Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ.

9 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?ΕΣΥ ΔΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ?ΟΛΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ2006?ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΕΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 24 ΧΡΟΝΙΑ Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Μoschato-live,moschatotavrosmazi,Ζούμε Μοσχάτο
    Κύριε δήμαρχε
    Δυστυχώς για εσάς με τη συμπεριφορά σας επιβεβαιώνεται το αρχαίο ρητό "Το γήρας ου γάρ έρχεται μόνο".
    Έχετε το πολιτικό θράσος να λέτε ότι όποιος ασχολείται με τη πολιτική πρέπει να διαφυλλάτει την προσωπική του αξιοπρέπεια.
    Να σας θυμήσω τι λέγατε εσείς για το κ.Ντερέκα με επιστολή σας στις 27/7/10
    Κύριε Ντερέκα,

    "Η προχθεσινή σου διαφοροποίηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και μάλιστα ενώ είχες διαβεβαιώσει για το αντίθετο τόσο εμένα όσο και τον αναπληρωτή Δημάρχου Γ. Παπαδόπουλο, με υποχρεώνει να άρω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό σου όσον αφορά τη θέση σου ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται."
    Να σας θυμήσω επίσης τι λέγατε εσείς για το κ.Ντερέκα με επιστολή σας στις 4/8/10

    Κύριε Ντερέκα,
    "Αλήθεια μετά από είκοσι τρεισήμισι χρόνια που είμαι Δήμαρχος αυτής της πόλης διαπίστωσες την έλλειψη διαφάνειας; Και το καινούργιο που σκέφθηκες, ότι το 2003 με προσωπική σου προσπάθεια πιστώθηκαν στον Δήμο τα κονδύλια για την ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου, μου θυμίζει εκείνο το αξέχαστο «κατόπιν ενεργειών μου» των Μαυρογιαλούρων της πολιτικής."
    "Κλείνοντας την τελευταία επιστολή που σου απευθύνω, θέλω να κάνω και την αυτοκριτική μου. Ήταν μεγάλο λάθος μου που σε επανέφερα στην παράταξη μετά από οκτώ χρόνια πιστεύοντας στις διαβεβαιώσεις σου ότι έχεις αλλάξει, ότι θα δουλέψεις για έναν καλύτερο Δήμο και δεν θα δημιουργείς προβλήματα από προσωπική ιδιοτέλεια."

    Επίσης να σας θυμήσω μερικά αποσπάσματα τι έλεγε για εσάς ο κ.Ντερέκας μόλις πριν 1 μήνα στίς 4/8/10

    "Κύριε Δήμαρχε,

    Δυστυχώς η άκρως μεροληπτική και αντιδημοκρατική στάση σας σε μία διαδικασία εξόχως δημοκρατική, όπως αυτή της ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου, σας αφαιρεί κάθε δυνατότητα να κάνετε μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας."
    "Ποιος μπορει να πιστέψει ότι επιδιώκετε την ανανέωση επιθυμώντας να συνεχίσετε να ασκείτε τις αρμοδιότητες του δημάρχου μέσω του αντιπροσώπου σας, τον οποίο προορίζετε ως δήμαρχο"

    Αλήθεια τολμάτε και μιλάτε για αξιοπρέπεια όταν έχετε ανταλλάξει τέτοιες κουβέντες μεταξύ σας και όχι μόνο δεν διαγράφετε τον κ.Ντερέκα αλλά τον εντάσετε στην παράταξη για χάρη της ενότητας?
    Κύριε δήμαρχε
    Θα σας αποχαιρετήσω δανειζόμενος τη φράση απο την επιστολή του κ.Ντερέκα που σας είχε στείλει στις 30/7/10
    "Με την επιστολή σας αυτή βγάλατε την «μάσκα» και δείξατε την αγωνία σας για τον επόμενο Δήμαρχο. Γιατί, άραγε, τόσο άγχος; Σας το έχω πει πολλές φορές και μάλλον δεν το καταλάβατε: «Δαχτυλίδια» διαδοχής έδιναν μόνο οι αυτοκράτορες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε, η αλαζονική σας απάντηση σε έναν νέο άνθρωπο (που εσείς ο ίδιος είχατε επιλέξει), που ακολούθησε διαφορετικό δρόμο, είναι δείγμα μικροπρέπειας και ψευτομαγκιάς. Τον εγκαλείτε για ανύπαρκτη παρουσία στα δημοτικά συμβούλια, όταν ξέρετε ότι είχατε και έχετε επί χρόνια δημοτικούς συμβούλους στο συνδυασμό σας (μερικούς τους κάνατε αντιδημάρχους) που ευτυχώς που λέγανε ναι κατά την ψηφοφορία, γιατί διαφορετικά κάποιοι θα υποψιάζονταν ότι ήταν μουγκοί.
    Για την ταμπακιέρα βέβαια ούτε λόγος. Δεν υπάρχει απάντηση στα καταγγελλόμενα για το πολιτιστικό κέντρο. Έκλεισε ο εκλεκτός σας το Ντερέκα και όλα έγιναν καλά. Ξεχάστηκαν όλα. Τελικά ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες. Γιατί δεν απαντάτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ έχουμε "δουλειά"...
    Καταρχάς να ξεκαθαριστεί ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Έτσι δεν είναι;
    Άρα δεν κατανοώ γιατί να θεωρείται ως φυσιολογική η υποψηφιότητα κάποιων και ως μη φυσιολογική του κ. Κρεμμύδα.
    Επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ το μένος ορισμένων, για όσους κατεβαίνουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και δεν συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο "των εκλεκτών, των ποιοτικών και των αρίστων” του απερχόμενου δήμαρχου.
    Μιας και μιλάμε για ποιότητα, λοιπόν, θα πρέπει να υπάρξει τόσο η ποσοτική, μα όσο και η ποιοτική σύγκριση του κ. Αβραμίδη με έναν έκαστο των δεινοσαύρων του κατεστημένου στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κυρίως η σύγκριση ως προς τα έργα τους.
    Αλλά γιατί μια ομάδα συμβούλων που δεν έτυχε της εύνοιας του Δημάρχου, θα πρέπει να διακριθεί σε προσφορά εμπνευσμένων τοποθετήσεων κατά τις Συνεδριάσεις;
    Απορώ δε για την μικροψυχία του κ. Δήμαρχου που λέει: "Το πέρασμά σου από το Δημοτικό Συμβούλιο ασφαλώς δεν άφησε το παραμικρό ίχνος έστω και σαν γνώμη που έχει καταγραφεί στα πρακτικά. Επομένως η παραίτησή σου γίνεται αποδεκτή". Τα λόγια αυτά θέλουν να πονέσουν αυτόν που στην προσφώνηση της επιστολής αποκαλεί «Αγαπητό»!!! Οι λέξεις αυτές αποκαλύπτουν μικροψυχία που δεν μπορεί να συγκαλύψει την κακία. Καταδεικνύουν, ταυτόχρονα, και την προσωπική ευθύνη του κ. Δημάρχου για την αποτυχημένη επιλογή του στο πρόσωπο του κ. Αβραμίδη (εκτός και μέτραγε σαν κουβαλητής ψήφων), αλλά και για το γεγονός ότι ανέχθηκε επί 4 χρόνια έναν "μη παραγωγικό σύμβουλο" στην ομάδα του.
    Αναρωτιέμαι αν ποτέ μίλησε «γι' αυτό» με τον κ. Αβραμίδη ή αν τον εμψύχωσε να ξεπεράσει ίσως και συστολές που θα μπορούσε να έχει...
    Κλείνω με μια επισήμανση.
    Οι ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ της παράταξης που αναφέρει ο άγνωστο γιατί ενοχλημένος Δήμαρχος, δεν βρίσκονται εκεί που θέλει να δείχνει και να δυσφημεί, αλλά στον ίδιο τον εαυτό του και τους Ηρακλειδείς της Δημαρχίας του…
    Είναι αυτοί που θεώρησαν ιδιοκτησία τους τον Συνδυασμό της "Δημοκρατικής Ενότητας", τσιφλίκι τους την Παράταξη (που υπό την ευρύτερη έννοια στήριζε το Συνδυασμό) και παιχνιδάκι τους την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.
    Απομένουν μόνο 40 ημέρες από τις εκλογές και κάπου 90 από την παράδοση του Δημαρχιακού αξιώματος και έχω αμφιβολία αν πλέον προλαβαίνει να διαβάσει Σαίξπηρ και κυρίως να εμπεδώσει ρήσεις όπως "στερνά καλά, όλα καλά". Θα ήταν όμως μια τιμητική προσπάθεια να το κάνει, μήπως και περισωθούν οι εντυπώσεις των προηγούμενων καλών εποχών.
    Αν όχι, ας περιοριστούμε προς το παρόν να δώσουμε τη νίκη στο θύμα της προσβλητικής επιστολής του και ανάξιας του Παπαντώνη του παρελθόντος.
    Κύριε Δήμαρχε κάνατε συνειδητά groggy χτύπημα κάτω από τη ζώνη…
    Αυτό επιφέρει την ήττα! …τουλάχιστον ηθικά…

    * A s t r o b o y *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κοσμος δεν κοιμαται κυριε δήμαρχε.Σας παρακολουθει και σας κρίνει28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:12 π.μ.

    Κυριε δήμαρχε εσεις είστε υπευθυνος για το οτι υπαρχει η {διασπαστικη παραταξη] οπως εσεις βεβαια την ονομαζεται γιατι η παραταξη που εσεις υποστηριζεται ουδεποτε μπηκε στη διαδικασια δημοκρατικου διαλογου επομενως δεν μπορειτε να μιλατε για διασπαστες επειδη εσεις ντε και καλα θελατε δημαρχο τον κυριο ευθυμιου πραγμα πολυ παραξενο οσον αφορα την επιμονη σας.Παντως για να μην λησμονειτε ο συνδυασμος που εμπεριεχει ανηθικα στοιχεια οπως εσεις τα εχετε αποκαλεσει ειναι αυτος του κυριου ευθυμιου.Οι μαυρογιαλουροι,οι ιδιοτελεις,οι ανηθικοι,οπως εσεις εχετε αποκαλεσει χωρις να σταματατε σε αυτο, αλλα αντιθετως να τους εχετε αποπεμψει κιολας δεν βρισκονται στο συνδυασμο του ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ αλλα στο συνδυασμο του εκλεκτου σας Αντρεα Ευθυμιου.Αυτα τα ολιγα για να μην νομιζετε οτι ο κοσμος κοιμαται.Τελος ειμαστε περηφανοι που υποστηριζουμε ενα καθαρο συνδυασμο και εναν ολοκαθαρο υποψηφιο δημαρχο οπως ειναι ο ΑΡΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ΜΧ βρηκες δουλεια ή ακομα;Λιγο ακομα προσπαθησε.Κοντα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!
    ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΜΙΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ.
    Η ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΟΥΝ?
    ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ?
    ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟΣ?
    ΑΑΑ ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΗΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή σας, κύριε Δήμαρχε, να απαξιώνετε τόσο άναρχα ένα νέο παιδί, επειδή βαρέθηκε να είναι πιόνι σας, επειδή ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ να υποταχθεί στο γκέτο το οποίο εσείς και οι όμοιοί σας έχετε συστήσει "για το καλό του τόπου"... Όποιος έχει λοιπόν διαφωνίες με το κατεστημένο που πάτε να επιβάλλετε, αυτόματα εκμηδενίζεται; Τα χάλια σας τα ίδια τα βλέπετε; Τολμάτε εσεις, κύριε Δήμαρχε, να μιλάτε για αξιοπρέπεια, όταν κάθεστε και χειροκροτάτε με ικανοποίηση το θέατρο σκιών, κοινώς καραγκιοζιλίκι, που παίζεται στο τσανάκι σας; Δεν πρόκειται κανένας να ξεχάσει τις επιστολές που στέλνατε οι τρεις σας, πριν αποφασίσετε να ενωθείτε για να μη χάσετε την καρεκλίτσα σας... Κι όσο κι αν προσπαθείτε να κατευθύνετε την κοινή γνώμη εκεί που σας βολεύει, η αλήθεια είναι πως το κάνετε ανεπιτυχώς. Είστε τελειωμένοι, πρέπει επιτέλους να το παραδεχτείτε. Ανοίξτε τα μάτια σας, βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε την πραγματικότητα. Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε δημότης αυτού του τόπου είναι ένας Αβραμίδης. Κοινώς, ένας άνθρωπος που σας σιχάθηκε!!! Σας βαρέθηκε!!! Κι αυτά δεν είναι λόγια, θα το δείτε και στην πράξη την ημέρα τον εκλογών, όταν η Δημαρχία για εσάς θα είναι απλά μια γλυκιά ανάμνηση και τίποτε περισσότερο. Όσο για τον Αντρεοθανάση, η Δημαρχία απλά θα παραμείνει ένας ανεκπλήρωτος πόθος. Ο Ευθυμίου περισσότερες πιθανότητες έχει να πάει διακοπές στον Άρη παρά να κάτσει στη Δημαρχιακή καρέκλα! Κι αν νομίζετε πως αυτά είναι λόγια του αέρα, κάντε μια περατζάδα με το αυτοκίνητό σας από τη Σολωμού, σήμερα!!! Εκεί θα δείτε τον κόσμο, εκεί θα δείτε τον παλμό να ανεβαίνει, εκεί θα δείτε το τσουνάμι που θα ξηλώσει όλες τις βλέψεις που έχετε να συνεχίσετε το "έργο" σας από τον καναπέ σας, χρησιμοποιώντας τον Ανδρεοθανάση σαν μοχλό "Playstation".

    Συγχαρητήρια στον Πόντιο που είχε τα κότσια να αντιταχθεί στα στραβά σας, ντροπή για εσάς που τον απαξιώσατε με σκοπό να χτυπήσετε τον Άρη.

    Και μια απάντηση στον 5:36
    Θα συμφωνήσω, φίλε μου, σε όλα όσα λες, ειδικά για τον Παπαδόπουλο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε καθαρά σαν μοχλός ψηφοθηρίας, όμως ο Κοσμάτος δεν έχει καμία σχέση με όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή