Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

E-mail - Ανακοίνωση από τον κάτοικο Μοσχάτου Πατσουράκη Πολύδωρο.

Σας μεταφέρουμε μια ανακοίνωση του  Πατσουράκη Πολύδωρα σχετικά με την δική του στάση στις ερχόμενες εκλογές.

8 σχόλια:

  1. Σας άκουγα χτες (εσένα, τον Οικονόμου, το Σιώκα) και ασχέτως αν δεν συμφωνούσα με όλα, μονολόγησα: κοίτα εδώ φρεσκάδα, άποψη, εντιμότητα και πάμε σε δημοτικές εκλογές διασπασμένοι και με επικεφαλής του "ορθόδοξου" συνδυασμού της Παράταξης, τις παλιοβακέτες, που αντί να διατυπώσουν ενωτικό πολιτικό λόγο, ζήτησαν τη σταύρωση του Κρεμμύδα, μετερχόμενοι την πανάρχαια ελληνική τέχνη της κατινιάς και της λασπολογίας. Τους δώσατε μάλιστα και συμβουλές των έξαλλων δεινόσαυρων ότι υπάρχει και η επόμενη ημέρα…
    Όπου θα χρειαστεί ο ένας τον άλλο…
    Όπου θα συναντηθούμε στο δρόμο, σε διαδικασίες, σε δράσεις (και ποιος ξέρει σε τι άλλο) και αναγκαστικά θα κοιταχτούμε στα μάτια.
    Τότε σε κάποιους θα δούμε το καστανό και το πράσινο χρώμα... Στα ζόμπυ της εξουσίας – όμως – και σε αυτούς που στήσανε και σέρνουνε το χορό του εμφύλιου και της μισαλλοδοξίας, θα δούμε μόνο το κενό του σκοταδιού.
    Παρ’ ότι δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά, σου λέω Πολύδωρε Πατσουράκη: μην κωλώνετε! Μη χαρίσετε σε κανέναν τη σειρά και το μερίδιο σας στους αγώνες και τις υπευθυνότητες… Κι αν έτσι που τα κάνανε (σαν τα μούτρα τους) δεν προλαβαίνετε τώρα, μη χάσετε την επόμενη ευκαιρία (γιατί πάντα ακολουθεί)…
    Αυτά από κάποιον που δεν σκέφτεται ούτε τον Πρώτο, ούτε τον Δεύτερο Γύρο, αλλά τον Τρίτο…
    που είναι αυτός της δημιουργίας και όχι του χουχουλιάσματος κάτω από την κουβέρτα της εξουσίας...

    * A s t r o b o y *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.
    ΠΑΛΕΨΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ,ΕΙΧΑΝ ΜΗΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ''ΠΑΝΤΡΕΙΑ''.
    ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ!
    ΜΠΡΑΒΟ!
    ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ:..ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αηδιασμένος Μοσχατιώτης-πρωην Ντερεκικος1 Οκτωβρίου 2010 στις 12:12 μ.μ.

    Ο Πολύδωρος ήταν ο πιο αγνός και ίσως ο μοναδικός που πίστευε στην ομάδα Ντερέκα.
    Ολοι οι άλλοι αριβίστες,απλά έψαχναν τρόπο να προβληθούν.
    Ο Τοσυνούλης ο Σιώκας μέχρι Μαιο ήταν η πρώτη γραμμή του Ντερέκα.Απο Ιούνιο,μετά από μυστικά ραντεβού εξαφανίστηκε,βοηθόντας ουσιαστικά στη διάλυση της ομάδας.
    Η κατάντια του τώρα είναι να είναι υποψήφιος στο τοπικό γιατι στο ενιαίο ψηφοδέλτιο δεν υπήρχε ελπίδα επιβίωσης.Ισως και να προσμονεί την προεδρία που του έχουν τάξει.
    Για τον κ.Οικονόμου δε χρειάζεται να πούμε τίποτα!Απολύτως.Όταν ενας ιδιοκτήτης blog εξαγοράζεται από τη μια στιγμή στην άλλη για 30 αργύρια,όταν δεν αφήνει να ανέβουν σχόλια που θα δυσαρεστήσουν τον Αντρέα και τον Αντωνάκη,όταν ένα νέο παιδί με λίγα λόγια πρωτοστατεί στν λογοκρισία...Αστα να πάνε.
    Πολύδωρε είσαι παντελονάτος αγόρι μου,καλή συνέχεια οτι και αν κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από την μία ειναι κρίμα νέοι να απέχουν από ένα αγώνα ειδικά νέοι όπως ο Πολύδωρας που έχουν δώσει σημεία γραφής από την άλλη ποτέ αυτό το παιδί δεν θα έχει ποτέ πάνω του την ρετσινιά του συναλασόμενου (γιατί έχει γίνει συναλλαγή) και απέδειξε ότι δεν ασχολιόταν για καρέκλες ή θέσεις που πολλές φορές στήριξε ανθρώπους νέους και μη (όπου κάποιοι το παίζουν και καρδινάλιοι τωρα από τον δικόσου αγώνα, αλλά τα λάθη πληρώνονται αυτοί που όπου βρεθούν σε βρίζουν και σε υποβαθμίζουν το πάθημα μάθημα )
    υπάρχουν άτομα που έχουν κότσια και έχουν ιδανικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    ΠΟΛΥΔΩΡΕ, ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.

    ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ, ΖΩΤΑΛΗΣ, ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΖΙΖΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΝΕ. ΧΑΖΟ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ (ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ!!!). ΑΠΛΑ Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ), Ο ΣΙΩΚΑΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ) ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΣΠΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Πολύδωρα απέδηξες οτι έχεις οχι μόνο ιδανικά αλλά καί Α@@@@@@@@@ΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε παρλαπίπα 1.06 κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου προσπαθείς να μιλήσεις για απόψεις δικές μου σε σχέσει με φιλικά μου πρόσωπα όπως ο Πολυύδωρος.Είσαι τόσο ξευτίλας όσο και οι άνθρωποι αλλά και οι σκοποί που υπηρετείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή