Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Μπροστά σε πολυ μεγάλο πλήθος κατοίκων (πάνω από 400 άτομα) έγιναν χτες 28 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" στην οδό Σολωμού 57.
Αφού ετελέσθη η δοξολογία από τον Σεβασμιότατο αρχιμανδρίτη Νικόλαο της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης ακολούθησε μια σύντομη ομιλία από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού Τζένη Παπαθεοδώρου και μετά ξεκίνησε την ομιλία του ο Αρης Κρεμμύδας.
Η ομιλία του Αρη ήταν καθαρά πολιτική και πλήρης ουσίας και πραγματικά έπιασε τον σφυγμό του κόσμου που χειροκρότησε παρά πολλές φορές τα λεγόμενα του. Σημαντικό χαρακτηριστικό της χτεσινής εκδήλωσης το γεγονός ότι ο κόσμος παρέμεινε μέχρι το τέλος  της ομιλίας αλλά ακόμα και μετά που τελείωσε κάτοικοι εξακολουθούσαν να έρχονται για να χαιρετήσουν τον Αρη και τους υποψηφίους συμβούλους που χτες παρουσιάσθηκαν στο λαό του Μοσχάτου.
Με την χτεσινή συγκέντρωση οι "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"  έδειξαν ότι πλέον έχουν κερδίσει  την προτίμηση των δημοτών και του Μοσχάτου μετά από αυτήν του Ταύρου και πλέον φαντάζουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κούρσα για την δημοτική αρχή.
 





14 σχόλια:

  1. Aρη και πάλι συγχαρητήρια. Χθές είσουν ανεπανάληπτος. Καλά έκανες ρε ΑΡΣΕΝΙΚΟ και τους τάχωσες. Τι νόμιζαν ότι θα τη βγάλουν καθαρή.
    Συνέχισε με τίς εκπλήξεις σου , με το καθαρό οραματικό σου λόγο και ο ανεξάρτητος συνδιασμός σου θα είναι ο νικητής των δημοτικών εκλογών.
    Σε χάρηκα χθές πολύ ρε μπαγάσα, όλα ήταν πάνω απο τις προσδοκίες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΡΕ ΑΡΗ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.!!!
    ΕΦΕΡΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ,
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑ,ΓΕΜΑΤΑ ΚΟΣΜΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ????
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΑΥΤΙΤΑΝΟΥΣ,ΣΟΜΑΛΟΥΣ,ΝΗΓΙΡΙΑΝΟΥΣ Κ.Α.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ??
    Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ.!!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ
    ΣΟΥΤΟΣ - ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΑΒΕΤΕ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ).
    ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΑΡΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΝ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Άρη, από αουτσάιντερ, να μπαίνει στον δεύτερο γύρο δεδομένου ότι στον Ταύρο ο Άρης, απ' ότι φαίνεται, θα περάσει κατά πολύ τον Σούτο και ο Ανδρέας δεν έχει δυναμική και θα περιοριστεί σε μικρό μονοψήφιο ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Ταυριώτη πράγματι ο Άρης έχει κάνει πολύ καλή συλλογή από πρόσωπα στον Ταύρο και έχει αναπτύξει την μεγαλύτερη δυναμική δεν ξέρω όμως τι κάνει στο Μοσχάτο ,φαίνεται ότι άμα μπή στον δεύτερο γύρο βγαίνει και δήμαρχος .
    Ο Ανδρέας πρέπει να ξαναδεί το ψηφοδέλτιο του Ταύρου .Δεν ξέρω αν έχει ο ίδιος εικόνα για τις αδυναμίες του ή αποκλείστηκε και δεν μπορεί να βρή προβεβλημένα στελέχη .ο 10.47 αναφέρει κοινοπραξία Ανδρέα - Σούτου ,άμα γίνει κάτι τέτοιο κλειδώνει δήμαρχος ο Ανδρέας αλλά μου φαίνεται δύσκολο γιατί ο Σούτος το έχει πάρει εγωιστικά .
    Ο Σούτος με τον Λιβάνιο δεν παίζει πια στον Ταύρο .Έχασε όλα τα δυναμικά στελέχη του και θα πάρει μόνο τους προσωπικούς του ψήφους .Δεν είναι λίγοι για έναν υποψήφιο αλλά για διεκδίκηση δημαρχίας δεν φτάνουν .
    Μην ξεχνάτε τον Σωπάκη που σαν προσωπικότητα εμπνέει τους Ταυριώτες ,αλλά και αυτός ,μέχρι τώρα στερείται δυναμικών προσώπων για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο .
    Το ΚΚΕ είναι άγνωστο ,σε μένα ,με ποιον θα κατέβει αλλά όποιος και να είναι θα πάρει πακέτο μόνο τους σκληρούς κομματικούς .

    Την δεύτερη Κυριακή το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΚΚΕ θα απόσχει ή θα ρίξει λευκό .Όλα τα άλλα είναι ρευστά ακόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Sopakis san prosopikotita empneei tous Tauriotes...zisame na to akousoume kai afto...den yparxei pio glyodes atomo...

    O Soutos den exase ta dynamika stelexi tou...dynamika itan stin theoria giati stin praxsi itan kareklakides...exase tous kareklakides kai kala ekane kai tous exase...aftoi pou tous fortothikan kai nomizoun oti kati ekanan einai aftoi pou tis epomenes meres ton eklogon tha katalaboun ti fidia etrefan ston korfo tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 2 Οκτωβρίου 2010 4:00 μ.μ.
    Το κυριότερο προσόν ενός ηγέτη είναι να μπορεί να καταλαβαίνει και να ξεχωρίζει τους "καρεκλάκηδες" από τους ικανούς και εργατικούς συνεργάτες, αλλά και να ξεχωρίζει από τους αυτόκλητους "παλαίμαχους", υπασπιστές, συμβουλάτορες και αυλοκόλακες που μοιραία τον περιτριγυρίζουν ποιοι θέλουν το καλό του και ποιοι κοιτάνε μόνο το δικό τους συμφέρον.
    Ο Σούτος δεν είχε ποτέ αυτές τις αρετές!!!

    Ακόμα δεν τήρησε ποτέ το ρητό του Αγάθωνα, παρ' όλο που το έλεγε συνέχεια και το είχε κορνιζάρει στο γραφείο του. Προφανώς το παπαγάλιζε μόνο για να εντυπωσιάσει τους συνομιλητές του και να κερδίσει εντυπώσεις και μόνο εντυπώσεις.

    Αν βάλουμε και μια προσωπική έπαρση που τον εμπόδιζε να ακούσει την συμβουλή των ειδικών κάνοντας συνέχεια του κεφαλιού του, και όταν έσκαγαν τα λάθη του τα φόρτωνε σε άλλους, τότε αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Σούτος μόνο ζημιά μπορεί να κάνει με όποιο επιτελείο κι αν έχει.
    Δυστυχώς,φίλε, ο πολιτικός χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω για τον Σούτο, τελειώνει εδώ.
    Ο ίδιος ο Σούτος θα διαλέξει αν ο πολιτικός του χρόνος τελειώσει όμορφα και ομαλά ή θα τελειώσει άδοξα με την συντριπτική ήττα που έρχεται.

    Άντε να το δούμε σαν τεστ του πόσο μυαλό του απέμεινε.

    Τώρα το τι θα κάνουν, κάτω από άλλη ηγεσία, όλοι αυτοί που κατά καιρούς τον πλαισίωσαν, συνεργάστηκαν μαζί του, τον κατάλαβαν και τον παράτησαν είναι ζητούμενο και θα το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4.00
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΩΠΑΚΗ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ.!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 30 Σεπτεμβρίου 2010 10:47 π.μ.

    Αγαπητέ φίλε ο Αντρέας και ο Θανάσης έχουν πολιτική συγγένεια και ως εκ τούτου είναι λογικό να συνεργάζονται. Μπορείς εσύ να μας εξηγήσεις πως θα συνεργαστεί ο εκλεκτός σου με όλα τα ρετάλια όλων των πολιτικών χώρων που μάζεψε στο συνδυασμό του; Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα "κουκιά" και όλα τα ωραία λόγια περί πολυσυλλεκτικότητας και αυτοδιοικητικού χαρακτήρα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Δεν είναι κάπως "ύποπτο" ότι όλα αυτά άρχισαν να προβάλλονται μετά την απώλεια του χρίσματος; Καλός και χρυσός ο Άρης, αλλά το παιχνίδι δεν το κερδίζεις υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 10.47
    ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ,
    ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ,
    ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ 50 ΨΗΦΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,ΤΟΤΕ.....
    Η ΨΗΦΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 4 Οκτωβρίου 2010 3:38 μ.μ.

    Δε θα σου κάνω τη χάρη να γίνω αδιάκριτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3.38
    ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
    ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.!!!!
    Κ Ω Λ Ο Τ Ο Υ Μ Π Α Σ !!!!!!
    @ @ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 6:35

    Τα κεφαλαία γράμματα σε συνδυασμό με την "κλεμμένη" από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού φράση "άντε γεια" μόνο θυμό δείχνουν... Έχετε αρχίσει να πανικοβάλεστε... Βλέπετε πόσο πολύ σας έχει σιχαθεί ο κόσμος, πόσο πολύ σας έχει πάρει γραμμή... Ξυπνάτε ρεεεε! Εξουσία θα δείτε μόνο στον ύπνο σας! Η Δημαρχιακή καρέκλα αποτελεί μια ουτοπία, τόσο για τον Ευθυμίου όσο και για τους "αυλικούς" του.

    Άκουσα για θερμές αγκαλιές και φιλιά, χθες στα εγκαίνια, μεταξύ Ιούδα, Πόντιου Πιλάτου και Ραν Ταν Πλαν... Ήθελα πάρα πολύ να είμαι από μια γωνιά, να μην το χάσω αυτό... Θυμηθείτε το "οικογενειακό" ενσταντανέ, όταν χάσετε τις εκλογές και ξεκινήσει η φαγωμάρα για το ποιος έφταιξε... Ο Πόντιος Πιλάτος θα πάει σπίτι του, αναπολώντας τα τελευταία 24 χρόνια που μας έπινε το μεδούλι, απολαμβάνοντας ωστόσο τους καρπούς "του κόπου του" με την παχυλή Δημαρχιακή σύνταξη που του εξασφαλίζει το κράτος. Ο μεν Ραν Ταν Πλαν έχει επιλογές. Δόξα το Θεό, εκεί που τον βόλεψε το ΠΑΣΟΚ αμοίβεται αδρά, άσχετα αν κάθε μέρα τον βλέπεις να τριγυρνάει στο Μοσχάτο! Παρόλα αυτά, πληρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!
    Όσο για τον τρίτο της παρέας, τον Ιούδα ή αλλιώς Κωλοτούμπα, θυμηθείτε πως για τη επόμενη 5ετία η μόνη του ενασχόληση θα είναι να ρίχνει λάσπη στους άλλους δυο της παρέας, καθιστώντας τους αποκλειστικά υπεύθυνους για τη χασούρα... Ο επί του παρόντος ψυχρός πόλεμος μεταξύ τους θα εξελιχθεί σε εμφύλιο ξέσπασμα που θα τους χωρίσει σε 2 στρατόπεδα - ξανά.

    Όσο για τον φιλαράκο 3.38 (που πολύ το κόβω να είναι ο ίδιος με τον 6.35, ένα έχω να πω: Είτε η ψήφος σου πάει στον Ευθυμίου "γιατί εκεί ανήκει" είτε την πετάξεις στο καλαθάκι της τουαλέτας που πετάς τα χαρτιά υγείας (κοινώς ****χαρτα) ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ στους βολεμένους!
    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ στους υποκριτές!
    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ σ' αυτούς που παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων για μια θέση σε παιδικό σταθμό.
    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ σ' αυτούς που τάζουν διαγραφές κλήσεων για να τους ψηφίσουν.
    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ σ' αυτούς που τάζουν συμβάσεις στο Δήμο για να πάρουν ψήφους.
    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ σ' αυτούς που θα πάνε το Σάββατο τα ΚΑΠΗ στο Σαλαπατάρα (καλά έλεγε ο Astroboy για τις "μπριτζόλες") για να τους γλύψει... εεεε.. για να τους κάνει το τραπέζι!!!
    Καταξοδεύτηκες ρε Ευθυμίου! Οι μισοί δεν έχουν δόντια να φάνε και οι άλλοι μισοί δεν τρώνε γιατί εχουν χοληστερίνη. Με σαλατούλα θα διεκδικήσεις τις ψήφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσα σχόλια έχουν δημοσιευθεί από υποστηρικτές του Άρη μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αντρέα, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνετα ως ομολογίες ήττας. Όσο για το φίλο "6 Οκτωβρίου 2010 10:15 π.μ." έχω να πω ότι συμφωνώ απολύτως με το δεύτερο μέρος του σχολίου του μιας και το πρώτο δεν καταλαβαίνω τι λέει ενώ απ' την ταραχή του δεν κατάλαβε ο δυστυχής, ότι εκείνος που γράφει με κεφαλαία και λέει "άντε γεια" και στον οποίο διέγνωσε πανικό είναι συναγωνιστής του. Άρη οι υποστηρικτές σου έχουν θολώσει και δεν αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή