δημοτικά, τουλάχιστον να μη μετέχουν της διαδικασίας; Αποτέλεσμα βέβαια όλων αυτών ήταν η διαμαρτυρία των υπολοίπων, οι ενστάσεις και τελικά η διάλυση της διαδικασίας. Αυτά ήταν που είχαμε προβλέψει τον περασμένο Οκτώβριο και έντιμα παραιτηθήκαμε από την συντονιστική του ΠΑΣΟΚ σεβόμενοι την δεοντολογία μια και επιθυμία μας ήταν να ασχοληθούμε με τα δημοτικά. Το κόμμα δεν υπάρχει για να το μεταχειριζόμαστε κατά το δοκούν αλλά γιατί το πιστεύουμε, ασχέτως αν αυτό πολλές φορές μας απογοητεύει με τις επιλογές του και τις διαδικασίες του. Αυτά λοιπόν διαβλέπαμε τότε και πράξαμε αντίστοιχα.   
Παρακάτω δημοσιοποιούμε για πρώτη φορά την παραίτησή μας για την οποία τότε κατηγορηθήκαμε από πολλούς αλλά και επικροτηθήκαμε από ακόμα περισσότερους.Και το κάνουμε, όχι για να εισπράξουμε εύσημα, αλλά για να υπενθυμίσουμε σε ορισμένους ότι δεν πρέπει να μπλέκουν τις προσωπικές του προτιμήσεις με τις κομματικές τους θέσεις γιατί ο λαός και καταλαβαίνει και αποδίδει τα δέοντα. 

4 σχόλια:

  1. Δεν λέτε ολόκληρη την αλήθεια άρα λέτε ψέμματα.Γράφετε στη παραίτησή σας ότι ολόκληρη η οργάνωση δούλευε γιά τίς δημοτικές εκλογές του 2010.Δηλαδή ο Μπούτσης και ο Δημητρίου και όλοι οι παρατρεχάμενοι δούλευαν για τη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις δημοτικές ή σαν εγκάθετοι του Ευθυμίου? Εσείς γιατί δεν λέτε ποιός σας υποστήριζε και μπορέσατε να εκλεγείτε?Γιατί δεν λέτε για τη κωλοτούμπα που κάνατε?Νομίζω ότι πρέπει να τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε...
    Υ.Γ. οσα κωλόχαρτα κι αν στείλει η Λουκάκη τον δήμαρχο θα τον εκλέξει ο λαός του Μοσχάτου και του Ταύρου θέλουν δε θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη τα κομματα εινα βασικοι αξονες της δημοκρατιας οτι η προτιμηση στο προσωπο του ενος η του αλλου υποψηφιου εχει να κανει και με τισ αρχες το ηθος τις προτασεις και την συνολικα σταση του ολα αυτα τα χρονια για την πολη του.μεσα λοιπον σε αυτη τη διαδικασια δε βλεπω τιποτα το επιλιψιμο για την σταση αυτη που κρατανε τα προσωπα που αναφερατε οπως και εσεις ειχατε παρει θαση πριν απο καιρο για τον βενιζελο και οχι μονο αν θυμαμε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουφεξίδης Χάρης18 Ιουνίου 2010 στις 5:24 μ.μ.

    Για τον φίλο 114 (τυχαίο;) θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιει λέξεις σαν το κ...χαρτα.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι οι δυο που δημοσιευουν την παραιτηση τους εχουν βεβαια και τις δικες τους ευθυνες αλλα τουλαχιστον παραιτηθηκαν πραγμα που δυσκολα κανουν αλλοι προσβλεποντας σε καποιο οφελος.δεν ξερω βεβαια τι θα εκαναν αν δεν ειχαν την εφημεριδα για να εκφραζονται.αφου το εκαναν ομως ειναι τουλαχιστον λιγο σωστοτεροι απο αλλους που δεν αρκουνται σε αυτα που εχουν αλλα θελουν και να ...σωσουν...και την υγεια με κοματικους διορισμους π.χ.Μπουτσης.καλα αυτος τοσο ικανος αισθανεται και δυνατος που τα θελει ολα.υπαρχει και μια θεση αδεια στη διοικηση του ολυμπιακου σταδιου.Τον προτρεπω να τη ζητησει απο το κομα του για να σωσει και τον αθλητισμο.
    στη συνεχεια θα του προτεινω και αλλες θεσεις αφου αισθανεται ικανος σε ολους τους τομεις με διορισμους απο το κομα που διαλυει το λαο.μπραβο σε ολα τα κοματικα στελεχη που μοιραζουν τις θεσεις μεταξυ τους τη στιγμη που ο κοσμος υποφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή