Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Από τον τέως αντιδήμαρχο & αναπληρωτή δήμαρχο Ταύρου Ανδρέου Σωτήρη λάβαμε μία ανακοίνωση σχετικά με την κάθοδο του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές την οποία σας μεταφέρουμε προς ενημέρωση σας.

3 σχόλια:

  1. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΒΗΜΑ ΝΙΚΗΣ.. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να είναι αλαζονικός αλλά ποτέ δεν ήταν αγενής και κακός,σε σχέση με άλλους συναδέλφους που δείξανε δείγματα γραφής αυτή την τετραετία.
    Επειδή είναι 'φθαρμένος' περάστε μια βόλτα από το γραφείο του,έχει τόσο κόσμο όσο όλα τα άλλα εκλογικά μαζί...
    Και ρωτήστε και πόσες ώρες αφιέρωσαν,αυτοί που γράφουν τώρα τις ψευτιές για να τον πείσουν και τι του έταζαν.
    Αντρέα φταίς και εσύ,οι λάθος επιλογές σου οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις και δυστυχώς δε λένε να βάλουν μυαλό...μάζεψέ τους.
    Υ.Γ...Εχει και συνέχεια λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτα φίλε, αφού θεωρείς ότι ειναι αποτυχημένος, γιατί όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, του έκαναν τεμενάδες να τον έχουν στο ψηφοδέλτιό τους. Αν αμφιβάλεις ανέφερε έναν που δεν το έκανε. Τα παπαγαλάκια σαν κι εσένα είναι γνωστά και ξέρουμε το ρόλο που έχουν. Ρώτησε λοιπόν απλά αυτόν που στηρίζεις (όποιος και να είναι...) αν τον έχει παρακαλέσει ή όχι κι αν στο αρνηθεί έλα να τα ξαναπούμε. Λίγη τσίπα ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή