Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο Αρης Κρεμμύδας και η ανεξάρτητη κινηση Μοσχάτου -Ταύρου πραγματοποίησαν χτες 15-09-2010 την πρώτη τους ανοικτή συγκέντρωση στη πόλη του Ταύρου και συγκεκριμένα στην πλατεία Μακεδονίας.
Η συγκέντρωση ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή από πλευράς κόσμου (πάνω από 350 άτομα) και πραγματικά συγκλονιστική στο κομμάτι της ομιλίας του Αρη Κρεμμύδα. Ο Αρης αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα του Ταύρου και εξέφρασε τις προτάσεις της παράταξης του για την επίλυση αυτών καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης που θα δημιουργήσουν οι ¨ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ¨ στην περιοχή.
Τέλος ο Αρης Κρεμμύδας παρουσίασε τους μέχρι τώρα υποψηφίους του ψηφοδελτίου του και οι οποίοι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους.

19 σχόλια:

  1. ΜΡΑΒΟ ΑΡΗ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΤΗ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΟΙΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΝΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΠΟΛΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 6 ΣΗΜΕΙΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ -ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ - ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ == Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ === . ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ
    ΠΑΡΔΑΛΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ημουν εκει αλλα εμαθα οτι ειχε πολυ κοσμο
    μπραβο να δουμε
    θα παρακολουθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΥΛΛΑ: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ !!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ! ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δίδυμο Άρης-Ανδρέου θα σκίσει!!!!!!
    Επιτέλους ο Άρης ξέφυγε από το Α-Ψ
    και ανέβηκε στο επίπεδο Α-Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραια!! σας ευχομαστε καλη τυχη και καλα κερδη στη νεα σας προσπαθεια!!!! ειμαστε μαζι σας!!!! γκορτζοοοοοοοος γκορτζοοοοοοοοος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΞΥΔΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΑΝ Ο ΑΝΤΡΕΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΨΥΛΛΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.
    ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ........
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ
    ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΠΑΡΕΥΡΗΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥΦΕΞΙΔΗ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παναγιώτης μονολογεί και λέει :

    Έρημά μου
    νιάτα και πού
    τσαλακωθήκατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ BLOG ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.
    ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λέτε ρε παιδιά .. ήρθε η ώρα της κωλοτούμπας.
    Και πως θα ονομάσουν το νέο συνδιασμό. Θ α έχει μέσα και κάτι από Κ..λο η γκλίτσα. Όπως και νάχει΄τα πρόβατα - κοπάδι άς τα ξεχάσουν. Ρε Αρη τους έχεις κάνει μαντάρα. Άρχισαν να τα χάνουν και ακόμη είμαστε στην αρχή.Έχει βουήξει το Μοσχάτο και αυτοί το κρύβουν. Ο φίλος μου ο Αντώνης τι θα κάνει τώρα . Ε Αντώνη ενα χρόνο σε ΆΚΟΥΓΑ να λες να λες για τον Θανάση . Τώρα τι έγινε φοβηθήκατε ρε και τα ξεχάσατε επειδή ο Αρης πήρε κεφάλι???. Και πού πήγε μωρέ η τσίπα σας. Αντώνη μήπως ήρθε η ώρα να σκεφθείς καλλίτερα. Δεν σου ταιριάζει η γκλίτσα αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά είναι θέμα DNA.
    Ο Ντερέκας τα μάζεψε και πάει με τον Ευθυμίου.
    (Κι εγώ από αυτή τη στιγμή πάω με τον Κρεμμύδα οριστικά – αν αυτό λέει τίποτα).
    Θέλω να δω:
    1) Μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπεια όσων παραμύθιασε ο Ντερέκας…
    2) Πόσα λεφτά χάλασε μέχρι σήμερα ο Ντερέκας σε δημοσκοπήσεις, τραπεζώματα, μπροσούρες, τηλεφωνήματα, SMS, κλπ, και αν θα λογοδοτήσει για τις δαπάνες αυτές με βάση το νέο νόμο…
    3) Ποιο είναι το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Ντερέκα…
    3) Με ποιο αντάλλαγμα του Ευθυμίου και του Παπαντωνικού κατεστημένου πουλάει ο Ντερέκας τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τους κολλητούς του, τον Σούτο και τον Λιβάνιο, και ένας θεός ξέρει τι άλλο…
    4) Αυτοί (στην ομάδα Ευθυμίου) που τον ξεφώνιζαν στην καλύτερη περίπτωση ως "ελεεινό" πως θα δικαιολογήσουν τους εναγκαλισμούς με το Ντερέκα….
    5) Που φτάνει η αξιοπρέπεια των Ευθυμίου - Μπούτση για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους με τον μέχρι πριν μερικές ώρες Υβριστή τους
    6) Πόσο άβουλος είναι ο Ευθυμίου απέναντι στις προσταγές και τις ντιρεκτίβες του Μπούτση και του Παπαντώνη…
    7) ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    Όπως και να έχει έχουμε το πραγματικό τέλος εποχής για μερικούς.
    Είτε επιβιώσουν στις δημοτικές εκλογές είτε όχι…
    Όσο για τον Παπαντώνη: στερνά κακά, όλα κακά!
    Είδες Δήμαρχε;
    Μια κλωτσιά αρκεί να γκρεμίσει υστεροφημία 25ετίας...
    Γιατί αυτή μετράει και όχι τα λεφτά από το δημαρχιλίκι
    και οι αμοιβές από τα νεκροταφεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ-LIVE ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ:
    "ΣΗΜΕΡΑ ΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ"
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ BLOG ΜΟΣΧΑΤΟ-LIVE KATEYΘΥΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟΣΥΝΩΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταγγέλω τον ιδιοκτήτη του ''δημοκρατικού'' blog moschato-live Οικονόμου Βασίλη οτι δεν αφήνει να ανέβουν τα σχόλια που γράφουμε.
    Προφανώς θέλει να φαίνονται μόνο τα θετικά για τη συνεργασία ντερέκα ευθυμίου μπας και το πιστέψει και ο ίδιος.
    Βασιλάκη ντροπή σου είσαι και νέο παιδί,ρεζίλι γίνεσαι!
    Για να βρείς δουλειά που πέφτεις?τσιράκι του Σιώκα.
    Αμα έχεις @@ άσε όλα τα σχόλια να ανεβαίνουν,προβοκάτορα..κρίμα τα παντελόνια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντροπή σου Βασίλη Οικονόμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟ ΝΤΕΡΕΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ.ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aderfia min anxoneste, gia na kanei o antrikos tetoia kinisi panikou kai na mazepsei afton ton <> antra mazi tou kati tha tou exoun sfiriksei gia to apotelesma twn eklogwn. Oso gia esena thanasi krima to mpoi sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για το Μοσχάτο live όσα αναφερετε παραπανω κυριοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ Α-Ν-Α-Ν-Τ-Ρ-Ι-Χ-Ι-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Προσπάθησα πολλές φορές να εκφράσω την αρνητική μου άποψη για το θέμα της συνεργασίας του Ντερέκα με τον Ευθυμίου, χωρίς να χρησιμοποιήσω προσβλητικές εκφράσεις ή, έστω, προσβλητικά υπονοούμενα προς το πρόσωπό τους, και ΦΥΣΙΚΑ χωρίς να υβρίσω κανέναν. Παρόλα αυτά, ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα 3 σχόλιά μου δεν δημοσιεύτηκε!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατα τ' άλλα η ανωνυμία τους πειράζει.

    Όσο για τις βολές που εξαπολύουν κατά του κύριου Τουφεξίδη, ένα μόνο έχω να πω. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ που έχει το θάρρος να υποστηρίζει τα πιστεύω του, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ που έχει το θάρρος της γνώμης του, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ που εντάχθηκε ανοιχτά σε μία παράταξη και ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ που κόβει μόνο τα χυδαία υβριστικά σχόλια και όχι τα σχόλια που δεν συμφωνεί. Επιτρέπει να ανεβαίνουν σχόλια ακόμη κι αν προσβάλλουν τον ίδιο. Και φυσικά ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ που απαντάει κι όλας!!!! Το ΑΝΕΝΤΙΜΟ, "κύριε" Οικονόμου, δεν είναι αυτό που κάνει ο κύριος Τουφεξίδης, το ανέντιμο είναι αυτό που κάνεις εσυ: Να το παίζεις δηλαδή δημοκρατικός και ανεξάρτητος και να προσπαθείς με ΠΛΑΓΙΟΥΣ τρόπους να κατευθύνεις την κοινή γνώμη εκεί που σε βολεύει... Δυστυχώς όμως, άδικα χάνεις τον χρόνο σου και μάλιστα χωρίς αντίκρυσμα. Ο κόσμος σ' έχει πάρει γραμμή, "κυριε" Οικονόμου, κι εσένα και τα συνάφια σου!!!

    ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή