Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΤΕΡΕΚΑ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΣΧΑΤΟ LIVE ΑΦΟΥ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

68 σχόλια:

  1. Σύντομη παράθεση των σκηνών του έργου :
    Α’ Σκηνή :Το έργο ξεκινάει με μία σύντομη αναδρομή στη ζωή του ψιλού κυρίου, όταν εκείνος βρισκόμενος εκτός συστημάτων κατήγγειλε το πολιτικό κατεστημένο, όταν κατάφερε με μία εκπληκτική κωλοτούμπα (ισότιμη αν όχι καλύτερη του Μελισσανίδη) να αρνηθεί , όσα είπε δέκα λεπτά πριν για την παραλία και όταν σαν αδέκαστος «Μπάρας» κατήγγειλε τα αίσχη για ένα πολιτιστικό κέντρο.
    Β΄ Σκηνή : Ο άσπονδος εχθρός, εμφανίζεται σε καφενεία με τους συνοδούς του (που σε κάποια στιγμή εμφανίζονται να κρατούν κάτι πριόνια και να κοιτούν την καρέκλα του) να δηλώνει την απέχθειά του προς τον ψιλό κύριο, να τον καταγγέλλει και να τον απαξιώνει. Παράλληλα κηρύσσει την αξιοπρέπεια και την τιμή του και δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με άτομα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα και η μη σταθερότητα των θέσεών τους. Η αντιπαράθεσή του δε αυτή ήταν ιδιαίτερη σφοδρή που οδήγησε στο διάλογο που την κορύφωσή του σας παρουσιάσαμε στον πρόλογο.
    Γ’ Σκηνή : Αυτή η σκηνή είναι ιδιαίτερα συγκινητική αφού εμφανίζεται ένας ηλικιωμένος κύριος, που στο παρελθόν, παρά την ηλικία του, μόνο σε μονομαχία με σπαθιά δεν κάλεσε τον ψιλό κύριο. Η απέχθειά του δε ήταν τόσο μεγάλη που θεωρούσε ως μεγαλύτερο πολιτικό του λάθος την επαναφορά του ψιλού κυρίου στη σκηνή πριν μερικά χρόνια. Με επιστολές του φανερώνει την κρυφή αδυναμία που έχει στον ψιλό κύριο, που αν τις διαβάσει κανείς προσεκτικά δείχνει ότι τελικά υπάρχει μία πολύ μεγάλη αγάπη που δυστυχώς ο χρόνος και η έλλειψη επικοινωνίας την οδήγησε σε μίσος.
    Δ’ Σκηνή : Ο ψιλός κύριος αρχικά πιστεύοντας ότι θα βρει την αληθινή αρμονία στη ζωή του μόνος του, αναζητά συνοδοιπόρους στο όραμά του. Πράγματι βρίσκει κάποιους πρόθυμους να τον ακολουθήσουν πιστεύοντας ότι θα φθάσουν μέχρι τέλους μαζί του. Σύντομα όμως όταν βλέπει ότι το όνειρό του δεν πραγματοποιείται αναζητά σανίδα σωτηρίας σε μία όμορη πόλη και στον ιατρό της. Εκείνος πιστεύοντας την αγνότητα των προθέσεων του ψιλού κυρίου, τον φίλεψε στο φτωχικό του δημαρχείο, του έδωσε ψωμί, αλλά δυστυχώς όταν του έδωσε το χέρι για χειραψία δεν διαπίστωσε ότι του έλειπε ένα δάκτυλο.
    Ε’ ΣΚΗΝΗ : Γεμάτοι ειλικρίνεια και αγαθές προθέσεις (καλό είναι εδώ να υπάρξουν και δάκρυα χαράς) ο ψιλός κύριος, ο άσπονδος εχθρός και ο ηλικιωμένος κύριος δίνουν τα χέρια και δηλώνουν ότι οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ο ηλικιωμένος κύριος βγαίνει στα μπαλκόνια, προτείνει μονοκούκι τον ψιλό κύριο, απαρνούμενος και τον υιό του και τον επί χρόνια γραμματέα του και μιλάει για παλιές ξεχασμένες αγάπες και ανεκπλήρωτους έρωτες, αλλά αποφεύγει τόσο αυτός όσο και ο άσπονδος εχθρός τη χειραψία με τον ψιλό κύριο (ειδοποιημένοι από τον ιατρό της όμορης πόλης).
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ : Εδώ ο συγγραφέας κλέβει κάποιες ατάκες και σκηνές από το έργο του Αλέκου Σακελλάριου «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ», με την κορύφωση τις μούτζες προς το Μαυρογιαλούρο…
    Υ.Γ. Αν συγκινηθήκατε προσφέρονται από το δημαρχείο μαντηλάκια με άρωμα φράουλα για τα δάκρυά σας. Σταματήστε, όμως γιατί η ιστορία είναι φανταστική
    Υ.Γ. Ζητούνται κατάλληλοι ηθοποιοί για τους ρόλους, που να μπορούν να αποδώσουν τα συναισθήματα και τις ανατροπές του έργου. Το όσκαρ από τώρα έχει εξασφαλιστεί.
    Υ.Γ. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΩΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕ,ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕ,ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!
    ΟΥΟΥΟΟΥΣΤ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΛΗ ΚΑΝΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί Μοσχατιώτες και αγαπητοί Ταυριώτες.
    Με υπερηφάνεια και τιμή σας παρουσιάζουμε το σενάριο μίας καινούργιας ταινίας με τίτλο «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ».
    Η ιστορία εκτυλίσσεται στην πόλη του Μοσχάτου, όπου ένας ταλαιπωρημένος ψιλός κύριος, περιφερόμενος από αγκαλιά σε αγκαλι,ά βρίσκει τελικά θαλπωρή στα χέρια του άσπονδου εχθρού του. Η ιστορία αυτή αποκτά ιδιαίτερα μεγάλη αξία, λόγω του εκπληκτικού μονολόγου στη δεύτερη σκηνή του έργου που φανερώνει τα αγνά αισθήματα των δύο κυρίων και την προσπάθεια του συγγραφέα, να φανερώσει ότι πίσω από τα λόγια, υπάρχει μία ειλικρινής αγάπη και φιλία, πέρα από καρέκλες και χρήματα.
    Με τιμή σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα των εκπληκτικών αυτών διαλόγων στη δεύτερη σκηνή του έργου, και σας καλούμε να ανακαλύψετε τα κρυφά μηνύματα του συγγραφέα. Σημείωση :Για τις ανάγκες του έργου χρησιμοποιήθηκαν πολιτικοί φορείς.
    ΨΙΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ :ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 3.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΕΧΘΡΟΣ : Μπορείς να με κρίνεις και κατακρίνεις για οτιδήποτε εκτός από την εντιμότητά μου, την ηθική μου και τον αγώνα που έχω κάνει για να πετύχω στη διάρκεια της ζωής μου.
    Επειδή περιμένω πολύ χειρότερες συκοφαντίες και λάσπη, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω μεγαλοδικηγόρους της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι η κρίση, το αλάθητο αισθητήριο και η αγάπη του κόσμου θα αντιληφθεί τα πραγματικά δεδομένα και θα εναντιωθεί στη συκοφαντική επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το δεύτερο θα μπει μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΣΥΝΟΥΛΗ ΤΟΣΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ .ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ayto poy egine simera apotelei egklima gia toys mosxatiotes giati oi epi tria xronia vrizontes o enas ton allo kai katigorontas o enas ton allo gia sovara pragmata simera edosan ta xeria kai me dio epesxintes anakoinoseis lene oti to pratoyn gia to kalo toy mosxatoy kai oxi gia to kalo toy prosopikoy toys simferontos poy pragmatika endiaferontai.oxi kirioi sto katiforo poy exete parei den tha vrite alloys giati oi alloi exoyn aksioprepeia kai alithino ithos.eseis eno toso kero deixnate to pragmatiko sas prosopo simera balate tis maskes kai pali prospathontas teleios ksediantropa na ksanakoroidepsete vlepontas to dimo san feoydo sas.kirie eythimioy eseis den eiste ekeinos poy apokaloyse ton kirio ntereka lamogio tis politikis kai antropo me idioteleia;kirie ntereka eseis den eiste ekeinos poy milisate gia diorismo tis kirias kai toy kirioy eythimioy me 3000eyto;ntropi kai stoys dio sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ Τουφεξίδη καταλαβαίνω ότι η ομάδα του Άρη, στην οποία βιαστήκατε να ενταχθείτε, περνά δύσκολες στιγμές, όχι τόσο επειδή ο Ευθυμίου ενώθηκε με τον Ντερέκα, πράγμα που άλλωστε δεν σας αφορά, αλλά γιατί απ' ότι φαίνεται θα φορτωθείτε τον Λιβάνιο.
    Από την μια τα φτερά και από την άλλη τα βαρίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sfyroeras,Patsourakis,Savvas ti exete na peite twra?
    Sas eseire o Tosynoulis o Siwkas ekei pou ithele reeeeeeee?
    Toulaxiston eseis pisteuate pragmatika se kati,deite kai tous allous pws ksepoulithikane!
    Sygxaritiria kai ston kyrio Oikonomou gia to empargko pou kanei sto site tou!
    Sti logokrisia prwtos Vasilaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ

    Αξιότιμε κ. δήμαρχε,
    ομολογώ ότι υπήρξα μόνο σε μία εκλογική διαδικασία όλα αυτά τα χρόνια ψηφοφόρος σας. Πάντοτε όμως σας αναγνώριζα ότι υπήρξατε αξιοπρεπής, προσπαθώντας με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσετε τις τρικλοποδιές που σας έβαζαν οι συνεργάτες σας. Οι ενέργειες όμως τον τελευταίο καιρό του στενού σας συνεργάτη και εκλεκτού σας κ. Ευθυμίου, δείχνουν ότι καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες να σας αποδομήσει και να καταστρέψει μέσα σε μία νύχτα όσα χτίζατε εδώ και πολλά έτη. Οι ενέργειές του σας εμφανίζουν στα μάτια μας είτε σαν ένα άβουλο γεροντάκι που ανήμπορο να αντιδράσει τίθεται στο περιθώριο είτε σαν ένα άνθρωπο που φοβάται ότι αν χαθούν οι εκλεκτοί του από την εξουσία θα φανερωθούν διάφορα ανομήματα που δεν θα μπορούν να ξεπλυθούν. Ελπίζω να ισχύει το πρώτο, αν και δεν το πιστεύω.
    Σας ζητώ λοιπόν αν σας έχει απομείνει λίγο αξιοπρέπεια να απέχετε απ΄όλη αυτή τη διαδικασία και να φύγετε με ψηλά το κεφάλι. Αν όχι ζω για τη στιγμή που θα ανεβείτε στο μπαλκόνι για να προσφωνήσετε τον αγαπητό σας κ. Ντερέκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ SUPER MARKET ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΦΑΓΕ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΕΛΑΡΟ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Ευθυμίου, περιμένω με ανυπομονησία τη στιγμή που θα φιλιέστε με τον υποψήφιο σας κ. Ντερέκα. Οφείλω δε να σας τονίσω ότι θα βρίσκομαι δίπλα στον κ. Μπούτση για να του συμπαρασταθώ και να τον κρατήσω για να μην λιποθυμήσει από την έντονη συγκίνηση.
    Φιλική συμβουλή κρατήστε το μούσι μη σας δαγκώσει το μάγουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΘΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γελοιοι ολοι κριμα αποδεικνυεται ποιος εχει παντελονια ΚΑΙ ποιος οχι. που ειναι η αξιοπρεπεια??? θα μας δουλευετε περι ενοτητας και κουραφεξαλα κωλοτουμπες.το κανει για το κομμα που ουτε καν τον καλεσε θα πεσουν πολλα γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργο ψυχραιμία! Οι άνθρωποι ξαναζούν την παιδικά ηλικία και νομίζουν ότι θα καταφέρουν να βρεθούν στον αφρό σπέρνοντας διχόνοια στους άλλους.
    Έχουν κυριολεκτικά πανικοβληθεί.
    Σπαρταράν και αφρίζουν.
    Ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδια τι τραμπουκισμος ειναι αυτος ουτε η χουντα δεν τα εκανε αυτα. να βγαζουν τα θετικα και στημενα σχολια και αυτα που κατακρινουν να τα λογοκρινουν. κριμα γιατι το κανουν νεοι ανθρωποι.
    δεν εχουμε μνημη χρυσοψαρου
    στισ 19 Μαρτιου γραφει για το πνεμαυτικο κεντρο και υπονοουμενα.
    στις 24 Μαιου απαντα το μοσχατο live στο ko A.Μπουτση για το διορισμο του και ως προς την ενοχληση του για τα ανωνυμα σχολια το μοσχατο live γραφει 'Οι αναρτήσεις μας βρίσκονται στο blog και ο καθένας μπορεί να τις διαβάσει και να μας πει αν κρίνονται ως συκοφαντικές. Το ίδιο και τα σχόλια, επώνυμα ή ανώνυμα που φιλοξενούμε. Ο καθένας κρίνεται βάσει αυτών που γράφει.'ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ
    στις 27 Μαιου ελεγε οντερεκας για τα χρισματα και τις διαδιακασιες
    στις 7 Ιουνιου το μοσχατο live εγραφε για την ανακυκλωση και κατεκρινε
    στις 30 Ιουνιου ο κος Ντερεκας απανταγε στο δημαρχο ειχαν προηγηθει οι κομματικοι σωληνες υπονοουμενα κτλ οι υπογραφες διαγραφης λογω υποθεσης Φακανα το φτυσιμο του Πασοκ και πολλα αλλα.
    Δυστυχως βοθριασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα, αυτό ήταν το ανέκδοτο της ημέρας!!! Ευθυμίου-Ντερεκας... Αχαχαχαχα!!! Είναι σαν να λέμε ότι συμφιλιώθηκε ο Ποπάυ με τον Βρούτο, οι Καπουλέτοι με τους Μοντέγους, οι Ισραηλινοί με τους Παλαιστίνιους...
    Και δεν πρόκειται παιδια για θέμα συμφιλίωσης αλλά για καθαρή ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! Πάνε και προσκυνούν εκεί που κάποτε έφτυναν... Βλέπεις, με τον Άρη να ανεβαίνει επικίνδυνα την καρεκλίτσα την είχαν ξεγραμμένη... Το ξύλινο ύφος τους, η τρισάθλια πάγια τακτική τους και οι αλληλοβρισιές μεταξύ τους δεν ήταν αρκετές για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Έτσι αποφάσισαν να αφήσουν τις μεταξύ τους ίντρικες και να ενώσουν τις Α-δυναμ-ιες τους (και όχι τις δυνάμεις τους) για "το καλό του τόπου"... Δεν ξέρετε, όμως, κύριοι πως όταν πολλαπλασιάζεις έναν ακέραιο με ένα μηδενικό, το γινόμενο είναι πάντα μηδέν; Ακόμη χειρότερα, στη δική σας την περίπτωση δεν υπάρχει ακέραιος παρα δύο μόνο μηδενικά!!! Μηδέν από μηδέν, μηδέν.

    ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΡΕΚΑ (μην τσακωθείτε μεταξύ σας που προσφώνησα πρώτο τον κύριο Ευθυμίου, απλά προσπαθώ να διατηρώ την αλφαβητική σειρά), Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΟΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ! Η μόνη καρποφορία που θα έχετε από αυτή τη συνεργασία είναι ζιζάνια και τσουκνίδες. Είστε έτοιμοι, κύριοι, να βγείτε τώρα μπροστά στον κόσμο και να αναιρέσετε όλες τις θέσεις και τις απόψεις που είχατε ο ένας για τον άλλο ή θα κάνετε τα "κουφα βουνα" θυσιάζοντας τις απόψεις σας στο βωμό της δημαρχιακής καρέκλας;;;

    Δυστυχώς η κίνησή σας αυτή το μόνο που αναδεικνύει είναι την υποκρισία σας και σας κατεβάζει ακόμη χαμηλότερα, στα μάτια του κόσμου, της κοινής γνώμης. Εγώ, παντως, στη θέση σας θα ντρεπόμουν και να κυκλοφορήσω.

    Πάντως είστε πολύ τύχεροί που δεν έχετε φάει καμιά ντομάτα, καθ' ότι έχουν φτάσει 2.5 ευρώ το κιλό και ο κοσμάκης το σκέφτεται να σας τις πετάξει στη μούρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετά τη γαλάζια μάσα της ΝΔ έρχεται η πράσινη μάσα (και μάλιστα με δυο μασέλες), γιατί έτσι κι αλλιώς όλα για ΤΗ ΜΑΣΑ γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Σφυροερα εχεις καμια επαφη με την πραγματικότητα, τι ειναι αυτα που μας τσαμπουνας? Ακομα δεν εχεις καταλάβει τι έκανε ο αρχηγούλης σου? Σας πούλησε σαν αρνάκια όλους σας για να πάρει καλύτερη θεσούλα. Από εδώ και πέρα τέρμα το Ντερέκας, από εδώ και πέρα θα λέγεται κωλοτούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί διαχειριστες των blogs : Μοσχατο-live και Μοσχατοταύρος μαζί
    Επιτρέψτε μου να αφιερώσω κάποιες δηλώσεις τους στους κ.κ Ευθυμίου και Ντερέκα αλλά και να τις αφιερώσω και στο Δήμαρχο κ.Ταξιάρχη Παπαντώνη.
    Κύριε Ευθυμίου σας αφιερώνω δήλωση απο την επιστολή του κ.Ντερέκα πρός τοκ.Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους στίς 4/8/2010
    «Οι πολίτες που έχουν γνώση και κρίση ευχερώς θα αντιληφθούν ότι απλώς αναζητούσατε την ευκαιρία για μία «εφ’ όλης της ύλης» πολιτική και προσωπική επίθεση σε βάρος μου, ευελπιστώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα με πλήξετε ως υποψήφιο δήμαρχο και θα ευνοήσετε τον κηδεμονευόμενο από εσάς υποψήφιο δήμαρχο.»
    Κύριε Δήμαρχε
    Ποιος μπορει να πιστέψει ότι επιδιώκετε την ανανέωση επιθυμώντας να συνεχίσετε να ασκείτε τις αρμοδιότητες του δημάρχου μέσω του αντιπροσώπου σας, τον οποίο προορίζετε ως δήμαρχο, δίνοντάς του ως «προίκα» αυτούσια την ομάδα των επί σειρά ετών δημοτικών αξιωματούχων σας, οι οποίοι κατά δήλωσή σας αντέχουν στο χρόνο και τη φθορά και ήδη φωτογραφίζονται ως δημοτικοί σταρ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.
    Κύριε Ευθυμίου σας αφιερώνω δήλωση απο την επιστολή του κ.Ντερέκα πρός εσάς
    στις 27/7/10
    Είναι πρόκληση αυτός που χρησιμοποίησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να διοριστεί αυτός και η γυναίκα του με μισθούς πάνω απο 3000 ευρώ να αφήνει υπονοούμενα για άλλους ότι είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα αλλά ποιό ανήθικο και διπρόσωπο είναι να έχει το θράσος να ζητά το χρίσμα
    Κύριε Ντερέκα σας αφιερώνω δήλωση απο την επιστολή του κ.Δημάρχου πρός εσάς και τους δημοτικούς συμβούλους στίς 27/7/2010

    Οι μεταμορφώσεις σου βέβαια είναι γνωστές σε όλους. Μην ξεχνάς ότι στο μεγάλο θέμα της παραλίας άλλα υποστήριξες στην τοποθέτησή σου και άλλα ψήφισες στο τέλος, προς γενική κατάπληξη όλων όσων παρακολουθούσαν τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης, τις ανυπόστατες καταγγελίες σου τον περασμένο Νοέμβριο για «τοπικά πολιτικά κέντρα που εκφράζουν την καθεστωτική αντίληψη, εκβιάζουν και εκφοβίζουν», τις απέσυρες άρον-άρον για να αποφύγεις την διαγραφή σου από την παράταξη.

    Κύριε Ντερέκα σας αφιερώνω δήλωση απο την επιστολή του κ.Ευθυμίου πρός εσάς και το μοσχατιώτικο λαό
    Όσον αφορά τη σύζυγό μου, «δυστυχώς δεν πήρα την άδεια σου ώστε να φροντίσω να μη δουλεύει όταν τη γνώρισα». Εργαζότανε σαν φοιτήτρια με σχέση μαθητείας από το 1983 (εγώ υπηρετούσα τη θητεία μου) και έγινε μόνιμη το 1986, όντας και οι δύο ανύπανδροι και πριν να έχω ακόμα εκλεγεί στο ΔΣ.
    Μπορείς να με κρίνεις και κατακρίνεις για οτιδήποτε εκτός από την εντιμότητά μου, την ηθική μου και τον αγώνα που έχω κάνει για να πετύχω στη διάρκεια της ζωής μου.
    Επειδή περιμένω πολύ χειρότερες συκοφαντίες και λάσπη, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω μεγαλοδικηγόρους της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι η κρίση, το αλάθητο αισθητήριο και η αγάπη του κόσμου θα αντιληφθεί τα πραγματικά δεδομένα και θα εναντιωθεί στη συκοφαντική επίθεση.

    ΥΓ1. Θα ήτανε βέβαια αρκετά ενδιαφέρον να παρουσίαζε ο κάθε ένας προσωπικά και επίσημα, με στοιχεία, πώς πέρασε σε σχολές, πώς διορίστηκε, πόσο δούλεψε, πόση παρουσία είχε στην εργασία του κλπ. Πόσες δημόσιες θέσεις κατείχε και με τι προσόντα
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟIA ANTΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    Υ.Γ ΜΟΣΧΑΤΟ-LIVE MH ME ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναζητόντας τη ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ.
    Σήμερα 17 του μηνός γορτή της Σοφίας,της Ελπίδας αποφασίσθηκε ο γάμος. Σείσθηκε το Μοσχάτο από το αναπάντεχο γεγονός. Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ δέχθηκε τον Ευθυμιου να είναι στο συνδιασμό του. Η μάλλον το αντίθετο. Ειδατε το Μοσχατο Live πως έκανε το κολαζ. Εκ δεξιων ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ και εξ ευωνύμου ο Ευθυμίου. Πρώτη η δήλωση του ΝΤΕΡΕΚΑ και μετά του Ευθυμίου έτσι για να μη ξεχνιόμαστε ντε. To blog μεχρι χθες Ντερεκικό τώρα και λίγο Ευθιμιακό. Ορε Μπούτση δουλειά που σε περιμένει ν αλλάξεις τα πράγματα. Ξέχασε τις υποσχέσεις που έλαβες, τώρα απο ότι συμπεραίνω τρίτος και καταιδρωμένος. Τι έγινε με εκείνες τις ανακοινώσεις σας. Παραλίγο να μηνυθειτε και ω του θαύματος για το καλό της πατρίδας, α όχι του Μοσχάτου, έκανα λάθος, ξεχάσατε τα βρισίδια και τις μαλακιες που μας βοβαρδιζατε αμυνόμενοι, για το ποιος απο σας έχει δίκιο, για τα λεφτά που οικονόμησε για το παιδί του κομματικού σωλήνα κλπ. Και τι θα πείτε όταν οι επιστολές σας ξανακυκλοφορήσουν. Μήπως ανθρώπινο λάθος ή παρασυρθήκατε ως αντίπαλλοι μέχρι χθές. Θέλω να σας πω, πως σήμερα της Αγίας του Θεού Σοφίας είναι η δική μας μέρα και όχι η δική σας κατικατούρες της πολιτικής. Εμείς θα σας στείλουμε σπίτι σας γιατί εκείνο σας χρείαζεταιτώρα και όχι η νέα Δημοτική αρχή. Εκεί λοιπόν αγγαλιά με τις αναμνήσεις σας.
    Ο γάμος είναι δύσκολο πράγμα. Το ξέρετε βέβαια απο πρώτο χέρι, είναι λέι ένας διαρκής συμβιβασμός και πέστε μου πως σκέπτεσθε να τον ξεπεράσετε γιατί μόνο το διαζύγιο έχει πλέον απομείνει. Σκέφτομαι και κείνη τη προξενήτρα. Τάλεγε τάβαζε με το βλάχο έτσι τον αποκαλούσε μέχρι χθές και σήμερα αποφάσισε το γάμο. Κουμπάρο βρήκατε ή ο γάμος ειναι πολιτικός ???? και αν κάνετε παιδιά βέπουμε.....Δυστηχώς προξενήτρα μου δεν προλαβαίνεται γιατί θα κρατήσει ΜΟΝΟ 52 ΗΜΕΡΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ-LIVE ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ
    Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και όπως έχετε διαπιστώσει, το Moσχάτο Live! κρατάει μια αντικειμενική στάση απέναντι στους υποψήφιους:
    Οι δύο άνδρες μίλησαν και διαπίστωσαν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν και προχώρησαν στην σύμπραξη των δυνάμεών τους

    Ευχόμαστε το παράδειγμα των δύο ανδρών να το ακολουθήσουν και άλλες παρατάξεις, ώστε η πόλη να έχει δυνατούς συνδυασμούς, με ικανά στελέχη, έτοιμα να προσφέρουν. Θα χαιρετήσουμε ανάλογες κινήσεις, όπως αυτή.
    PE BAΣΙΛΗ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΤΟΣΥΝΩΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ...ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΣΘΥΡΟΕΡΑ.!!
    ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΙΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΣΥΝΩΚΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΕΚΑ.ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΝΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ.ΑΛΛΑ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΤΟΥ ΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑ.Α ΡΕ ΤΟΣΥΝΩΚΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καταλαβαίνω ότι το νέο δεν είναι ευχάριστο για μερικούς που είχαν ελπίδες και τις βλέπουν τώρα να σβήνουν και σέβομαι τον πανικό και την αγωνία τους, αλλά άμα καταλαβαίνετε ότι δεν φτάνουν 5-10 γραμμές για να αναπτύξετε πειστικά αυτό που θέλετε να πείτε, αλλά παιδεύεστε και γράφετε ολόκληρα κατεβατά ...αφήστε τα καλύτερα γιατί πιάνετε τον χώρο και κανείς δεν πρόκειται να καθίσει να τα διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ

    Κύριε Ευθυμίου,
    με την αυτοδιαφήμιση που κάνατε στις επιστολές σας κατά του υποψηφίου σας κ. Ντερέκα, σταθήκατε ιδαίτερα στο θέμα της αξιοπρέπειας και του ήθους σας. Αν θεωρείτε ότι η κίνηση την οποία κάνατε σας τιμά και σας προσθέτει κάτι στην αξιοπρέπειά σας, τότε δυστυχώς ζείτε σε εικονική πραγματικότητα. Πιστεύετε ειλικρινά ότι υπάρχει σήμερα άνθρωπος στο Δήμο μας που να θεωρεί ότι η παρά φύση σύμπλευσή σας έχει αγνές προθέσεις και γίνεται για το καλό του τόπου και της παράταξης.
    Πραγματικά θα ήθελα να κοιταχτείτε στον καθρέπτη και κατόπιν να ρωτήσετε τη γυναίκα και τα παιδιά σας αν αισθάνονται περήφανοι για την απόφασή σας να συμπορευτείτε με τον υβριστή σας.
    Λυπάμαι ειλικρινά ... Δυστυχώς ο ξεπεσμός σας δεν έχει όρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Κ. ΜΠΟΥΤΣΗ

    Αγαπητέ Αντώνη, πραγματικά κατέβαλα προσπάθειες να απευθυνθώ σε σένα σοβαρά αλλά κάτι δεν με αφήνει.
    Είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρεις ατέλειωτες στιγμές γέλιου στις ερχόμενες εκλογές.
    Σε παρακαλώ να περάσεις από τη γειτονιά μας συντροφιά με το συναγωνιστή σου κ. Ντερέκα και να φιληθείτε με πάθος, ώστε να πάψουν οι κακοπροαίρετοι να αμφισβητούν τις αγαθές σας προθέσεις.
    Κατά πληροφορίες μου δε, θα μιλήσεις με αδιάψευστα στοιχεία ότι εκείνος που περιφερόταν στο Μοσχάτο και κατηγορούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ το Ντερέκα ήταν σωσίας σου, βαλτός από τον Κρεμμύδα για να σας εκθέσει.
    Έχω μάθει δε ότι συγκεντρώνεις στοιχεία για να αποδείξεις ότι οι επιστολές που όλοι θαυμάσαμε γράφτηκαν από τρίτους επίσης βαλτούς από τους εχθρούς σας, αλλά ο φόρτος εργασίας στο Δημαρχείο δεν σας επέτρεπε να βγείτε να τις ανακαλέσετε.
    Μην ανησυχείς όμως. Τόσο εσύ Αντώνη, όσο και ο Ανδρέας και ο Θανάσης έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Ότι κι αν πείτε σας πιστεύουμε. Ο πρότερος έντιμος βίος μας έχουν πείσει.
    Φίλε Αντώνη, προχώρα αγέρωχος. Όπως έμαθα ο σωσίας σου έχει ήδη συλληφθεί και σε τοποθετεί καθαρό πλέον δίπλα στο καλό σου φίλο, σύντροφο, συναγωνιστή και αγνό προστάτη της πόλης Ντερέκα. Μπορείτε πλέον να αγκαλιαστείτε χωρίς φόβο. Αφήστε το πάθος να ξεχειλίσει. Η πλεκτάνη εναντίον σας αποκαλύφθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το κομματόσκυλο ο Ντερέκας εχει μεγάλες διασυνδέσεις με την Ιπποκράτους... ΜΗΗΗΗΗΠΩΣΣΣΣ....... λέω μήπως πήγε κι έκανε παράπονα στη "μαμα" και τον φορτώσαν στον Ευθυμίου άρων άρων?? Λέω, μήπως.... Α ρε μαύρο που θέλετε και οι δυο!!! ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΑΡΑΧΝΟ!!!!!!!!!!!! Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να πετάξετε τα παντελόνια και να βάλετε φουστίτσα, για να επιβεβαιώσετε και στην πράξη τις "γυναικουλίστικες" τακτικές σας!!!

    Μ - Α - Υ - Ρ - Ο ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΩΧΩΧΩΧ!!!!!! ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΚΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    Αγαπητοί μου δημότες,
    Μετά τη δίμηνη παραμονή μου στο νησί της Τήνου, επέστρεψα κοντά σας.
    Αισθάνομαι μετά από τόσο καιρό την ανάγκη να σας απευθύνω το σεμνό αυτό μήνυμα και να αποκαταστήσω την αλήθεια για όσα διαδραματίστηκαν στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα.
    Άσπονδοι εχθροί του καλού παιδιού μου και αγαπητού μου Ανδρέα προσπάθησαν, ευτυχώς χωρίς επιτυχία, να δημιουργήσουν σύννεφα καπνού στη σχέση μου με το άλλο παιδί μου Θανάση Ντερέκα. Προσπάθησαν να εμφανίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας και να χαλάσουν την οικογένεια μου, που με τόση αγάπη έχω δημιουργήσει.
    Και για να μη σας κουράζω αγαπητοί μου δημότες οφείλω να σας εξομολογηθώ τι συνέβη.
    Χάκερ εισήλθαν στο προσωπικό μου κομπιούτερ, έσπασαν τα αρχεία μου συνέταξαν και δημοσίευσαν τις περιβόητες δήθεν επιστολές μου, με τις απίστευτες καταγγελίες κατά του υιού μου Θανάση, χωρίς δυστυχώς ούτε οι γραμματείς μου ούτε οι νομικοί μου σύμβουλοι να μπορέσουν να τους εντοπίσουν.
    Πιστέψατε έστω και για μία στιγμή αγαπητοί μου δημότες ότι οι καταγγελίες αυτές είχαν διατυπωθεί με τη δική μου γραφίδα; Είναι ποτέ δυνατόν εγώ που γνωρίζετε την απεριόριστη αγάπη μου προς το Θανάση, να στραφώ εναντίον του ;
    Σε κάθε περίπτωση δημότες μου και για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σας καλώ τη Δευτέρα και ώρα 10π.μ. στο Δημαρχείο στο παράθυρο προς την Αγ. Γερασίμου όπου ενώπιόν σας θα ανταλλάξω επί μία ώρα αγκαλιές με το Θανάση (εφόσον το επιθυμεί) με τον Ανδρέα να αναλαμβάνει το ρόλο του χειροκροτητή και τον Μπούτση το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
    Με ειλικρινή αισθήματα
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ

    Αγαπητέ μου δήμαρχε, ασφαλώς και δέχομαι την πρόσκλησή σου και μάλιστα προτείνω οι αγκαλιές μας να επαναλαμβάνονται καθημερινά μέχρι να πειστεί και ο τελευταίος άπιστος.
    Πιστεύεις αξιολάτρευτέ μου δήμαρχε ότι θα πίστευα ποτέ ότι εσύ ήσουν ο συντάκτης των επιστολών ;
    Δήμαρχε μου ή καλύτερα πατέρα μου, αυτοί οι άτιμοι οι χάκερ έκαναν το ίδιο και σε εμένα και με εμφάνισαν ως συντάκτη των επιστολών. Ξέρω όμως ότι δεν θα σε έπειθαν αφού γνωρίζεις την ποιότητα του χαρακτήρα μου, που πολλάκις έχει εξυμνήσει.
    Σε ευχαριστώ για την αγάπη και τη θέρμη σου, τρυφερέ μου δήμαρχε και ελπίζω πλέον κανείς να μη διαταράξει πλέον την αγαστή μας συνεργασία και σχέση.
    Ξέρω ότι θα μου προτείνεις καλέ μου να ηγηθώ κάτω από τον αδελφό μου Ανδρέα το ψηφοδέλτιο μαζί με τον αληθινό σου υιό και δεν θα σου το αρνηθώ. Ξέρω ότι αλαλάζοντας πάνω στη σκηνή θα προτείνεις συγκινημένος το όνομά μου και το πλήθος κόσμου από κάτω θα ζητωκραυγάζει.
    Σε ευχαριστώ πραγματικά ιστορικέ μου ηγέτη
    Με τιμιότητα και ντομπροσύνη
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ
    Θεωρώ ανάξιο λόγου να σου αναφέρω ότι εκείνος που γύρναγε στα καφενεία και σε έβριζε αλλά και έκανε συναλλαγές με άλλους υποψηφίους, ήταν ελεεινός και τρισάθλιος σωσίας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τι καταφερνει ενας τυχαρπαστος ενας νεος ευελπης πολιτικαντης-λαμογιο και ενας πουλημενος σε συνειδηση και εργα??? τον γαμο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ
    Νπραβο σας περιμενω να δω ποιοι εχουν ηθος και ποιοι θα ακολουθησουν σε αυτη την παρωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. **************************************
    **************************************
    ** ΑΡΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! **
    ** ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ! **
    **************************************
    **************************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σε τέτοια φαινόμενα πολιτικής παρακμής και ισοπέδωσης της αξιοπιστίας, το μόνο το οποίο αρμόζει είναι η απάντηση μέσα από την ΚΑΛΠΗ.
    Με ποιο πολιτικό ανάστημα θα απευθυνθούν στα ίδια πρόσωπα να ισχυρισθούν μετά τα όσα δημόσια ελέχθησαν ότι αυτά αποτελούν παρελθόν.
    Εκτιμώ ότι παρελθόν πρέπει να διαμορφώσει το αποτέλεσμα το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου καταργώντας την φαινιμενική ενότητα, ώστε με την μη εκλογή τους να ακούσουμε και να μάθουμε την συνέχεια.... που διεκόπη για εκλογικούς λόγους....... .
    Πιθανόν ο επανελθών να απαιτήσει την αποπομπή του επικεφαλής Ανδρέα ως αποτυχόντα και να διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης.... .
    Άλλωστε είναι ο μόνος δρόμος για να πετύχει το στόχο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α.ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ
    Θ.ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ?Ο ΤΟΣΥΝΩΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ-LIVE ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτά όλα που βλέπουμε και ακούμε, σε γενικότερο επίπεδο είναι το αποτέλεσμα του κοινωνικού εκπεσμού που διατρέχει και διαπερνά τους Έλληνες, και που προέκυψε ως αποτέλεσμα της πολιτικής διαφθοράς και της ανυπαρξίας των κομμάτων.
    Αυτό βιώνουμε και στο Μοσχάτο, όπου η αρχομανία άνθησε με δυσκολίες και τώρα πιά κυριαρχεί πανεύκολα και πανηγυρικά ελλείψει μιας λειτουργίας με πολιτικές αρχές, θέσεις και επιλογές.
    Για το ποιος θα είναι ο "ηγεμόνας" διαγκωνίζονται και ξεκατινιάζονται και κανένας δεν ασχολείται με το τι πρεσβεύει ο κάθε συνδυασμός.
    Να μιλήσουμε για Παράταξη θα ήταν ύβρης, καθώς στην περίπτωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ φρόντισαν οι κομματικοί ινστρούχτορες να την διαλύσουν.
    Μια Τ.Ο Μοσχάτου (ή Δ.Ο αν προτιμάτε τη σύγχρονη ονομασία) που ποτέ δεν έδρασε πολιτικά τα τελευταία χρόνια, αλλά που όμως διακρίθηκε στην επώαση και επικράτηση του παραγοντισμού, τη συντήρηση υποτελούς σχέσης της προς τον Δήμαρχο, την ταύτιση της τοπικής οργάνωσης με τη δημοτική αρχή, κλπ.
    Ειδικά τα τελευταία χρόνια ή Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου όχι μόνον στήριξε όλα αυτά και ανέχθηκε τις φιλοδοξίες κάποιων, που εξέθεταν το Κίνημα προς τα έξω, αλλά για πρώτη φορά συμμετείχε σε συγκεκριμένες επιλογές προσώπων για τον δημαρχιακό θώκο, μεταβαλλόμενη ουσιαστικά σε βαστάζο, προαγωγό και εκτελεστή διαφημιστικής καμπάνιας.
    Σε όλα αυτά συνηγόρησε το Κεντρικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα είναι και υπεύθυνο για ότι προκύψει.
    Το αν άφησε από επιλογή ή από αδυναμία να συμβούν όλα αυτά, δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που μετράει είναι το τι συνέβη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και το τι θα συμβεί και πάλι (και μάλιστα με μεγαλύτερη αγριότητα και πολιτικό κόστος λόγω «μνημονίου», κοκ).
    Για να μην πάμε σε πιο παλιά παραδείγματα, ας αρκεστούμε στην επισήμανση ότι εδώ και 11 μήνες το ΠΑΣΟΚ είναι παντελώς γυψαρισμένο και σε καθεστώς αφωνίας.
    Υπάρχει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι Οργάνωση ΠΑΣΟΚ.
    Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι θέλει ένα ΠΑΣΟΚ παραγόντων και μια οργάνωση αποδυναμωμένη, που σαν μόνο καθήκον έχει κάποιες τυπικές διαδικασίες έναντι των ψηφοφόρων - πελατών.
    Πολιτική συζήτηση και ζύμωση (ή έστω μια έγκαιρη παρέμβαση και ενημέρωση) για το Μνημόνιο, το Ασφαλιστικό, για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, θεωρήθηκαν πράγματα όχι απαραίτητα
    Και ήρθε η ανύπαρκτη Κεντρική Οργάνωση να επιβάλει τρόπο επιλογής και συνεντεύξεις υποψηφίων για το δημαρχιακό αξίωμα, λες και επέλεγε προσωπικό στα Goody’s ή την ομορφότερη στα καλλιστεία για την Star Έλλας, η μέσω δημοσκοπήσεων (!) τον δημοφιλέστερο παράγοντα.
    Μακριά από πραγματικές πολιτικές διαδικασίες που ενώνουν την Οργάνωση και καταργώντας ή παραβλέποντας εξ υπολογισμού ακόμη και τις εμβρυϊκές κομματικές εντολές Ραγκούση για την αποφυγή Μελών του ΠΑΣΟΚ από πρώιμο προεκλογικού αγώνα.
    Και αυτοί που τραπέζωναν και δημοσκοπούσαν έγιναν αποδεκτοί ως υποψήφιοι που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ στην τοπική κοινωνία.
    Και όσοι σεβάστηκαν τέλος πάντων και 2-3 πράγματα από αυτά που έλεγε το Κεντρικό ΠΑΣΟΚ, έγιναν αντάρτες.
    Το τι θα γίνει στις εκλογές και κυρίως τι θα προκύψει ως παραγόμενο αποτέλεσμα για το νέο δήμο, είναι προφανές ότι θα είναι κάτι το καχεκτικό.
    Το τι θα γίνει περαιτέρω στο ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου είναι ολοφάνερο, αφού ήδη οι πολιτικές, κομματικές και ανθρώπινες σχέσεις έχουν διαρραγεί.
    Το ζήτημα είναι να μην αφήσουμε τους υπαίτιους αυτών των εξελίξεων να παραστήσουν τους ανήξερους… και ίσως – ίσως τους πρωτοστάτες μιας εκ των υστέρων συμφιλίωσης…
    Πρέπει τα μέλη της Οργάνωσης παραδειγματικά να τιμωρηθεί το «δίδυμο» της Πασοκικής εξαθλίωσης στο Μοσχάτο.
    Είτε πήγαν με αυτόν που πήρε το χρίσμα, είτε πήγαν με τον αντάρτη, είτε πήγαν με τον «περιφερόμενο» εραστή του απολεσθέντα παράδεισου.
    Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη.

    * Astroboy *

    (δυστυχώς η ανωνυμία - υπό τις τρέχουσες συνθήκες - φαντάζει αναγκαστική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και σταματήστε τις προεγκρίσεις...
    Τι χειρότερο μπορεί να γραφεί από ήδη αποδεκτά και δημοσιευμένα σχολια;

    * Astroboy *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πως λεγονται αυτοι που καταγγελουν ανθρωπους νοοτροπιες μιλανε για σαπια συστηματα και απαξιωμενους ανθρωπους??? και κατεβενουν απο κατω τους?? ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ και η διαδικασια ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Τζενη Σφυροερα Καραβασελα Πατσουρακη Σαββα Χριστοπουλε Περικλη ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?? τα συμμεριζεστε?? Πως νιωθετε που σας πουλησαν και σας αγορασαν?? Πουσας χρησιμοποιησαν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. κ Τουφεξίδη, θα μου επιτρέψετε να σας κάνω μια πρόταση.
    Όλα αυτά τα σχόλια μπορείτε μετά τις εκλογές να τα εκδώσετε σε τόμο με τίτλο "Ο κύκλος των χαμένων" (σκέτο) και με τα έσοδα να χρηματοδοτήσετε τα παλληκάρια ένθεν και ένθεν που έχασαν τα διχίλιαρα, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες μέχρι να το συνειδητοποιήσουν.
    Εύχομαι περαστικά και προπάντων υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητέ διαχειριστή του "Μοσχάτο - Ταύρος Μαζί" έχω στείλει ένα σχετικά μακροσκελές σχόλιο το οποίο αν και σου στάλθηκε πριν το σύντομο σχόλιο που έκανα για άρση των προεκρίσεων (18-9-10, ώρα 11:29 πμ) δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

    * Astroboy *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτά όλα που βλέπουμε και ακούμε, σε γενικότερο επίπεδο είναι το αποτέλεσμα του κοινωνικού εκπεσμού που διατρέχει και διαπερνά τους λληνες,
    και που προέκυψε ως αποτέλεσμα της πολιτικής διαφθοράς και της ανυπαρξίας των κομμάτων.
    Αυτό βιώνουμε και στο Μοσχάτο, όπου εκτός των γενικών διαπιστώσεων, η αρχομανία που άνθησε με δυσκολίες, τώρα πιά κυριαρχησε πανεύκολα και πανηγυρικά ελλείψει μιας λειτουργίας με πολιτικές αρχές, θέσεις και επιλογές.
    Για το ποιος θα είναι ο "ηγεμόνας" διαγκωνίζονται και ξεκατινιάζονται και κανένας δεν ασχολείται με το τι πρεσβεύει ο κάθε συνδυασμός.
    Να μιλήσουμε για Παράταξη θα ήταν ύβρης, καθώς στην περίπτωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ φρόντισαν οι κομματικοί ινστρούχτορες να την διαλύσουν.
    Μια Τ.Ο Μοσχάτου (ή Δ.Ο αν προτιμάτε τη σύγχρονη ονομασία) που ποτέ δεν έδρασε πολιτικά τα τελευταία χρόνια, αλλά που όμως διακρίθηκε στην επώαση και επικράτηση του παραγοντισμού, τη συντήρηση υποτελούς σχέσης της προς τον Δήμαρχο, την ταύτιση της τοπικής οργάνωσης με τη δημοτική αρχή, κλπ.
    Ειδικά τα τελευταία χρόνια ή Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου όχι μόνον στήριξε όλα αυτά και ανέχθηκε τις φιλοδοξίες κάποιων, που εξέθεταν το Κίνημα προς τα έξω, αλλά για πρώτη φορά συμμετείχε σε συγκεκριμένες επιλογές προσώπων για τον δημαρχιακό θώκο, μεταβαλλόμενη ουσιαστικά σε βαστάζο, προαγωγό και εκτελεστή διαφημιστικής καμπάνιας.
    Σε όλα αυτά συνηγόρησε το Κεντρικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα είναι και υπεύθυνο για ότι προκύψει.
    Το αν άφησε από επιλογή ή από αδυναμία να συμβούν όλα αυτά, δεν έχει καμιά σημασία.
    Αυτό που μετράει είναι το τι συνέβη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και το τι θα συμβεί και πάλι (και μάλιστα με μεγαλύτερη αγριότητα και πολιτικό κόστος λόγω «μνημονίου», κοκ).
    Για να μην πάμε σε πιο παλιά παραδείγματα, ας αρκεστούμε στην επισήμανση ότι εδώ και 11 μήνες το ΠΑΣΟΚ είναι παντελώς γυψαρισμένο και σε καθεστώς αφωνίας.
    Υπάρχει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι Οργάνωση ΠΑΣΟΚ.
    Από την πραγματικότητα αυτή, προκύπτει ότι η Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προτιμά τους παραγόντων και μια οργάνωση αποδυναμωμένη, που σαν μόνο καθήκον έχει κάποιες τυπικές διαδικασίες έναντι των ψηφοφόρων - πελατών.
    Πολιτική συζήτηση και ζύμωση (ή έστω μια έγκαιρη παρέμβαση και ενημέρωση) για το Μνημόνιο, το Ασφαλιστικό, για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, θεωρήθηκαν πράγματα όχι απαραίτητα!
    Και ήρθε η ανύπαρκτη Κεντρική Οργάνωση να επιβάλει τρόπο επιλογής υποψηφίων δημάρχων με σειρά ακροάσεων και συνεντεύξεων με τους διεκδικούντες το δημαρχιακό αξίωμα, λες και επέλεγε προσωπικό στα Goody’s ή την ομορφότερη στα καλλιστεία για την Star Έλλας, και με απόκρυφες δημοσκοπήσεις τον δημοφιλέστερο παράγοντα και όχι τον ικανότερο.
    Μακριά από πραγματικές πολιτικές διαδικασίες που ενώνουν την Οργάνωση!
    Καταργώντας ή παραβλέποντας εξ υπολογισμού ακόμη και τις κομματικές εντολές Ραγκούση, σύμφωνα με τις οποίες κανένα μέλος του ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να ξεκινήσει πρώιμο προεκλογικό αγώνα.
    Στο Μοσχάτο βέβαια οι φιλόδοξοι παράγοντες ΚΑΙ τραπέζωναν, ΚΑΙ δημοσκοπούσαν, ώσπου εκβιαστικά έγιναν αποδεκτοί ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
    Όσοι σεβάστηκαν τέλος πάντων και 2-3 πράγματα από αυτά που έλεγε το Κεντρικό ΠΑΣΟΚ, έγιναν αντάρτες, αναγκασμένοι να πράξουν έτσι από αξιοπρέπεια και κόντρα στο βρώμικο παρασκήνιο.
    Το τι θα γίνει στις εκλογές και κυρίως τι θα προκύψει ως παραγόμενο αποτέλεσμα για το νέο δήμο, εκ προοιμίου φαντάζει καχεκτικό.
    Το τι θα γίνει περαιτέρω στο ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου είναι ολοφάνερο, αφού ήδη οι πολιτικές, κομματικές και ανθρώπινες σχέσεις έχουν διαρραγεί.
    Το ζήτημα είναι να μην αφεθούν οι υπαίτιοι αυτών των εξελίξεων να παραστήσουν τους ανήξερους… και ίσως – ίσως τους πρωτοστάτες μιας εκ των υστέρων συμφιλίωσης…
    Αμέσως μετά τις εκλογές και σε πλατιά ολομέλεια τα μέλη της Οργάνωσης (είτε πήγαν με αυτόν που πήρε το χρίσμα, είτε πήγαν με τον αντάρτη, είτε πήγαν με τον «περιφερόμενο» εραστή του απολεσθέντα δημαρχιακού παραδείσου) πρέπει τιμωρήσουν με παραδειγματικό και πολιτικό τρόπο το γνωστό «δίδυμο» της Πασοκικής εξαθλίωσης στο Μοσχάτο...
    Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη, για όλους.

    * Astroboy *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καθαρόν πράγμα δεν είναι ό,τι επλύθη, αλλ’ ό,τι δεν ελερώθη.
    Δημήτριος Καμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας Γνωμικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟΤΑΥΡΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΤΟ -LIVE ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΤΕΡΕΚΙΚΑ ΝΕΑ.ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ,ΚΟΨΙΑΥΤΗΣ,ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ,ΔΕΜΕΝΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΤΕΡΕΚΑ.ΠΑΙΖΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΒΑΣΕΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΩΚΑΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αμάν βρε Χάρη! Πάλι γκρινιάζεις ανεξάρτητε - μαχόμενε δημοσιογράφε που χρησιμοποιείς το blog σου για να αποθεώνεις τον Κρεμμύδα σε κάθε ευκαιρία?
    Δεν καταλαβαίνεις δηλαδή οτι τα σχόλια σου στρέφονται εναντίον της ιδιότητας σου ως "δημοσιογράφου" αλλά και ενάντια στην εικόνα που οφείλεις να έχεις σαν υποψήφιος???
    Πώς να σου στείλει μετά κάποιος κάτι να δημοσιεύσεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τελικά υπάρχει διαχειριστής του blog που να απαντάει σε ερωτήσεις επισκεπτών ή σχολιαστών. Αγαπητέ σου έστειλα ένα σχόλιο. Το έλαβες, ναι ή όχι; Θα το δημοσιεύσεις ναι ή όχι; Μια απλή απάντηση είναι την οποία μπορείς να δώσεις με σύντομο τρόπο, σαν και αυτόν που χρησιμοποιείς για να κάνεις αποδεκτα διάδορα σχόλια, μεταγενέστερα του δικού μου. Ευχαριστώ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Για τον φίλο 722.Ολα τα σχόλια έχουν δημοσιευθεί εκτος 3 που ειτε περείχαν υβριστικές εκφράσεις είτε αναφέρονταν σε οικογενειακά ζητήματα. Αν ήταν σε αυτά λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τα δημοσιεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ti ennoeis 4 57 den sthrizoun thn upopsifiothta ntereka??? afou den katebainei o nterekas tha einai apo arxhgos tous sunupopshfios tous osoi tuxon kateboun sauta ta gomora kai ta sodoma. den akolouthoun logika thn sugxwneush tou ston andrea \auto pou den kseroume einai poies diadikasies eginan(an eginan)kai egine auth h kolegia sumfwnhsan sauto oloi mazi to phre panw tou o nterekas to idio fusika isxuei kai gia thn pleura euthumiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κύριοι μέσα από την εκλογική διαδικασία οι δημότες θα επιλέξουν τους πιο άξιους, τους πιο ικανούς και κυρίως αυτούς που έχουν θέληση για να υπηρετήσουν τον δήμο και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά των δημοτών.
    Οι εμπαθείς, οι εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις, γεγονότα και μικρότητες του χτες, όλοι αυτοί που την υπέρβαση την βλέπουν σαν "κωλοτούμπα" και προσπαθούν να τορπιλίσουν την ενότητα σπέρνοντας διχόνοια και συκοφαντία δεν έχουν θέση στα κοινά.
    Όταν ο λαός έχει όρεξη για "ξεκατινιάσματα" θα ψάξει να βρει "κυρα-Κατίνες" για διασκέδαση.
    Τώρα ο λαός ζητά ηγέτες, ψύχραιμους και νηφάλιους με θέληση, γνώση και αντοχές και απ' ότι φαίνεται τους βρήκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. το ακρως γελοίο...
    αυτός που κατηγορούσε για παράνομες αναθέσεις έργων.. και όλα τα υπόλοιπα
    στηρίζει αυτούς που κατηγορούσε!
    Οι κατηγορούμενοι τα αρνιόντουσαν όλα, τον αποκαλούσανε ψεύτη.. ότι ρίχνει λάσπη και συνεχίζανε να καταστρέφουνε λίγο-λίγο τον δήμο μας!
    Τελικά όλοι μαζί καταλήξανε να στηρίζουνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια happy family!
    Ολοι άγιοι??? 'Η όλοι ψεύτες??
    Κοιτάξτε λίγο τριγύρω σας.. το Μοσχάτο, τι λειτουργεί, τι πέθανε, τι ζημιά προκαλέσανε σε αυτά που εμείς τους πληρώνουμε για να τα φτιάξουνε και μετά να κρίνετε ποιος λέει αλήθειες και ποιός ψέμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kai poly kala kanete kyrie Toyfexidi pou den ta dhmosieyete!!! Ta ybristika sxolia den exoun kamia thesi edw mesa...
    Vevaia sto Moschato live exoun allou eidous epilektika kritiria. Sygkekrimena sto thema Eythymiou Ntereka epilegoun ta minimata kata tetoion tropo etsi wste na fainetai oti 9 stous 10 einai yper ths synenwsis twn gigantwn (ths vlakeias) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΘΥΡΟΕΡΑΣ19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:15 μ.μ.

    ΠΡΟς 12.56 18/9/2010 ΤΟ ΤΗΛ.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6977084789 ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ-LIVE ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ,ΚΟΨΙΑΥΤΗΣ,ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ,ΔΕΜΕΝΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ κ.ΝΤΕΡΕΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ..ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.
    ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τελικά όλα μέλι - γάλα.
    Ο κ. Παπαντώνης άλλαξε γνώμη!
    Αφ' ενός δεν θα κινήσει δικηγόρους και εισαγγελείς κατά του Ντερέκα, και αφ' ετέρου θα τον αφήσει να κοσμεί το Δημοτικό Συμβούλιο ως Πρόεδρος αυτού.
    Το ίδιο θα κάνει και η τρωθείσα αξιοπρέπεια του Ευθυμίου στοιχηματίζω.
    Ο Μπούτσης είναι πάντα ευλύγιστος, άρα ουδέν πρόβλημα...
    Οι υπόλοιποι της Δημοκρατικής Ενότητας - Συνεργασίας... χμμμ... ποιός τους λογαριάζει αυτούς!
    Τελικά ο κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο Ντερέκας.
    Γυρίζει στο μαντρί α) παραμυθιάζοντας το ΠΑΣΟΚ για την κομματική του εθνικοφροσύνη, β) παραμένει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου, αν και επιστρέφει σχεδόν μόνος και απορφανισμένος από οπαδούς, και γ) με εξασφαλισμένο κάποιον τίτλο στην περίπτωση εκλογικής νίκης του Ευθυμίου!


    * Astroboy *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ... ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΥΛΙΚΟΙ" ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ... ΕΞΩ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θανάση, είμαι ένας απ' αυτούς που πλησίασες πριν από λίγο καιρό και μου ζήτησες να συστρατευθούμε για να διώξουμε την αλητεία καθώς τους ανήθικους και ανίκανους απόγονους του Παπαντώνη. Επειδή είχα ακούσει για σένα κάποια πράγματα στο παρελθόν απέφυγα να σου απαντήσω άμεσα και σου ζήτησα να το σκεφθώ. Τελικά φάνηκε πόσο δίκιο είχα. Θανάση πίστεψέ με ότι η πράξη σου αυτή ήταν η πολιτική σου καταδίκη. Πες μου πως θα σε πιστέψει κάποιος στη συνέχεια; Δυστυχώς θα καταλήξεις μόνος σου παραδομένος στην απαξίωση όλων. Οι μόνοι που σου έχουν απομείνει είναι αυτοί που έχεις εξυπηρετήσει από τις θέσεις που κατείχες. Κανείς δεν σε θέλει για το χαρακτήρα σου ή για τις υπαρκτές ή ανύπαρκτες ικανότητές σου.Σου εύχομαι έστω και την τελευταία στιγμή να σκεφθείς την αξιοπρέπειά σου και το τι θα κληροδοτήσεις στην οικογένειά σου και να ανακαλέσεις αυτή την αδιανόητη απόφασή σου. Πίστεψέ με ότι θα βγεις νικητής και κυρίως θα κυκλοφορείς με το κεφάλι ψηλά στην πόλη αφού πιστεύω γνωρίζεις ότι καθημερινά όλοι σε βρίζουν εκτός από 2 ή 3 ευνοούμενούς σου γραφικούς.
    πραγματικά λυπάμαι για σένα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Παιδιά, τι να λέμε τωρα... αυτό το video τα λέει όλα!!!! Δείτε το, αξίζει!!!!

    http://moschatoplimmires.blogspot.com/2010/09/zougkla-oikogeneiaki.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στις 18/9/2010 2.40 πμ γράφτηκαν δύο πολύ έξυπνα σχόλια από ανώνυμο χρήστη και με τίτλο το ένα «ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» και το άλλο «ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ». Τα δύο αυτά σχόλια, ανεξάρτητα αν συμφωνεί η δεν συμφωνεί κανείς μαζί τους, ήταν γραμμένα με μεγάλη δόση χιούμορ και αρκετά ευρηματικά. Θεωρώντας, σαν διαχειριστής, ότι άπαντες κατάλαβαν ότι δεν ήταν πραγματικά από τον Δήμαρχο ή από τον κ. Ντερέκα και συνεπώς δεν προσβάλλουν τον θεσμό του Δημάρχου επέτρεψα την δημοσίευση τους. Έλα όμως που κάποιοι ενοχλήθηκαν στην οδό Κοραή με το «ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» και μου πρότειναν να το διευκρινίσω. Λοιπόν το διευκρινίζω και λέω ότι δεν είναι το συγκεκριμένο σχόλιο γραμμένο από τον Δήμαρχο κ. Παπαντώνη. Διευκρινίζω όμως και στους «ενοχλημένους» ότι «Όταν ένας άνθρωπος θέλει να κάνει χιούμορ, πρέπει αυτοί που είναι γύρω του να είναι εξίσου ευφυείς μ’ αυτόν, αλλιώς δεν πρόκειται να τον καταλάβουν». (James Stephens, 1882-1950, Ιρλανδός συγγραφέας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ 20 Σεπτεμβρίου 2010 3:09 μ.μ.

    Απίθανη χορωδία! Διέκρινα τις φωνές του Άρη, του Παναγιώτη, του Δημήτρη και μπάσος ήταν σίγουρα ο Σωτήρης.
    Μπράβο!
    Προτείνω να το τραγουδήσουν στην κεντρική ομιλία.
    Θα σκίσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πλακα κανετε, κυριε Τουφεξίδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή θέλετε να μας πείτε πως κάποιοι από κει μέσα το πιστέψαν;;;;;; Χαχαχαχαχα!!! Αυτό δεν είναι το ανέκδοτο της ημέρας, αλλά της σεζόν ολόκληρης!!! Θέλουν και εξουσία, πανάθεμά τους :D :D :D :D :D

    Έχετε απόλυτο δίκιο, κύριε Τουφεξίδη... άνθρωπος χωρίς χιούμορ ισούται με άνθρωπο που στερείται βασικών νοητικών ικανοτήτων :) Περαστικά σας, Κοραϊτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΕΠΠΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΟΤΙ ΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Θ.ΝΤΕΡΕΚΑ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Όταν ο άνθρωπος δεν έχει φιλότιμο, αυτά γίνονται!!! Και βέβαια, οι υποστηρικτές του θα αποδώσουν τη στάση του αυτή σε εγκράτεια "για το καλό της παράταξης..." Βρε μαύρο λέμεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. edw yparxei katakraugh kai gia emas tous 'agrammatous' pou de grafoume εις την Ελληνικήν alla xrhsimopoioume thn grafh ths genias twn 500 euro ta Greenglish? tha eprepe na ntrepontai orismenoi gia tetoiou eidous sxolia...alla an zousan se auth thn epoxh de tha egrafan kai tetoiou eidous sxolia......oso gia to gamo???? ......... me kefalaia grammata.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Μοσχάτου που είχε την αξιοπρέπεια να μην πάρει πίσω τίποτα από όσα έχει γραπτώς δηλώσει. Αυτή είναι η διαφορά ενός Δημάρχου από άλλους δύο που δεν θα γίνουν Δήμαρχοι. Αλήθεια τι απάντηση θα έδιναν ο κος Ευθυμίου και ο κος Ντερέκας σε μια αντίστοιχη ερώτηση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΤΕΡΕΚΑ ; ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟ;; ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Θ' ΑΡΠΑΞΕΤΕ.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ;;; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΓΙΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΠΑ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χάρη...θα απαντήσεις στο μήνυμα 18 Σεπτεμβρίου 2010 5:23 μ.μ. ?
    Ασκείς δημοσιογραφία ή προεκλογική εκστρατεία μέσα από αυτό το blog? Δικαίωμα σου ότι από τα δύο και να κάνεις, αλλά να μας πείς να ξέρουμε γιατί σαν υποψήφιος κρίνεσαι και για αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για τον αναγνώστη 18/09 5.23 και 21/9 12.23
    Να σου απαντήσω σε τι ερωτήσεις; Αυτές που συγχρόνως δίνεις και την απάντηση; Δεν έχει νόημα φίλε μου.ΔΕν έχω σκοπό να εμπλακώ σε διένεξη μαζί σου. Φαίνεται ότι είσαι προκατειλημμένος μαζί μου οπότε ψήφισε όποιον εσύ νομίζεις και άσε με εμένα. Οσο για την δημοσιογραφία, ποτέ δεν το έπαιξε δημοσιογράφος. Ενα μεράκι έχω και αν δεν σου αρέσει μη με διαβάζεις. Τι άλλο να πω; Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή