Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΙΚΗΣ

Σήμερα το μεσημέρι έγινε μία πολυ σημαντική συνάντηση,και που σύμφωνα με όλους τους παρευρισκόμενους, οδήγησε σε μια ελπιδοφόρα συνεργασία για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα συναντήθηκαν από το Μοσχάτο οι Κρεμμύδας, Αβραμίδης, Πέππας, Ζώταλης, Μελίστας και από τον Ταύρο οι Ψύλλας, Κοντεκάκης, Καπλάνης, Τραιοφόρος,Ιωαννίδου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν να παραμερισθούν οι όποιες διαφορές ή προσωπικές φιλοδοξίες και να ξεκινήσει μια συνεργασία που σκοπό θα έχει να δουλέψει για ένα καλύτερο αύριο στο νέο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.
 Από ότι μας μετέφεραν οι παρευρισκόμενοι υπήρξε ταύτιση απόψεων στο σύνολο των θεμάτων και "δόθηκαν" τα χέρια προκειμένου να δημιουργηθεί η δημοτική παράταξη που θα τους εκφράσει στο λαό του νέου δήμου. Οπως δε μας τόνισαν "άξια συγχαρητηρίων ήταν η στάση του κ.Ψύλλα ο οποίος, αν και υποψήφιος για την δημαρχία, κατάφερε να επιτύχει την υπέρβαση των προσωπικών του φιλοδοξιών προκειμένου να δημιουργηθεί μια ενωτική και αποφασιστική ομάδα ανθρώπων που θα δουλέψει με ζήλο για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών μας  μαζί και δίπλα στην ηγεσία του Κρεμμύδα Αρη."
 Πραγματικά δίνει μια νέα διάσταση στη μάχη για την δημαρχία τον επόμενο Νοέμβριο αυτή η συνεργασία και δημιουργεί μεγάλες προοπτικές νίκης στον συνδιασμό του Κρεμμύδα.Μένει να δούμε  τώρα πως θα αντιδράσουν σε αυτή την στρατηγική κίνηση οι λοιποί υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και πως θα εξελιχθει τις επόμενες μέρες ο νέος αυτός συνδιασμός. Πάντως ο Κρεμμύδας και η ομάδα του έδειχναν αποφασισμένοι  να μην αφήσουν πλέον καμμία μέρα να πάει χαμένη και  το επόμενο διάστημα  θα γίνουν πολλές ενέργειες  ενημέρωσης και παρουσιασης της νέας παράταξης σε όλους τους κατοίκους.

Τουφεξίδης Χάρης

20 σχόλια:

  1. ANEMOMAZVMATA DIABOLOSKORPISMATA
    ΠΕΠΠΑΣ/ ΠΑΣΟΚ ΠΛΕΥΡΑ ΑΚΗ - ΔΗΚΚΙ -ΥΠΟΨ. ΔΗΜ ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    ΜΕΛΙΣΤΑΣ/ΝΔ -ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ-ΣΠΑΝΑΚΗΣ -ΦΙΛΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΥ-ΕΚΚΛ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ
    ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ/ΦΙΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ -ΦΙΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
    ΖΩΤΑΛΗΣ/ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΝΤΕΡΕΚΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΥΤΣΗ -ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ -ΜΕΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΨΥΛΛΑΣ/ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ARHS TELIKA 8ELEI PERISSOTERO APO OLOUS NA GINEI DHMARXOS.
    8A TA KATAFEREI TELIKA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συνεργασία αυτή ήταν αναμενόμενη γιατι ο Κρεμμύδας και ο Ψύλλας συνδέονται με πολυετή κοινή πολιτική πορεία.Ουσιαστικά την υπέρβαση την έκανε ο Ψύλλας και αυτά τα αναγνωρίζει ο κόσμος και θα τα λάβει υπόψιν το Νοέβρη.....Με τη συνεργασία και του μικρού και των άλλων από τον Ταύρο,μιλάμε πλέον για ψηφοδέλτιο νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tον Λιβάνιο τον ξεπερνάει,αλλά μέχρι εκεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΛΕΤΕ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ώρα της... ομάδας, και όχι των μεγαλομετόχων ή των επιστολών, πλησιάζει και οι εκκρεμότητες, όσον αφορά στην ενίσχυση και στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που υπήρχαν...

    ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ...
    ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ...ΟΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε συντροφοι ,βρε συντροφοι ακομα το μελανι δε εχει στεγνωση απο την καταγγελια για τις διαδικασιες -βλεπετε προηγουμενα-που συμμετειχε ο κρεμμυδας σαν μελος του οργανου που ειναι, ακομη συνεχιζεται η διαβουλευση στο κομμα και μετη συμμετοχη του ψιλα καιτωρα μας βγαζετε συνδιασμουσ νικης?κυριοι μελη του πασοκ και της νδ συνεργατες βουλευτων του πασοκ παρετηθηται και δωστε τη μαχη σαν προσωπα ξεχνωντας το παρελθον σας και τις θεσεις αλλα ο κοσμος δε ξεχνα ποιοι εισαστε τι λεγατε και τι κανατε.γιατι πανω απο ολα τα λογια τα περνει ο αερας τα γραπτα μενουν . ετσι κυριε κρεμυδα πεππα μελιστα ψιλλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης εκτός από πρόσωπα χρειάζεται και δουλειά.Αν δουλέψουν όλοι μαζί και σωστά τότε έχουν πολλές ελπίδες για νίκη.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΩΣΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ)ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΖΩΤΑΛΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ??? (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Tayros deixnei ton dromo ths nikhs.
    O antarths tou Soutou ki oi eunooumenoi tou ton afhnoun ksekremasto kai paizoun ta lefta toys sto alogo pou legetai Arhs.
    Ston ippodromo ola ginontai,sthn politikh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τι είναι αντάρτικο θέλει πολλή κουβέντα. Όταν το κόμμα που κάποιοι ευαγγελίζονται προέτρεπε αν μην γίνει καμιά επίσημη κίνηση κάποιοι πρώιμοι "αντάρτες" την έκαναν αυτή την κίνηση αφού δήλωναν υποψήφιοι δήμαρχοι. Ανθρώπινο. Όμως αλλάζει τα δεδομένα και τις έννοιες. Ποιος τελικά είναι αντάρτης; Σήμερα είναι αυτός που έχει ήδη και εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και ούτε καν ξεκινήσει, παρουσιάζεται ως υποψήφιος δήμαρχος. Ο κάθε ένας από αυτούς. Η "νομιμότητα" κρέμεται σε μια λεπτή κλώστη. Από την άλλη ΣΗΜΑΣΙΑ για το νέο Δήμο έχει η συνεννόηση. Πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας αφού αναγκαστικά, και ίσως και αναγκαία αφού έχουμε πολλά κοινά προβλήματα, οι πολίτες των δύο δήμων που συνενώνονται πρέπει να είναι μαζί. Η κίνηση λοιπόν των δύο πολιτών του Ταύρου και του Μοσχάτου, που συνεπικουρείται από ανθρώπους που είναι μαζί τους και τους εμπιστεύονται, είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα. Θα περίμενα, ως πολίτης του νέου Δήμου και από άλλους ανάλογες κινήσεις. Κινήσεις που θα ενώνουν και δεν θα διχάζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H eterokliti ayti omada opos kapoioi apokaloyn sigoyra exei na prosferei kati perisotero apo toys komatikoys paragontes poy skiboyn to kefali sto opio koma gia na mhn xasoyn tin ependisi pou exoun kanei sta komata tous kai elpizoun na apodosei kapio karpo.epitelous kapioi tolmoun.oso gia to zotali pou kapios anaferei oi sindiasmoi den ftiaxnontai mono apo proin sumboulous alla kai apo allous polous.sigoura o aris kai i omada tha prepei na treksoun poli gia na vroun polous allous ipocifious.kali epitixia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ton toyfeksidi kai ekdoti tis polis orama den eidame akoma poythena.lete na ton doyme ki ayton me ton ari;tote einai poy tha apoktisi akoma megaliteri dinamiki o aris.o ekdotis apo oti akoyo einai perizititos.o filos toy kai sinergatis pige.o xaris;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oloi diatumpanizan,afiste ta kommata,parte prwtovoulies,endiaferthite gia to Dimo xwris xrismata kai twra pou kapoioi anthrwpoi to apofasisan kai to kanoun praksi milate gia eteroklites omades...Etsi Antwni?,Etsi Giwrgo?..gia na doume ti tha pei kai o kosmos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΝΙΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Τ.Α ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙΚΡΙΣΗ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΗΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. aytoi pou skeptontai ena koma pou gonatizei to lao as praksoun opos theloun.as afisoun omos tin omada kremida isixi na praksei kai auti opos epithimi.mia dimotiki eklogi einai xrisimo otan prepei na tinazei apo pano tis tin kentriki politiki skini.gia tous latreis tis komatikis nomimotitas tha uparksoun sigoyra poles theseis tipou METAXA kai oxi mono gia na diekdikisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ..
    ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Melista mi tolmiseis na ertheis na zitiseis ti psifo twn Neodimokratwn!!!!
    Oi apostates pairnoun moutzes kai oxi psifo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μην φοβαστε τον θανασακη πλεον τον στηριζει το βαθυ πασοκ .απο εκει θα αντλει την δυναμη του και με την βοηθεια του μειμαρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή