Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ Α.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

14 σχόλια:

  1. mayriste osoys piran xrisma apo pasok- nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΑΛΛΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευθυμίου, δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς για ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση, όταν παρακαλούσες γονατιστός για το χρίσμα. Αν ήθελες να είσαι ανεξάρτητος, ας είχες τα κότσια να κατέβεις και ανεξάρτητος. Το να το παίζεις πατριάρχης με ξένα ράσα δεν θα πείσεις κανέναν. Πες ό,τι άλλο σου κατέβει, αλλά μη μιλάς για ανεξαρτησία. Λίγοι είχαν τα κότσια να το κάνουν αυτό... Λίγοι είχαν το σθένος να αρνηθούν το χρίσμα, εκεί που εσύ εργαζόσουν υπογείως για να το παραλάβεις.

    Οι εκλογές αυτές δεν θα είναι derby. O νικητής ήδη υπάρχει και σίγουρα δεν είσαι εσύ. Ο κόσμος κουράστηκε από το ΠΑΣΟΚ σου. Ναι, από το ΠΑΣΟΚ σου, καλά διαβάσες. Κι από τη ΝΔ του, κι από το ΚΚΕ της, κι από το ΛΑΟΣ τους. Δυστυχώς, Αντρέα, δεν έπιασες το νόημα, τον παλμό του κόσμου. Προτίμησες τα "ευκολάκια". Τα "σίγουρα". Δυστυχώς όμως τα μόνα "σίγουρα" είναι ότι θα χάσεις παμψηφί τις εκλογές. Οι αυλοκόλακες της Κοραή που τρώνε από τα ψίχουλα που σας πέφτουν από το τραπέζι δεν φτάνουν για να σας κρατήσουν εκεί μέσα.

    Αν ήθελες derby ας κατέβαινες ανεξάρτητος. Ίσως τότε να διεκδικούσες ένα αξιοπρεπές μερίδιο στην αντιπολίτευση. Μέχρι εκεί όμως.

    υ.γ.
    Μην ξοδευτείς πολύ σε καμπάνιες, κονκάρδες, φυλλάδια, αφίσες, περιοδείες κλπ... θα τα κλαις μετά! Standard!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 2:50

    Eυτυχώς που πήρε ο Ευθυμίου το χρίσμα αλλιώς θα το βλεπες καθαρο το 2025 :P :P :P
    Απολαυσε το τωρα που το καθαρισαν γιατι εχουμε άλλα 4 χρονια μεχρι τις επόμενες εκλογές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 443

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΟΡΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΕΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε πολύ πλάκα χαίρομαι παρα πολύ που δεν ανήκω στον χώρο σας... Τι έγινε παιδιά θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο?? Συνεχίστε έτσι να καταλάβουμε τι έχετε κάνει τόσα χρόνια εετσιι συνεχίστε!!!
    Γιατί σημαντική είναι η νίκη και όχι η πόλη μας??? ΕΤΣΙ??? έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το Δημοτικό Ωδείο του Μοσχάτου, τι γίνεται? Τα παιδιά μας έχουνε κατατακτήριες και ακόμα δεν έχουνε κάνει μάθημα! Υπάρχει κανείς που να ξέρει να απαντήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 10:01

    Και αστοχο και ασχετο το σχόλιό σου... Δεν πειράζει, ψήφισε Αντρέα να φας καλά!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oi epimorfwtikes monades tou Dhmou den tha eprepe na eksartontai apo to poios tha bgei kai poios oxi! tha eprepe na leitourgoun apsoga! Kaneis omws den asxolithike. To thumountai otan plhsiazei h wra ths pshfou! Alla poios noiazetai gia auta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς και εσείς έχετε υποσχεθεί "βοήθεια" σε ανθρώπους που ψάχνουν δουλειά ώς συμβασιούχοι του Δήμου.
    Πότε θα εμφανιστεί επιτέλους κάποιος που να μην δέχεται να κάνει ρουσφέτια αλλά να απομακρύνει από κοντά του όποιον έχει το θράσος να ζητάει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Άρης παρουσίασε για υποψήφιο κάποιον συνταξιούχο του δήμου Ταύρου που έχει την γυναίκα του και τον γιο του επίσης διορισμένους στον ίδιο δήμο.
    Τι μήνυμα στέλνει στους δημότες και υποψήφιους ψηφοφόρους του;
    Ναι στους διορισμούς από τα παράθυρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον ΚΑΡΑΠΑΛΗ λες βρε ανωνυμε, γιατι δεν το λες φοβασαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Ανώνυμε και άφοβε 3:41, που πετάς τα ονόματα λες και είναι φλούδια από πασατέμπο, ο Καράπαλης και η οικογένειά του είναι όλοι ευγενικοί και συμπαθητικοί άνθρωποι, αλλά από τέτοιους είναι γεμάτος ο Ταύρος και ξέρω πολλούς που είναι άνεργοι και πεινάνε.
    Το σχόλιό μου δεν αναφέρετε στο πρόσωπο του Καράπαλη αλλά στα μηνύματα που στέλνει ο Άρης στους δημότες με τις επιλογές του.

    Αν σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις ...άστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ' ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ,ΛΑΣΠΗ Κ.Λ.Π...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ,(ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ),ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή